HÄMEENLINNAN "MAMSELLIT" HUOMIO!

  • Viestiketjun aloittaja gloria80
  • Ensimmäinen viesti
gloria80
Meillä kun on täälä tämä putkiremppa menossa, niin rattaat ja vaunut pitää jättää ulos, mutta eiköhän me saada ne tuonne partsin alle takapihalle samaan paikkaan missä meitin omatkin on... =)
 
gloria80
No minähän se taas täälä kävin kurkkimassa, onko lisää kahvittelijoita...? Maanantaina jos saisin informaatiota viimeistään, niin ois kiva. Hyviä öitä ja kivoja unia! =)

*K*
 
joshu
nyt on ihan pakko sanoo et jos huomenna on sateinen ilma ni me ei tulla kun joudutaa käveleen ja täält menee tunti kävellä ni ollaan ihan märkiä ja muutenkin onnistuin teloon jalkani et riippuu myös siitä et pystyykö käveleen kunnolla...ellei sit saada kyytiä jostai...
jossu & niina
 
Heissan teille hämppälinnalaiset. En oo aikoihin käyny kokoontumislinkin alla, mutta iloinen yllätys oli et ootte kerääntyneet näin. Jossain vaiheessa täällä hämeenlinnalaisia huhuilinkin, mutten silloin saanut juurikaan vastauksia:) Osa nimistä onkin tutun kuulosia, onko teistä osa ollut mukana hämeenlinnalaismamien postituslistalla?
Simpukan tytöt ovattten 4v ja 1,5v. Täytyypi katsoa jos joskus jonnekin ehtisi mukaan, mikäli joukkoonne vielä mahtuu? Päivät kyllä hurahtavat kotiäiti-opiskelija-uralla vähän liiankin nopeasti, enkä osaa oikein muuta aikaa ottaakaan. Mutta palaillaan, nyt tiedän seurata palstaa tarkemmin:)
 
gloria80
Heissulivei Simpukalle! =)

Mukaan vaan joukkoon iloiseen...tosin ei olla tavattu vasta kun ihan muutaman kerran ja niinäkin kertoina tämä iloinen joukkomme on ollut kohtalaisen pieni, heh, mutta ehkä kesän aikana vielä saadaan jotain aikaiseksi isommallakin porukalla?!! :attn: Katsellaan ja seuraillaan siis!

AURINKOISIA PÄIVIÄ! B)

*Kaisa*
(ja pojat 3v. & 1,5v.)
 
joshu
jos vaikka sitten pidettäs seuraava tapaaminen täällä meillä...
miten olis käviskö 6.6-05 joskus 17.00 aikaan??????ja sillai et jokainen tuo jotain...vai miten olis?!?!?!
jossu & niina
 
joshu
satu: joo kato ei sitä tiedä ;) kai mä voin sua sietää nyt sit vaikka sen muutaman tunnin sillo 6 päivä onhan siinä kato yks päivä välissä... ;) ja ainahn mä voin sut vaik parvekkeelle heittää jos siltä tuntuu... :p ;) heh...tulevaan jos kiinnostaa...
jossu & niina
 
Jees, olis ihan mukava tavata teittiä muitakin plussalaisia, kun vasta joukkoonne huomasin liittyä:)

Annikankin tuossa huomasin porukasta:) Kuinkas Peppilotta-vaatteet ovat sopineet? Pidätkös vielä uudet kemut? Hiih, heti pääsen markkinoimaan, kun muuten sillä rintamalla on niin hiljaista. Tosin ei niin kauhiasti ole ollut yritystäkään, että en valita:)

Satu
 
joshu
heissan vaan taas...pistäkääpä mailia tuleen kaikki jotka olis tulossa ni pistän osotteen ja puh.num. sit takas... joshu1984@luukku.com
koitetaas saada iso porukka kasaan edes kerrankin!!!!
jossu & niina
 
joshu
satu tuli vaan mieleen tossa et haluisitko pitää sillon 6 pvä sen peppilotta "esityksen" samalla? onnistuu kyllä jos haluat ja saadaan kunnolla porukka kasaan!!
jossu & kummityttösi niina
 
Juu, terve vaan Peppilotta-täti :) Vaatteet on ollu kovassa käytössä, etenkin bodysta tykkään. Nythän se tosin on jo jääny pieneksi....
Me voitas kans osallistua kahvitteluun. Etkös sä Jossu asu siinä ihan meiän lähelläkin? Siis Laaniityssä?
Aika on meille ihan passeli. Ilmottelehan mitä tuotais!
Mäkin kannattaisin siinä samalla Peppilotta-esittelyä.


Annika ja Sonja
 
joshu
juu asutaanhan me tääl...harakkamäessä...voi tuoda ihan mitä vaan...kahvia meiltä kyllä löytyy...pistäkää vielä viestiä tohon sähköpostiin ni annan sit sen tarkemman osotteen...!!
joshu1984@luukku.com
 
joshu
eikö enempää ihmisiä oo tulossa???
tällä hetkellä tulossa on:

satu, sonja, suvi
sanna, annika, valtteri
sanna, nico
annika, sonja

lisää porukkaa vaan kyllä viä mahtuu!!

jossu & niina
 
Kyllä mä periaatteessa voin pienimuotoisen esittelyn vaikka pitääkin. Tosin nyt mulla ei ole juuri mittään kesävaatteita valmiina (ei tosiaan ole esittelyjä ollut vähään aikaan), enkä ehdi tilatakaan, kun omistajat eivät ole paikalla tulevalla viikolla. Luultavasti esittelysatsissa ei ole paljoakaan uutta verrattuna Annikalla pitämääni esittelyyn. Mutta sitähän ette te muut tiedä, hih! Kuvastossa tietty sitten on nähtävillä kaikki tarjolla oleva. Ja etukäteen voipi surffailla tuolla nettikaupan sivuilla: www.peppilotta.fi.
Hinnat ovat samat kuin ko sivuilla, ilman postikuluja. Ja esittelyvaatteita saa ostaa hieman alennettuun hintaan esittelyssä samantein, jos koko ja väri passaa.

Satu
 

Yhteistyössä