Heh, Adam Lambert saanut tutustua Suomen poliisiin...

  • Viestiketjun aloittaja vierass
  • Ensimmäinen viesti
"Minä"
En tiedä miksi, mutta mulla on sellainen fiilis, että Adam olisi kauhean mustasukkainen Saulista, omistushaluinen. Tää ei perustu mihinkään tietoon, vaan jotenkin tulee sellainen tunne..
 
mutta toisaalta, aikamoinen riita on saanu olla että rupee hakkaan toisiaan. Samahan se on jos heteropari mätkis toisiaan baari illan jälkeen. Tähän on kyllä jo kohuparien kohdalla tottunut, esim kalinaiset yms. mutta jotenkin tästä parista ei ois uskonu nyrkkien heiluvan. Millastahan niitten yhteiselämä on ollu ennen ja tän jälkeen.. vai onko enää jälkeen elämää kun julkisesti tällästä tapahtu. Saulin kohdalla asia ei ehkä ois niin vakava, mutta Adam nyt on ihan oikeesti julkkis ameriikassa.
 
"akka"
[QUOTE="akka";25278350]Aivan,lesbopareilla on tuokin ongelma.Tästä päästäänkin taas siihen että kyllä miehillä on kaikki paljon helpompaa.Toivottavasti nuo ei tapellee siitä että Sauli oli unohtanu imuroida ennenko muru saapui tai siitä että pölyt oli jääny pyyhkimättä.Sitä en kestäis.[/QUOTE]

Kai nyt naiset saa toisiaan turpaan vetää jos siltä tuntuu. Tosin jos se toinen on hirvee rekkis, ja toinen hento keiju niin onhan siinä vähän epäsuhtaa.
 

Yhteistyössä