Heseri: Musta mies Mäkkäri Egen diilit- kampanjassa edustaa uudenlaista, positiivista maskuliinisuutta (miksi vastakkainasettelu?)

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
https://www.hs.fi/talous/art-2000010514466.html
Heseri kirjoittaa:
"kampanjan keulakuvana on itähelsinkiläinen räppäri Ege Zulu eli Eugene Mokulu.
Mokulu tuntuu hyvältä valinnalta edustamaan eräänlaista positiivista maskuliinisuutta ja uudenlaista miehuutta

Miksi Heseri kannustaa vihaan valkoisia miehiä kohtaan, vuosia on jankutettu toksisesta maskuliinisuudesta, että miehet ovat toksisia, myrkyllisiä- nyt löydetty uusi positiivinen maskuliinisuus, itähesalainen räppäri!
Eikö tämä ole jo vihapuhetta, miksi halutaan suomalaisia miehiä haukkua vuositolkut ja nostattaa tälläistä vihaa ja vastakkainasettelua? Eikö nämä näe yhtään outouksia tässä, tietyillä ryhmillä jopa monisatakertainen yliedustus rais.kauksissa ja kunnia.murhissa yms naisten silpomisissa, mikä ihme tähän valehteluun ja vierauden palvomiseen toimittajakuntaa ajaa?
 
vierailija
Se voi hyvin edustaa jonkun mielestä uudenlaista miehuutta, mutta uudenlainen miehuus taas ei ole maskuliinisuutta. Sillä maskuliinisuus, eli klassinen miehuus, on nimenomaan sitä perinteistä. Perinteinen mieskuva on nimenomaan maskuliinen ja vihervasemmiston "uudenlainen mieskuva" on sellainen hintelä, neitimäinen, tunteista puhuva ja kynsilakkaa käyttävä hinttiveska-poika, joka saa perinteisesti turpaansa nakkikioskilla. Mikäli siis sinne uskaltautuisi.
 

Yhteistyössä