Helpot ja hyvät kalaruuat pinoon

  • Viestiketjun aloittaja vieras
  • Ensimmäinen viesti
No toi pestolohi on kyllä käsittämättömän helppo. Filee astiaan nahkapuoli alaspäin, päälle pestohuntu ja uuniin. (200 astetta; puolesta tunnista eteenpäin paistoaika). Kypsennyksen loppuvaiheessa ripotellaan pinnalle pinjansiemeniä. Tarjolle lohkoperunoiden tai perunamuussin ja hyvän salaatin kanssa.

Hyvää on myös se, kun pakastekalan päälle Laittaa Creme Bonjour Cuisine Välimeren yrttejä ja kaveriksi pikkuporkkanoita. Uunissa 200 astetta noin tunti. Kaveriksi riisiä ja salaattia. Kannattaa maustaa lopuksi sitruunapippurilla!
 
http://www.yhteishyva.fi/ruokamaailma/reseptit/paaruoka_d_k/fi_FI/kreikkalaiset_silakat/

Tein eilen ja tykkäsin. Vähän erilaisia silakkapihvejä. On tosi nopea tehdä, kun ostaa pakasteesta nuo silakat.
 
:O
Kalalaatikkoa tai siis oikeammin kirjolohikiusausta suositaan kun on nopeaa ja helppoa: Uunivuokaan peruna-sipulisekoitusta ja valmiita kirjolohisuikaleita kerroksittain, suolaa, pippuria ja ruokakermaa päälle ja uuniin.
 

Yhteistyössä