Hyvää yötä.Alkuperäinen kirjoittaja Lilii lisänimetön;24833307:Yötä kaikille, minä katoan nyt myös. :wave:
Hyvää yötä.Alkuperäinen kirjoittaja Lilii lisänimetön;24833307:Yötä kaikille, minä katoan nyt myös. :wave:
Paranemisia. Jospa konu lääkitsee.Juomani on Napoleon :xmas: Ja Pringlesit päälle, ei ehkä kovin ylevää yhdessä Mutta jo toista viikkoa jatkunut flunssa, joka äityi poskiontelotulehdukseksi, antaa anteeksi tämän kulinaarisen kämmin:wave:
Mä oon täällä mut siirryin meseen (vaikka sitä ei kukaan enää käytäkään).Mänikö kaikki muut? Mulla Anna-Leena vielä odottaa.
Sun kanssa mä en ainakaan ala. Olit mulle ilkeä tässä taannoin :stick:Alkuperäinen kirjoittaja Isä;24833353:Shampanjaa lasissa ja lautasella valkosipulilla täytettyjä herkku etanoita.
Mullekin se on v*ttuillut. :kieh:Sun kanssa mä en ainakaan ala. Olit mulle ilkeä tässä taannoin :stick:
Joo me ei aleta sen kaa.Mullekin se on v*ttuillut. :kieh:
Paranemisia. Jospa konu lääkitsee.
Kerrotko vielä samppanjan merkin ja minkä kanssa etanat tarjoillaan? Roquefortin kenties?Alkuperäinen kirjoittaja Isä;24833353:Shampanjaa lasissa ja lautasella valkosipulilla täytettyjä herkku etanoita.
Kuules kultaseni,[video=youtube;qq8t-O32wOc]http://www.youtube.com/watch?v=qq8t-O32wOc&feature=related[/video]
Mut toisaalta, voidaanhan me antaa sille uus mahdollisuus olla kiva. Vai voidaanko? =)Joo me ei aleta sen kaa.
Shampanja on Mumm, sekä mitä väliä miten etanat kuuluu tarjoilla, itse syön etanoita valkosipulivoissa ja hyvää onKerrotko vielä samppanjan merkin ja minkä kanssa etanat tarjoillaan? Roquefortin kenties?
Ehkä voitaisiin. Mä en suutu helpolla, mut jos joku lyö vyön alla juuri silloin kun olen heikoimmillani, en ihan heti unohda.Mut toisaalta, voidaanhan me antaa sille uus mahdollisuus olla kiva. Vai voidaanko? =)
[video=youtube;u5qdgU-E03Q]http://www.youtube.com/watch?v=u5qdgU-E03Q[/video] :heart:Kuules kultaseni,
[video=youtube;jd1dB99dulQ]http://www.youtube.com/watch?v=jd1dB99dulQ&feature=related[/video]
Tai ehkä Camembert :xmas: Taannoin muuten meidän takikselta olis löytynyt varsin pulskia herkkuyksilöitä.... Ja näyttivät sarvensakin. Oon kaikkiruokainen, mutta takavuosien kokemukset ravintolan puolelta ja etanapannuista kera valkosipulivoin saa liian äitelän ötläkän muiston pintaan.... Mutta Napoleon huuhtois nuokin, tuhti maku takaa kaiken ja laskee kaiken alas, ja toisinpäin. :wave:Kerrotko vielä samppanjan merkin ja minkä kanssa etanat tarjoillaan? Roquefortin kenties?
[video=youtube;EfwR5ma2L4I]http://www.youtube.com/watch?v=EfwR5ma2L4I[/video][video=youtube;u5qdgU-E03Q]http://www.youtube.com/watch?v=u5qdgU-E03Q[/video] :heart:
[video=youtube;ZrPaEUjtYvQ]http://www.youtube.com/watch?v=ZrPaEUjtYvQ&ob=av3e[/video][video=youtube;2LClxS348qQ]http://www.youtube.com/watch?v=2LClxS348qQ&feature=related[/video]
Kiitti, tämä täytyy laittaa muistiin!!!Alkuperäinen kirjoittaja Isä;24833422:[video=youtube;EfwR5ma2L4I]http://www.youtube.com/watch?v=EfwR5ma2L4I[/video]
Ei sillä väliä, miten ne kuuluu tarjoilla (valkosipulivoi ja sinihomejuusto kaiketi ovat ne tavallisimmat). Tarkoitin lähinnä, minkä kanssa sinä ne tarjoilet. :stick:Alkuperäinen kirjoittaja Isä;24833409:Shampanja on Mumm, sekä mitä väliä miten etanat kuuluu tarjoilla, itse syön etanoita valkosipulivoissa ja hyvää on
Resepti on kouluajoilta
:hug:Ehkä voitaisiin. Mä en suutu helpolla, mut jos joku lyö vyön alla juuri silloin kun olen heikoimmillani, en ihan heti unohda.
No en minkään, syön sinällään, ei tässä jaksa gourmeeta laittaa, eli kuten sanoin, etanoita ja shampanjaa, ois tuol maitoaki ollu, mut nyt teki miel repästäEi sillä väliä, miten ne kuuluu tarjoilla (valkosipulivoi ja sinihomejuusto kaiketi ovat ne tavallisimmat). Tarkoitin lähinnä, minkä kanssa sinä ne tarjoilet. :stick:
[video=youtube;OJgKd9mWeNM]http://www.youtube.com/watch?v=OJgKd9mWeNM&feature=related[/video][video=youtube;u5qdgU-E03Q]http://www.youtube.com/watch?v=u5qdgU-E03Q[/video] :heart: