Hätähousut himotestaajat ja haamuviivoja osa 2

edelleen hengailen täällä ja lueskelen teidän juttuja kun en millään malta uskoa että olisin plussannut :D jonkunlainen jälkijärkytys.. :D itselläni tissien arkuudesta osasin jotain aavistaa ja rajusta flunssasta.. kylmä oli koko ajan ja vähä lämpöjä mittailin, mutta se on hankala niistä päätellä mitään kun pitäisi olla sama kellonaika ja tosiaan mitata jonkun ohjeen mukaan joko Berperistä, vaginasta tai suusta :O ja aina tismalleen samaan kellonaikaan aamuisin :D en lähtenyt siihen vaan ajattelin et tulee jos on tullakseen :D tänään piti menkkojen alkaa, mutta ei näy ei kuulu :D

Tinttu85 tuut heti kertoon miten käy kun saat tietää :D

PLUSSATUULIA +++++++
 
Onkohan tuo vaiko eikö, haamujen haamu siis. Ei malta odottaa vastausta, ja Davidin 10mIU liuskatestissä tuli outo suttuvaaleanpunainen viivannäköinen. Ei tuosta mitään voi sanoa, sellaista vaaleanpunaista sotkua sillä kohdalla mihin viiva tulisi, mutta hieman leveämmältä. Sivusta katsottuna näkyy pieni punainen kulma sen viivan paikalla.

Jännää ja kyllä naurattaa. On tämä hölmöä testailla liian aikaisin, ja arvuutella, kun vastaus on kuitenkin muutaman päivän päästä tulossa oikeastikin. Voivoi, ihan nolottaa. :D

(Mutta en taida olla ainoa) :D

Ja onnea, OneMore! ja muutkin plussanneet! Oliko Kukkaliellä myös tullut plussa?
 
Kengumamma kyllä tuo on jo niin selkeä haamu, että uskoisin sen muuttuvan piakkoin plussan puolelle! ;)


Täällä lämmöt koholla jo kymmenettä päivää, kovasti palellut jo pitkään vaikka minkä peiton alla yrittäis lämmitellä. (Viikko takaperin ulkona oli +18 astetta ja meikäläisellä oli toppatakista pipoon ja villakaulahuiviin vaatetus päällä ja silti meinasi paleltaa. Ihmisiä tuli vastaa shortsisillaan ja t-paitasillaan!) Rinnat ei enään niin kipeät, mutta mahaa juilii vähän päivittäin. Mielialat vaihtelee, esimerkiksi eilen katsottiin sarjaa jossa päähenkilö petti tyttöystäväänsä ja vollahin itkuun ja haukuin miehelleni tämän näyttelijän tekoa :D Sama pätee toisinpäin kun joku asia on mieleeni niin tulen niin hyvälle tuulelle! Tällä hetkellä melko tiivis aikataulu ja yleensä stressaisin, mutta nyt en voi kuin hymyillä ja olo n todella seesteinen vai miten sen sanoisi, levollinen? Sunnuntaina pitäisi vuodon alkaa, mutta toivotaan ettei tule!
 
oih Tinttu85 nyt sitä testiä kehiin.. ;) mä piinailen sunkin puolesta :D vaikka ei kai mun tarvii enää itteeni ainakaan piinata ajatuksilla :D kyllä se meitsillä on tosiaankin plussa :D wuhuu.. anteeks ku koko ajan hehkutan.. olo on aika hmm.. epäileväinen kuitenkin vielä... :snotty:
 
  • Tykkää
Reactions: Tinttu85
Moi kaikille! Esikoista yritämme täällä, ehkäisyrengas jäi pois kesäkuussa ja kortsut elokuussa. Eli nyt on menossa eka kierto yrittämistä. Olen epävarma kierrostani, en oikein tiedä mikä sen ''normaali'' pituus on, viimeksi 29 pvä. Luulen että bongasin oviksen, ja nyt on menossa siis 36/29. Menkkoja ei ole kuulunut. Tein eilen pregcheckin, tuli haamu, jonka juuri erotti. Ystäväni sanoi että vielä on turha spekuloida olenko vai enkö. Pitää odottaa. Plääh. Eli en ole uskaltanut antaa itseni ajatella olevani raskaana. Pelkään että onkin vaan ihme kierto tai sit tuleekin hyvin varhain kesken normaalia pahempien menkkojen kaa. Teillä on paljon kokemusta haamuista, onko ne usein lopulta negatiivisia? Aijon uusia testin huomen aamulla, mitä jos silloinkin on yhtä hailakka haamu? Soitan lääkärille?
Haluan toivottaa vielä kaikille onnea ja voimaa niin kuumeiluun, yrittämiseen, odottamiseen ja lasten hoitoon :)
 

Yhteistyössä