Hiihto/talviloma!

Meillä on tällä viikolla hiihto/talviloma ja keli on talviloman viettoon aivan upea! Eilen pyrytti lunta todella napakasti ja maa on ihanan valkoinen ja linnut laulavat - on kuitenkin tavallaan jo ihan keväinen ilma! =)

Onko muillla lomaa? Mitä suunnitelmia teillä on?

Meillä on esikoisella tänään leffapäivä (menee mammansa kanssa katsomaan Risto Räppääjää ) . Huomenna mennään koko perhe kiekkomatsiin illalla... ke, to ja pe ovat meillä aikuisilla tavallisia työpäiviä, mutta suunnitelmissa on ulkoilla ja nauttia tästä talvesta, kun tätä vielä on...

Hyvää lomaa kaikille, joilla se on!
 
Meidan hiihtoloma meni jo muutama viikko sitten. Olimme Davosissa laskettelemassa. Puhdasta lunta oli runsaasti ja aurinko paistoi pilvettomalta taivaalta B) Paivasaikaan oli niin lammin, etta tarkeni takitta. Plussana upeat maisemat !
Taalla meidan kaupungissa ei ole ollut lunta koko talvena ( yleensa on ). Koko viikonlopun oli kaunis ja aurinkoinen ilma ja +20C ! Helmikuussa !

Hyvaa lomaa !
 
Täällä kans aivan ihana kevättalvi, paljon lunta ja valoa. Muutaman päivän tuprutellut reippaasti lisää lunta ja parhaillaankin. Meillä loma vielä edessä, mutta ei mene hiihtäessä. Lähdemme myöhemmin keväällä jälleen floridaan ja otamme näin varaslähdön kesään. Ihanaa =)

Oikein hyvää lomaa kaikille lomalaisille! =)
 
amlo
Meilla oli viime viikko lomaa ja menoa & tekemista riitti: leikittiin puistossa kavereiden kanssa, kaytiin kirjastossa ja taikuriesityksessa, lastenteatterissa ja pizzalla, Afrika Afrika show:ssa, lapset tutustui minun ja mieheni tyopaikkoihin ja kaytiin elainpuistossa. Eilen sitten levattiin :)
 
Loma tuli ja meni. Niin tai oikeestaan oli 4 vapaapäivää... :D Lomat tuli lusittua heti äippäloman jälkeen, mutta mun ihana esimieheni antoi vähän vapaata että päästiin mummolaan reissuun, toisilla (miehellä ja lapsilla) oli ihan kunnon loma. Oli ihana rentoutua työputken jälkeen B)
 
Meillä ensi viikko lomaa =) Vähän hankalaa on loman suunnittelu teinien kanssa. Heille kaikkein tärkeintä on se, mitä kaverit tekevät. Olen sanonut siirtyväni pienimpien kanssa tunturiin koko viikoksi. Siellä on sen verran hyvän kokoinen mökki, että teinitkin halutessaan kavereineen mahtuvat matkaan. Ukostakaan ei tahdo saada selvää... Kaveriperhekin on ehkä tulossa osaksi viikkoa seuraksi. Ohjelmassa on hiihtoa, halukkaille laskettelua, kelkkailua, pulkkamäkeä, lumikenkäilyä, laiskottelua, hyvää ruokaa, saunomista ja lumihankeen pulahtelua...Siis kaikkea kevättalvista :xmas:
 
Meillä on nyt loma. Tosi aurinkoinen ja mukava ulkoilukeli. Kotosalla ollaan, katsotaan tuleeko vieraita lumettomasta etelästä....

Ja just mittasin esikosta lämmön, 37,7. Et näin tämäkin loma. :/
 

Yhteistyössä