Hienoa kun sivistyneen maailman media käyttää nykyisin lyhenteitä eaa ja jaa wanhojen eKr. ja jKr. sijaan!

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
"The archaeologists also found a grinding slab – a stone tool with which cereal starch granules were extracted – as well as a distribution of seeds around this tool, reflecting that the cereal grains were processed into flour. This flour was probably used to make dough, maybe by baking it on an installation of flat stones, found just outside one of the shelters.

Until now, scientists believed farming was invented 12,000 years ago in the Cradle of Civilization – Iraq, the Levant, parts of Turkey and Iran – an area that was home to some of the earliest known human civilizations. The researchers’ discovery offers the first evidence that trial plant cultivation began far earlier – some 23,000 years ago."

 
vierailija
No se on hienoa ettei enää lasketa aikaan jonkun satuolennon syntymästä. Ehkä tuollainen joku kylähullu silmänkääntäjä on joskus ollut olemassa ja siitä on sitten sepitetty melkoinen tarina jonka sinäkin uskot 😆
Ei Jeesus ole satuolento. Kirjallisia ja muita todisteita on niin paljon, että voimme olla aika lailla varmoja siitä, että kyseinen henkilö on ollut olemassa. Häneen voi sitten liittyä erinäinen määrä kansantarinoita ja satuja, mutta se ei ole tässä oleellista. Äiti Teresankin kerrotaan tehneen ihmeitä ja sen takia hän on pyhimys, mutta ei se sitä tarkoita etteikö hän olisi oikeasti elänyt.
 

Yhteistyössä