Hätähousuiset Himotestaajat ja Piinailijat Vol.3

  • Viestiketjun aloittaja mymosa
  • Ensimmäinen viesti
Tässä ois vielä multa päivä uittoa 2 r-testiä...
Sofi ja One Step
On tää kyllä ihan pöhköä testailua... ihan kuin ne nyt siitä hetkessä muuttuis : /
mutta kun noi testit polttelee tuolla kaapissa :D

No eipä noissa oikeestaan mitään näy... nyt vois jättää testailun sunnuntaille tai vasta maanantaille josko sitten näkyis jotain jos on näkyäkseen.
 
Viimeksi muokattu:
Täällä menkkoja ei vieläkään kuulu, tänään en sitten ollenkaan testaillutkaan kun eilinen testi oli nega. Illalla ois illanistujaista tiedossa, mutta taidan varalta jättää juomatta mitään alkoholipitoista ja laittaa sairastelun piikkiin :) Yriteltiin tänään käynnistellä seksillä menkkoja (yleensä tää toiminut), nyt ei kuitenkaan mitään. Seuraavaksi varoitus että loput tekstistä napukka asiaa. :D Tuota napukkaa koittelin ja se oli niin ylhäällä ja takana ettei oikeen ylettänyt, sen mitä hipaisulta tunsi niin oli kova ja kiinni ja päässä olin tuntevinani pienen pippurinkokoisen kohdan? Mutta sitten se karkasikin ulottumattomiin :D Toivottavasti vuoto pysyy poissa!
 
Hopeakissa mikä dpo sulla oli 5 ja 6 testissä ylhäältä katsottuna? Oliko niitä aiemmin viivanpaikkoja havaittavissa? Ja mikä dpo on nuo 7 ja 8 ylhäältä kun on jo tosi selkeät haamut?
Nakkasin kaikki paitsi tämänpäiväsen jo roskiin, mutta tosiaan tein aluksi aina 2kpl/päivä, joten ekat haamut 5. ja 6. testi ylhäältä on dpo7 päivän. 7. ja 8. ylhäältä on siis dpo8. :)
 
Tänään kärsitty useamman kerran ihan älyttömän voimakkaista repäisykivuista, Ekalla kerralla meinasi oikeesti taju lähteä kun vihlaisi niin kovaa, rullalla piti hetken olla. Ja ihan tavallinen penkiltä nouseminen sai aikaan repäisykipuja jomman kumman munasarjan kohdalla.

Huomenna käydään miehen kanssa taas raskaustestiostoksilla isolla kirkolla ;) maanantaina siis testailua luvassa, hih.
..mutta en edelleenkään usko raskauteen! :D kivahan sitä on testailla n_n
 
Täällä vielä jänniä paikkoja monella ja vaaleita haamulaisiakin tullut :) Niille kaikille vahvistumista!!

Niin paljon tullut tekstiä, ettei voi muistaa kaikkea mihin piti kommentoida. NelHM, jospa tosiaan onkin menossa se dpo 6 ja kaikki vielä mahdollista! bd (<-peukut pystyssä)

Hopeakissalla oli hieno rivi! Täytyy sitten ensi kierrossa kurkkia tota, että minkälaista haamua on mahdollista saada missäkin dpo:ssa ;) Onnittelut vielä plussauksesta :)

Aika vaan matelee näinä alkukierron päivinä! Kp 4 menossa ja mikäli kierto samanlainen kuin viimeksi ovis vasta kp 17...kaksi viikkoa vielä : / Meinasin greippimehua kokeilla ihan piruuttani, mutta sitä ei löytynyt lähikaupasta enkä ole saanut aikaiseksi haettua isommmasta joten taitaa olla vähän myöhäistä jo. Tylsää. Onneksi voi sentään jännäillä muiden puolesta :D
 
  • Tykkää
Reactions: Hopeakissa
Onnea plussanneille, haamuilijoille :heart:

OmaNapa: täällä on nyt tullu vähempi oltua kun yritän olla ottamatta ressiä, mutta nyt eletään piinaviikkoja, testaillu en oo ja aattelin olla testaamatta niin kauan kun pystyn, tänään siis dpo7 ja mututuntumalla oviksen bongasin/kivuilla. vaa oireitakin tuntus hiukka olevan :D tärppi olo on.. mutta otan iisisti.
 
Jennyliinin viivalle vahvistumisia :) Täällä aamusta melko voimakkaita kouristuksia vatsassa. Nyt kp 29/26-28. Vähän menkkafiilis tuli joten eiköhän ne viimeistään tänään ala.

Muox. Tutkailin tuota napukkaa vielä ja se on kyllä edelleen ylhäällä, kova ja niin napakasti kiinni, etten usko sen perusteella ollenkaan menkkoen alkuun. Vaihtelevat fiilikset :D Välillä valtava epätoivo ja välillä taas tulee semmonen "ehkä sittenkin" fiilis! Pitääpä lukea lisää tuosta napukasta :'D
 
Viimeksi muokattu:
Jennyliini Jes! Nyt vahvistymispuhuria sinne =)

HooKoo Jospa se tärppi ois käynyt ja pysyvä sellainen <3

Muille tsemppiä ettei menkat ala!

Miulla siis dpo7. Khylläpä kyllä.. uusi piina alkakoot. Eilen oltii viihteellä. Pari ciideriä nous heti päähän, mikä ei yhtää tyypillistä. Sit joinkin vettä niiden jälkeen kun ei maistunut. Vasemmalle nivuseen tuikkkii.. rinnat välillä tosi arat. Eipä muuta. Eikö yhtään testiä ole.Melkee viekkareilla pukkaa :D. Kiva ois hhuomenna aamulla tehdä mut jospa sitä malttas olla käydä ostamatta testejä..
 
Hei, voitteko auttaa mua? Mun testit oli jo pari sivua sitten (IMG 20140920 082743), toinen on tehty muistaakseni torstaina ja toinen lauantaina. Suojaamatonta seksiä oli tasan kerran loppuun asti ja se oli perjantaina reilu kaksi viikkoa sitten. Silloin piti olla kp19, joten yleensä mulla on ovis jo menny sillon. Haluaisin nyt vain tietää, että mitkä "viikot" mulla nyt sitten olis näitten tietojen perusteella? Yleensä kierto ollut 31 päivää, mutta jos oon raskautunut kp19 tai kp20, niin eikö se olis enteillyt 33 tai 34 päivän kiertoa? Eli miten saan laskettua raskausviikot? Täällä tuntuu olevan ihmisiä, jotka näistä asioista ymmärtää :)
 

Yhteistyössä