Hiusväreistä tietävät, voiko värinpoiston jälkeen heti..

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Laittaa uuden värin, tarttuuko?
Laitoin värinpoiston että tuli vaaleat ja haluan harmaan värin päälle mutta tarttuuko heti? Tiedän että hiukset voi kärsiä mutta kiire olis saada ne harmaat :D
 
vierailija
Jos haluat harmaat hiukset, niin pohjan pitää olla ihan puhtaanvaalea. Jos on oransseja kohtia, harmaa väri (yleensä sinistä pigmenttiä) yleensä vain taittaa väriä, ei vaalenna eikä mikään hopeanväri paranna lopputulosta. Jos haluat tasaisen harmaan, värinpoiston jälkeisen tilan on hyvä olla tasavärinen - taitoilla et saa pohjaa paremmaksi.
 
vierailija
Hius ei yleensä kestä sitä. Siitä tulee sellainen ohut hapero, mikä ei ole hyvännäköinen missään värissä. En suosittele, ellet rölli-peikon lookkia hae.
 
se riippuu hiusten sävystä. tumman keltaiseen ei auta muu kun vaalennus mut jos on tosi vaalee keltanen, niin kannattaa taittaa se violetilla pois ja sit vasta laittaa se harmaa. voi muuten tulla hölmön näkönen jos tipunkeltaiseen törkkää suoraan sen harmaan nii tulee sellanen likainen vanhan mummon tumman harmaa. en tiiä kaupan väreistä, mut en ainakaan kestoväriä laittais vaan ihan sävytteen.
 

Yhteistyössä