Heeelppp!!!??

  • Viestiketjun aloittaja lukioonko
  • Ensimmäinen viesti
lukioonko
Jos sais jonkinmoisen ammatin ittelle, mut kaikkihan vaan lannistaa mua :'( ..no onhan täs muutama ollu ihan :hug: , joten kiitos heille.

Astmani ja allergiani takia en voi esim. siivous töitä ottaa.
 
\
Alkuperäinen kirjoittaja 22.05.2007 klo 21:14 lukioonko kirjoitti:
Jos sais jonkinmoisen ammatin ittelle, mut kaikkihan vaan lannistaa mua :'( ..no onhan täs muutama ollu ihan :hug: , joten kiitos heille.

Astmani ja allergiani takia en voi esim. siivous töitä ottaa.

Voitko kertoa miksi et voi mennä kodin ulkopuolelle ammattikouluun. Mikä ammatti sinua kiinnostaa. Miten voit mennä töihinkään sitten, jos et kouluunkaan?
 
\
Alkuperäinen kirjoittaja 22.05.2007 klo 21:18 lukioonko kirjoitti:
Eikä täällä ole suomenkielisille mitään.
Ei mahista olla pois pitkiä päiviä tässä vaiheessa, joten iltakoulu olis ollu hyvä, mutku ei täällä ole.
Yks vaihtoehto:
Ammattilukio.Siinä pystyt sen lukion osan suorittaan osaks netissä..Mutta siis koulun penkille joudut kyllä silti itsesi hinaamaan osassa kursseista yms
 
AP Siis miksi haluat tietää missä voit tenttiä ysin? Et siis ole suorittanut peruskoulua loppuun? Jos 35 vuotias olet, olet peruskoulusta päässyt 19v sitten niin miten et ole kerennyt mitään ammattia hankkia? 5 lasta on mutta olisithan voinut hotiin heidät viedä että olisit ammatin saanut hankittua. Mut jokainen tyylillään.

T:Äiti 26v, 4 lasta, sosionomi ja vakityö
 
juuli
\
Alkuperäinen kirjoittaja 22.05.2007 klo 21:27 lukioonko kirjoitti:
Sitä saatte nyt miettiä.
Eli joku kaks? Hyvin voi 10kk-2v laittaa hoitoon jotta saa ammatin itselleen. oletko tehnyt koskaan mitään töitä vai oletko kotiäiti? Mikä on ala joka kiinnostais? Kyllähän töihin voi päästä ilman ammattiakin, esim mukaan erillaisiin projekteihin. :)
 
En ole mitään pahaa ajatellut, kun olen sinulle vastaillut. Itse vain ihmettelen, että miksi et ole mennyt kouluun aikaisemmin ja miten nyt sitten, kun vauva on pieni niin haluat opiskeleen.

Mikä ammatti sinua kiinnostaa. Oppisopimus voisi olla hyvä idea, jotta sitä rahaakin sitten tulee. Vuoden päästä voisit vaikka alkaa hakeen paikkaa, jotta saat ammatin =)
 
T:Äiti 26v, 4 lasta, sosionomi ja vakityö:

Eiköhän ap tarkoittanut sitä että sillä on niin huonot numerot ysiltä että haluais korottaa niitä että pääsis johonkin kouluun!!!

Ja sitäpaitsi mistä hel.vetistä sä tiedät onko aplla ollu vakityötä vai ei?? kyllä vakityönkin voi saada ilman papereita ja vakityöstä voi saada myös kenkää!!!
 
älä lannistu. aloitin ite iltalukion kun aloin vartoo esikoista. nyt koulus 3v ja syksyl kirjotukset kaks muksua oon samal tehny ja pientä äippäri, kouluu ehkä pari kertaa viikos ja etä kurssit 3 kertaa per jakso. muksut 2v 10kk ja 1v 4kk vaatii hyvää organisointi kykyä ja yö valvomista lukio kannattaa aina
 
Ei sulla kovin hyvä asenne ole, kun kerran suutuit näistä kysymyksistä ja neuvoista. Älä ihmeessä jää kotiin mähöttään, vaan hae vuoden päästä kouluun. Ajoissa vain päivähoitohakemukset niin homma onnistuu hyvin. Tsemiä!
 
lukioonko
Niin, ei kotimammoja arvosteta, työkkärissäkin pitää käydä vain kytättävänä, eikä niillä mitään koskaan ole, vain ruottalaisille sitä ja tätä opiskelua.
 
\
Alkuperäinen kirjoittaja 22.05.2007 klo 21:39 lukioonko kirjoitti:
Niin, ei kotimammoja arvosteta, työkkärissäkin pitää käydä vain kytättävänä, eikä niillä mitään koskaan ole, vain ruottalaisille sitä ja tätä opiskelua.
Kyllä kotimammoja arvostetaan, mutta jos haluat olla kotona niin ei kai sinulla ole oikeutta käydä työkkärissä, jotta saisit yhteiskunnan rahaa. Kyllä jokainen saa olla kotona omaan piikkiin. Ilmeisesti sinulla ei nyt mikään ammatti kiinnosta, mutta työkkäri painostaa kouluttautuun.

Tosin, jos käyt työkkärissä niin sittehän sinulla on jo niin iso lapsi, että hän voi mennä päivähoitoon?
 
\
Alkuperäinen kirjoittaja 22.05.2007 klo 21:07 Serendipity kirjoitti:
\
Alkuperäinen kirjoittaja 22.05.2007 klo 21:03 lukioonko kirjoitti:
:attn: Mitäs ammattia netin kautta vois? Ei kaiketi mitään?
jotain etäopintojahan voi suorittaa mut kyllä nekin vaatii paikanpäällä käyntiä jonkin verran esim kerran kuussa? ihan villi arvaus kuinka usein, mut jotain tommosta.
Se riippuu varmaan pitkälti paikkakunnasta/koulusta että järjestävätkö tutkintoja etäopiskeluna.
Ainakin tiedän että eräoppaaksi voi joissakin kouluissa kouluttautua etäopinnoilla,siis tyyliin 1kerta/kk lähiopetusta jonka pituus vaihtelee päivästä viikkoon.
Työkkärin koulutusosastolla osaavat varmaan neuvoa asiassa sinua eteenpäin aikas hyvin
:)
 

Yhteistyössä