hätä!

  • Viestiketjun aloittaja aamuli
  • Ensimmäinen viesti
aamuli
asia vaivannut ja nyt alkaa huolestuttaa; meidän poika, 9,5kk, on vähentänyt rinnan syöntiä eli epäilen, että minulta ei juuri maitoa enää tule. Siis vähentäminen on jatkunut jo tovin, sillä poitsulle kelpaa järeämmät eväät todella hyvin. äidinmaidon korviketta ei suostu ottamaan tuutipullosta, nokkamukista, tavan mukista eikä myöskään lusikalla. Mietin suositusta vuoden ikäiseksi ja sitä määrää, 500-600ml, joka ei varmasti toteudu. miten muiden vastaavat tilanteet?
 
Laimenna ruoka maidolla, tee puuro maitoon, jugurttia, raejuustoa. Jospa ennenpitkää tottuisi korvikkeeseen, kun tyrkytät. Juuri tuon takia annoin omille vauvoilleni korviketta pullosta imetyksen lisäksi, jottei kävisi noin...Mutta tästä hän ollaan montaa mieltä, eika sitä aiankaan suositella(siis korvikkeita ja pulloja "varuilta")
 
Meillä kävi kanssa niin että tyttö lopetti yhtäkkiä tuttelin juonnin(7,5kk)..tein sitten puurot maitoon,annoin jogurttia(vauvojen),ruokiin lisäsin maitoa vähän ja yritin tarjota nokkamukista..vähän sitä aina suostui juomaankin.
Lääkäri sitten määräs kalsiumjauhetta(250mg)..ja käski niinä päivinä antaa kun tuntuu ettei maitoa mene tarpeeksi.
Nesteenä oon sit antanu ihan vettä,kun sitä se suostuu mukista ottaan ja kiisseleitä oon kans tehny:)
sähän kyl voit jo antaa raejuustoa,jogurttia,viiliä,piimää...

=)
 

Yhteistyössä