Hampaat ja kuume? Kuinka yleistä on että nostaa kuumeen kun hammas tulee?

  • Viestiketjun aloittaja hampaaton
  • Ensimmäinen viesti
Wilmuska
Kun tuo poika hampaita teki, niin kuume oli parisen päivää n. 38 astetta. Samaan syssyyn muuten oli aina räkäinen. Jostain syystä hampaiden tulo vaikutti myös nenän toimintaan :)
 
m'
http://www.sygeboern.dk/frame.cfm/cms/id=509/sprog=4/grp=2/menu=1/

"Kuume voi nousta 38,5 asteeseen muutamaksi päiväksi. Hampaiden puhkeaminen ja lievä kuume ovat siis yhteydessä toisiinsa. Jos kuumetta on yli 38,5 astetta tai se kestää yli 2 päivää, se ei johdu hampaiden puhkeamisesta. Silloin lapsi on oikeasti sairas."
 
Korkea kuume
Menin ihan paniikkiin kun 6 kk esikoinen parkui punaisena ja tunnissa nousia 39,5 asteen kuume. Laitoin panadol-supon ja kuume laski heti. Itkuisuutta jatkui seuraava yö. Aamulla huomasimme hampaan puhjenneen. Seuraavasta hampaasta ei noussut kuume, mutta oli itkuinen pari päivää.
 
hampaaton
Joo, no hyvä että on normia. Meinaan jossei oo mitään muuta kuin kuumetta, niin en tajuu mitä se sitten on :D Mutta luultavasti hampaat sitten. Toivotaan ettei kovin kauan sit kuumeile.
 
meillä on jokaisella neljällä ollut jonkun verran kuumetta kun hampaat tulleet läpi ja tällä nuorimmalla joka hampaalta lievää lämpöä ja ripuli joka polttaa pyllyn ihan tulipunaiseksi ja pari kertaa korvatulehdus, jonka lääkäri meinas johtuvan puhkeavista hampaista :eek:
 

Yhteistyössä