Mä laitan raejuustoa sellaisenaan yleensä valmiin ruoan vierelle lautaselle. Mutta toisinaan laitan raejuustoa myös makaronilaatikkoon siinä tekovaiheessa kun sekoitan kaikki aineet keskenään vuokaan ja laitan uuniin.Alkuperäinen kirjoittaja ap:HOX! yks juttu pitää vielä kysyä!
kun laitatte raejuustoa esim jauhelihakastikkeeseen, lasagnetteen tai vaikka perunalaatikkoon, niin LAITETAANKO SE RAEJUUSTO SIIHEN MISSÄ VAIHEESSA? siis sitten lopuksi ripotellaan päälle kun rupeet syömään vai jo siinä tekovaiheessa että se raejusuto menee kans uuniin tms.?
Mä teen samalla lailla, lisäksi laitan maissia. Toi on helppo ja nopea salaatti.Alkuperäinen kirjoittaja Januliittus:Mä pilkon raakaa sipulia pieneksi, tonnikalaa ja raejuustoa sekaisin ja syön sellaisenaan
OOTKo laittanut esim pinaattikeitol päälle?Syön päivittäin. Keiton päälle tai ruoan viereen, salaattiin, leivän päälle, ananaksen kanssa. Syön valion hyla rasvatonta 0,3% se on hyvää