Hei, nyt on LAUANTAI! Mitä lasissa ja lautasella?

Kerrotko vielä samppanjan merkin ja minkä kanssa etanat tarjoillaan? Roquefortin kenties?
Tai ehkä Camembert :xmas: Taannoin muuten meidän takikselta olis löytynyt varsin pulskia herkkuyksilöitä.... Ja näyttivät sarvensakin. Oon kaikkiruokainen, mutta takavuosien kokemukset ravintolan puolelta ja etanapannuista kera valkosipulivoin saa liian äitelän ötläkän muiston pintaan.... Mutta Napoleon huuhtois nuokin, tuhti maku takaa kaiken ja laskee kaiken alas, ja toisinpäin. :wave:
 
Alkuperäinen kirjoittaja Isä;24833409:
Shampanja on Mumm, sekä mitä väliä miten etanat kuuluu tarjoilla, itse syön etanoita valkosipulivoissa ja hyvää on :)
Resepti on kouluajoilta :p
Ei sillä väliä, miten ne kuuluu tarjoilla (valkosipulivoi ja sinihomejuusto kaiketi ovat ne tavallisimmat). Tarkoitin lähinnä, minkä kanssa sinä ne tarjoilet. :stick:
 

Yhteistyössä