hiivasieni tulehdus

  • Viestiketjun aloittaja minnipinni
  • Ensimmäinen viesti
no perinteiset:
-pesu ennen ja jälkeen yhdynnän MOLEMMILLE
-vältä hajustettuja saippuoita alapään pesuun vaan hanki mieluusti ph arvolta sopiva.
-vältä keinokuitualushousuja ne hiostaa
-vltä tiukkoja housuja ne hiostaa
-vältä kertakäyttöpikkuhousunsuojia ja siteitä, ne hiostaa ja aiheuttaa monelle allergisia oireita! eli tarkkaile tuleeko hiivaoireet usein kuukautisten aikaan tai jälkeen, syy voikin olla kertis side allergia. hyviä vaihtoehtoja kertiksille löytyy kun laitat googleen hakusanaksi kuukuppi tai kestoside
-vältä liikaa pesua!
-pyyhi edestä taakse

tässä ne yleisimmät.
=)
 
Näiden lisäksi kannattaa tarkistaa ruokavaliosi! Terveellinen ruoka on hyväksi myös hiivakierteestä kärsivälle. Jos et ole vielä käynyt lääkärillä, kannattaa se ehdottomasti tehdä!

Tuossa Akuutin sivuilta lainattua:

Suurin syy hiivatulehduskierteeseen on emättimen oman, terveen bakteeriston muuttuminen, jolloin hiiva saa kasvutilaa. Muutoksen voi aiheuttaa esimerkiksi antibioottikuuri tai raskausajan hormonaaliset muutokset. Toistuva emättimen hiivasienitulehdus vaatii kyllä tarkan arvion eli lääkärillä käynnin. Tällöin tutkitaan onko ehkä muita tulehduksia tai altistavia tekijöitä, kuten diabetes. Tulehduskierteen saa monesti katkeamaan kuukauden mittaisella hiivalääkekuurilla, tällöin suun kautta otetaan yksi tabletti kerran viikossa. Toistuva hiivatulehdus ei kuitenkaan ole vaarallinen, eikä aiheuta lapsettomuutta tai pysyviä vaurioita.


 
äiti82 ja poika03
Olen ymmärtänyt että hiivatulehdus on oire siitä että elimistössä kasvaa hiivaa. Kannattaa tarkkaila ruokavaliota. Kannattaa välttää tuotteita missä on vaaleita jauhoja ja hiivaa koska ne vaan lisäävät hiivaa elimistössäsi.
 
Tota sitä happoa maitohappoa nääs, pese pimpsa piimallä tai etikkavedellä ja hommaa joku gyno daktarin väliin siis hiivalääkkkeiden.Hapan siis ph:n tiputtaminen emttimessä estää hiivojen kasvua ja maitohappobakteereja kannattaa toki popsia suun kauttakin säännöllisesti viikon pari.Ja noissa edellisissäkin oli kaikis asiaa... ja tosiaan jos se on sitkeää lajia MIES pitää ehd. hoitaa myös ja sama pesu "pilillekin" niin jo koittaa kutkaton päivä taas
 

Yhteistyössä