Hätähousut himotestaajat ja haamuviivoja osa 2

Tähtitomu Mullahan digi mietti sillon ihan hullun kauan ku sain toisen kerran sen 2-3 viikkoa päiväpissasta. Siitä kimpaantuneena tein heti seuraavana aamuna uuden aamupissasta ja lähestulkoon heti ruutuun pärähti se 3+. Joten siitä juuri tuo pitkä miettimisaika, oli pitoisuus niin siinä rajalla. :)
 
Kertokaapas viisaammat, onko tässä viivanpaikka, haamu vai plussa?

Kaks ylintä tein eilen eli dpo 9(tai sitten 10) ja kolmas tuli tehtyä yöllä kun heräsin ja jäi vaivaan kun kahdessa aiemmassa näky jotain ja alin tehty aamulla.
Mielipiteitä, toivonko nyt ihan turhia.
 
Boboo: ei tuo viivanpaikka ole. On vaaleenpunainen haamunen!! Sille vahvistumista =).

Mulla on sen verran oloja täällä kans, että petin kaikki lupaukset ukolle ja tilasin kerralla kunnon satsin.. pitää yrittää pari päivää kuitenkin vielä venailla.. mielellään viikonlopulle ainakin. Heleppoo!
 
Boboo, tuolta munkin ensimmäinen testi näytti toissapäivänä, eilisen ja toissapäiväsen kuvat on tuossa ylempänä viesteissä ja tänään tuli aamulla one steppiin selvä plussa ja pc:n testiin haamu, mutta selvästi erottuva. En tiä onko noissa testien herkkyyksissä eroa kun one step oli erittäin herkkä ja tuo pc on se mitä kaupasta saa. Ja nyt on menossa vasta dpo 10 tai 11.
 
  • Tykkää
Reactions: Boboo
Itekin tilasin one steppejä, erittäin herkkiä useamman. No nehän tuli heti ja iha nyt huvin ja urheilun vuoksi piti heti yks tehä :D. No ei voi näillä dpo:lla oottaa ku negaa mut tulipa tili taas avattua :D. Tuli se kontrolliviiva iha röpelöisenä.. ei tasaista viivaa nähnytkään. Varmaa joku hazardi. Mut huomenna taas uus planko.. ei ihan pystyny vkl yli odottaa.
 


Löysin kuva-arkistojen kätköistä viime syksyn testailut! Haamulainen on otettu iltapissasta dpo 12, seuraava aamulla aamuvirtsasta ja sitä seuraavat aina kahden päivän välein (aamupissasta). Testinä herkkä 10 First signal. Mainittakoon, että kolmannen testin ottopäivänä veren hcg pitoisuus on jotain 150 paikkeilla.
 
  • Tykkää
Reactions: Boboo
Samaa katsoin noista Redwing blackbirdin kuvista, että veressä istukkahormonia kuitenkin jo jonkin verran, mutta viiva ei tuota vahvempi. Erittyykö sitä sitten pissaan hitaammin/vähemmän... Ilmeisesti. Mie olen saanut yhden ainoan kunnollisen plussan ja se silloin oli dpo 14 tai 15 ja viiva verrattavissa vahvuudeltaan tuohon kuvan viimeiseen testiin.
 

Yhteistyössä