Hätähousut himotestaajat ja piinailijat vol.4

@khilde mäkin näen! Koska sun kuukautisten olisi pitänyt alkaa?

Silloin kun aloitin odottaa esikoista niin testasin joskus kp 30-35 negan ja menetin ihan toivoni. Mulla oli silloin tosi epäsäännölliset menkat enkä tiennyt koska ne on ns myöhässä. Lopetin testaamisen siihen ja aloin turhautuneena vaan odottelemaan menkkoja. Kp 50-55 testasin uudelleen kun ei menkkoja vaan kuulunut ja testiin pärähti heti yhtä tumma viiva kuin kontrolliviiba ja clearbluehun raskaana 3+. Ovis oli ollut vaan todella myöhään. Olisko sulla mahdollisesti voinut käydä niin?

Kiitos paljon @MonaLisa33 :love:
 
  • Tykkää
Reactions: MonaLisa33
@Adessaa otin viimeisen terolutin tiistaina. Viimeksi vuoto alkoi kolmantena aamuna viimeisestä pilleristä. (n)

Joskus 2015 kun viimeksi söin teroluteja, tuli vuodot myös muutaman päivän kuluttua viimeisestä tabletista.

Sain vahvimmat viivat ovistestiin silloin tiistaina kun otin viimeisen pillerin. Jos se olisi ollut ovis, niin eikö ne terolutit kuitenkin laita sen vuodon tulemaan ja tällöin ei kiinnittyminenkään pääsisi onnistumaan? Jostain olen ainakin lukenut, että teroja pitäisi juurikin syödä oviksen jälkeen, jotta ne ei ainakaan häiritsisi sitä vaan päinvastoin.

En ymmärrä kun eilenkin oli niin kovat menkkapoltot mutta ei vuotoa. :unsure: Nyt nipistelee hellästi alavatsalla. Toivotonta. Jos en ole raskaana niin haluaisin kuitenkin sen vuodon. o_O Kamala väsymys jatkuu.
 
Piinailu päällä. kp 28/29-31. Apteekin ultra näytti haaleata plussaa.
Unessa näin, että 3. kerta toden sanoo, että nyt onnistuisi ja olisin raskaana. Toisaalta menkkakipuja. Pakko piinailla se viikko varmana, ja jos alkaa menkat, parempi, tai sitten kunnon plussa kiitos ja tarrasukkia.
 
@Kataaaan Noi rsfu:n testit antaa tollaista viivanpaikkaa valitettavasti aika automaattisesti ( joku oli laittanut miehen pissaamaan testiin ja viivanpaikka oli näkynyt ). Jos haluat mielenrauhaa voit toki kokeilla vielä eri merkkiä, mutta en valitettavasti hirveästi toivoa herättäisi tuon testin perusteella :)

Tsemppiä tähän kiertoon!
 
  • Tykkää
Reactions: Unicorn
@kaos vaikea ainakin minun puhelimen näytöltä nähdä onko viiva, mitään selvää en näe. Ihan todella hailuran jotenkin ehkä erotan. Ehkä parin päivän päästä uudestaan? Toivoa tuossa vielä on!

@Kataaaan näkyy joku hailura. Toisaalta jos tuli menkat normaaliaikaan niin pitäisi viivan kai olla jo vahvempi jos olisi jotkut "valemenkat". Minäkin kokeilisin varmaan toista merkkiä. Vai mikä kierron vaihe on menossa?

Täällä jo menkat loppui! Ovista metsästämään. Harmi kun en muista yhtään kierron pituutta...
 

Yhteistyössä