Hauck Duett ja Z-Line Twin Raider sisarusrattaat, kokemuksia?

....
eli molemmista kokemuksia.z-linet ehdoton huono valinta koska vauva oli hankala saada pois ja vyöt oli niin isot ettei saanu isompaa tarpeeksi kireelle joten tippumisvaara oli kun uhmakohtaus iski.ainoa plussa mitä keksin niistä oli ilmakumipyörät!!

nyt meillä hauck duettit ja näistä tykkään :) molemmat saa molempiin istuimiin ja vauva voi olla ylhäällä ja isosisko alhaalla kunhan vauvan jalkopään vaan nostaa mahdollisimman ylös, se koko istuin on niin iso että se menee ainakin 6kk noin :) näissä tosin miinuksena se että on umpikumit :( ja jousitus hiukka kehno mutta kyllä näillä on oppinu kulkemaan ja nää mahtuu hyvin bussiin toisten vaunujen viereen :) hyvin voin siis suositella hauckeja :)
 
EH
Ja minä myös voisin suositella. Menevät pieneen tilaan ja kulkevat kevyesti, myös hiekkatiellä ovat kulkeneet (lumessa hiukan hankalampaa kääntyvien pienempien etupyörien takia). Nyt tosin pojat 1,5 ja 2,5, joten nyt enää vähällä käytöllä rattaat, kun isompi ei enää suostu istumaan alhaalla, jossa selkänojaa ei saa ihan ylös. Hyvät rattaat hinta-laatu-suhteeltaan. Erityisesti kauppareissuille nämä on hyvät, paitsi että alempana olevan istuimen joutuu irrottamaan, kun laittaa kasaan. Se lähtee kuitenkin helposti irti ja on nopea laittaa takaisin, kun tekniikan oppii. :)
 
Jeeeee
Meillä tosiaan on myös Duettit ja ollaan oltu tyytyväisiä =) pähkäiltiin pitkään näiden ja britaxin b-dualien välillä, mutta nämä olivat kokeilussa jo paremmat (ratkaisevana tekijänä tuo, että näissä voi pienempää pitää makuultaan ylhäällä, kun taas dualeissa vauva olisi joutunut alas kun toinen istuu :( ), näissä meillä on myös ollut kaukalo + siihen kuuluva telakka (toimii sekä isofixillä ja vöihin kiinnitettynä), mitä pidän parempana kuin tuon Britaxin telakka systeemiä. Meillä tyttö nyt ½ vuotta, poika 3. Lisäksi plussaa tuosta isosta tavarakorista, mahtuu kevyesti ostokset :) ja tosiaan sinne sisaristuimen alle jää tilaa tavaroille. Nuo 5-piste valjaat on ollut helppo saada vauvalle sopivaksi.
Pojalla oli Brion Singit (yhden rattaat), ja nämä on niihin verrattuna kapeammat ja sorateillä paremmat, kiitos tuon jousituksen =) nää on ainakin pari vuotta vielä meillä käytössä, vaikka tuplia ei tarvittaisi, hyvät myös yhdellä lapsella =) se mitä sanon näistä negatiivista, on tuo tylsän musta kuosi :/ ja jokseenkin tuo ohjekirja olisi voinut olla vähän selkeämpi, toisaalta ite katoin suoraan sen videon ;)
 
me käytiin tosiaan katsomassa ne Z-line Twin raiderit ja todettiin ettei meidän esikoinen mahdu niihin! nyt siis pähkäillään vielä Hauckin ja PT'n välillä, kun ei viitsisi kovasti maksaa suht lyhytkäyttöisistä tuplista!
Eli jos on lisää kokemuksia, mieluusti kuulisin! Erityisesti kulkevatko nämä myös talvella?
 

Yhteistyössä