Haaveena vauva 2022

@Alinna86 voi ei, harmi odotella jos ei plussaakaan testiin piirry minä käytin hoidoista jääneet letrot ja luget kyllä loppuun pari kk, ei kai tietenkään saisi.. Minulla kai synarela viivästyttää vuotoa, kunhan ei menisi hoitojen aikataulut uusiksi. Kerrankin kun toivoisi, että menkat alkaa.. tai no ainahan sitä toivoo tavallaan, että pääsisi nopeasti uuteen kiertoon, kun ei ole tärpännyt. Mutta nyt jotenkin erityisesti ärsyttää odotella ja pelottaakin välillä. Että mikä on vikana ja onnistuuko ivf-hoidoilla. Päänsärkyä ja itku tulee monta kertaa päivässä. Kai siis lääke vaikuttaa.
Niinpä. Tämmönen "välivaihe" ja epätietoisuudessa keikkuminen on kyl ihan perseestä. Pahalta tuntuu nähdä noita nega testejäkin.
Tuntuu ettei pysty ajatteleekaan yhtään mitään muuta kun et milloin kierto alkaa tai miks ei ala jne. Niin turhauttavaa :(
Olisi kyllä harmi jos teillä aikataulut menee pieleen, varmasti odottaa että pääsisi ivf:n kaiken tämän odotuksen jälkeen...pidän peukkuja puolestasi❤
 
  • Rakkaus
Reactions: minttuni
❤ V A U V A 2022 ❤

Ilmoitathan tietosi listalle ja päivityksesi PUNAISELLA. Jos väri ei toimi, voit myös @-merkitä listan kyseisen päivän päivittäjän.

Lista päivitetään kerran päivässä. Kuka vain voi päivittää listan, vaihdellaan vuoroa. Päivitä lista vastaamalla edellisen päivän viestiin, poista [ ]-sulut teksteineen alusta ja lopusta, lisää kierto- ja piinapäiviin yksi päivä lisää.

Kiertopäivä- ja piinalistalta voidaan poistaa, jos käyttäjä ei ole ollut aktiivinen vähään aikaan. Takaisin pääsee tottakai heti halutessaan!

★★★★★★★★★★★★★★★★★

17.4.2021 Lauantai

Nimi yritys aloitettu monesko lapsi

83Keiju, 3/18, 1. lapsi
Aisha87, 12/18, 3. yhteinen lapsi
Minttuni, 2/19, 1. lapsi
Alinna86, 6/19, 3. lapsi (miehen 1.)
Kirjoh89, 6/19, 1. lapsi
Töppönen, 9/19, 4. lapsi
Irtokehys, 9/19, 1. yhteinen lapsi
Krippis, 11/19, 1. lapsi
Sinisilmät, 1/20, 1. lapsi
Petronella09, 4/20, 5. lapsi
Wbä, 4/20, 3. lapsi
Iinanen, 4/20, 2. lapsi
+Kuumeilija40, 8/20, 2. lapsi
Meemuli, 9/20, 1. lapsi
Suhveli,9/20, 4. lapsi
Mansikka_maanantai, 10/20, 1. lapsi
+Hulda_84, 10/20, 3. lapsi
Sandra B, ya 10/20, 2. lapsi
Skidi, 11/20, 1. lapsi
Scarletta, 12/20, 1. lapsi
Toiveikas1992, 1/21, 1. lapsi
Charrypie - 86, 1/21, 1. lapsi (miehen 2.)
Bubbu, 2/21, 1. lapsi
Leonida, 2/21, 1. lapsi
*Tähtipölyä*, 3/21, 1. lapsi
Pip83, 3/21, 3. lapsi (miehen 1.)
Sofialiina, 3/21, 1. lapsi
Skyela, 4/21, 2. lapsi
Mirksukka, 4/21, 3. lapsi
Hulda91, 4/21, 2. lapsi
Daimiduu, 3. lapsi

★★★★★★★★★★★★★★★★★★

Nimi Kiertopäivä

Skidi.........................kp 38/35-36
Alinna86.............kp 32/26
Scarletta...........kp 23/27-28
Wbä.......................kp 20/27
Sinisilmät...........kp 20/29
Töppönen.........kp 19/26
Kirjoh89...................kp 18/28
Keksi82...............kp 18/28
Hulda91...............kp 18/30
Krippis..........kp 18/25-28
Bubbu..............kp 17/28
*Tähtipölyä*............kp 17/30-33
Skyela....................kp 16/27
Iinanen..................kp 15/23-24
Sofialiina.............kp 15/23-24
Meemuli...............kp 13/35-43
Petronella09......kp 12/27
Toiveikas1992....kp 9/28
Suhveli....................kp 8/27
Irtokehys..............kp 6/28-32
Leonida................kp 2/29

★★★★★★★★★★★★★★★★★

Piinailijat:

Skidi............................dpo 16
Alinna86.................dpo 15
Scarletta...............dpo 9
Töppönen...........dpo 7
Krippis....................dpo 7
Wbä........................dpo 6
Sofialiina.............dpo 5
Iinanen................dpo 5
Kirjoh89.............dpo 5
Bubbu..................dpo 1
Petronella09.....dpo -1


★★★★★★★★★★★★★★★★★
 
  • Tykkää
Reactions: minttuni
Tsemppi halaus sinulle @Alinna86 :)

Täällä pidän peukkuja sinulle @minttuni, että pääsette aikataulussa aloittamaan hoidon :)

Omaa napaa kp 12 ja one stepin testiin selvä ovis plussa ja digiin hymy:) Aamulämmöt tänään 36,5. Mies lähti aikaiseen jo töihin mutta illalla sitten varmistellaan,viime päivät on hyvin peitot heilunut:) ei pitäisi jäädä ainakaan kiinni siitä ettei ole yritetty:)

Ovistestejä jäi vielä seuraavaan kiertoon ainakin, jos sinne mennään.

Tästä se piina jälleen alkaa :D

Suosittelen kaikille lämpimästi vyöhyketerapia käyntiä. Jos terapeuttia on uskominen niin sen pitäisi mm.tasata kuukautiskiertoa.Itse ainakin tunsin oviksen selvemmin ja kierto piteni käynnin jälkeen. Sain myös sitä homeopaattista ainetta testiin,jota otetaan kerran viikossa. 3kk olisi tarkoitus kokeilla sitä ainetta ottaa. Aiempaa kokemusta ei ole homeopaattisista hoidoista mutta epätoivossa haluan nekin kokeilla:) Lisäksi tuo vyöhyke terapia on ihanan rentouttavaa ❤
 
Viimeksi muokattu:
Isot tsempit @Alinna86 ja @minttuni. Epätietoisuus on hiertävää.

Apteekista lähti mukaan vaan folaatti-tabletit, joita otan sitten joka toinen päivä, niin tulee ton vegaani-monivitan kanssa se 400 mikrogrammaa päivässä. Tänään täytyy käydä ostamassa monivitamiiniabletteja, joita ei valitettavasti myydä apteekissa.

Miten nämä päivät kuluvat niin H-I-T-A-A-A-A-A-S-T-I. Terveisiä vaan muillekin piinailijoille. :X3: Alavatsa juilinut oudosti eilisestä aamusta asti...

Pitää keksiä viikonlopuksi jotain ohjelmaa, että saa ajatukset muualle. Keittiön kaapit ainakin pitäisi siivota.

Hyvää viikonloppua kaikille! :)
 
Isot tsempit @Alinna86 ja @minttuni. Epätietoisuus on hiertävää.

Apteekista lähti mukaan vaan folaatti-tabletit, joita otan sitten joka toinen päivä, niin tulee ton vegaani-monivitan kanssa se 400 mikrogrammaa päivässä. Tänään täytyy käydä ostamassa monivitamiiniabletteja, joita ei valitettavasti myydä apteekissa.

Miten nämä päivät kuluvat niin H-I-T-A-A-A-A-A-S-T-I. Terveisiä vaan muillekin piinailijoille. :X3: Alavatsa juilinut oudosti eilisestä aamusta asti...

Pitää keksiä viikonlopuksi jotain ohjelmaa, että saa ajatukset muualle. Keittiön kaapit ainakin pitäisi siivota.

Hyvää viikonloppua kaikille! :)
Samaa mieltä hitaasti kulkevista piinapäivistä. Vielä pitäis melkein viikko odottaa, että vois testata (tein toki seuraavana päivänä Inseminaatiosta raskaustestin, joka oli vahva plussa), kun veressä pregnyliä vielä. Tietysti toivois, että pian alkais luonnollinen kehon oma hcg nousemaan ja olis onnistunut hedelmöittyminen ja raskauden alkaminen. Joitakin pieniä oireita aina hetkellisesti ollut, kuten hajuherkkyys, turpeammat rinnat, maha tuntemukset kohdun ja munasarjojen alueella. Ne kuitenkin lyhytkestoisia oireita. Melko tarkkaan noita oireita silti tulee seurattua, vaikka iui hoidon yhteydessä lääkärikin sanoi, että raskausoireita todennäköisesti tulee, vaikka ei olisi raskaana. Sen näkee sit kun vuodon pitäis alkaa, että oliko ne raskaudesta johtuvia vai pelkästään lääkkeestä johtuvia.
Piinapäivät menee nii hitaasti. Onneks kuitenki vaan yks vapaa ennen kun voi testata :).
Tsemppiä kaikille kaikkiin kierron vaiheisiin ❤
 
Tulin taas valittamaan myöhässä olevansa vuodosta, jospa se alkaisi kun täällä tarpeeksi manaa! Kiitos tsempeistä kaikille ❤

@KirJoh89 kuulostaa niin tutulta tuo inssin tuloksen piinailu! Minulla oli monenlaisia oireita, mutta johtuivat lääkkeistä kun testit negaa ja menkatkin alkoi lugejen läpi tai lopettamisen jälkeen. Toivotaan teille parasta ja tsemppiä piinailuun ❤
 
  • Tykkää
Reactions: KirJoh89
Kylläpä oli hyvä että kuuntelin itseäni ja aloitin testaamaan ovista jo yli viikko sitten. Vika pilleri meni jo 4.4. mutta tyhjennys alkoi vasta monta päivää myöhemmin.

Sai tässä viime päivinä jo hyvin tuntumaa niistä Onestepin haaleista viivoista "normaaliaikana" ja kokemusta Premom-äpin käytöstä.
Tänään nimittäin yllättäen LH-tasot nousivatkin jo n. viikkoa aiemmin kuin ennustelin. Päätin vielä lisäksi testata CB digillä, sillä oletuksella että Onestep näyttää omiaan, mutta yllätyksekseni sainkin digistäkin positiivisen!

Jotenkin tosi jännää kun yhtäkkiä elänkin nyt sitä samaa aikakautta, mitä olen pitkään täältä lueskellut teidän muiden elävän! Homma muuttuikin todeksi ihan käden käänteessä,vaikka siltikin tuntuu vielä ihan oudolta ajatus siitä että tässä sitä nyt yritetään saada lasta, ihan oikeaa ihmistä!

Tsemppiä kaikille!:giggle:
 
Miten @AnsaK punktio meni? ❤

Muistan kyllä @KirJoh89 miten piinaavia nuo pöivät oli ja minä malttamaton en ees jaksanut ihan virallista päivää oottaa ja pregnyl näkyi vielä testissä haamuna vaikka yli 10 päivää pistosta oli kuulunu. Suosittelen siis sit vaan hammasta purren odottamaan viralliseen päivään! Tsemppiä sinne ❤

Täällä leikkauksesta ja sairaalareissusta jo aika hyvin toivuttu. Hieman haavat vielä hellät, mutta vihdoin kivut on väistyneet.

Nyt odotellaan et maanantaina lääkärit juttelee meidän tilanteen läpi ja edellisen pieleen menneen hoidon + kaiken huipuks pieleen menneen punktion. Hoitajat soittaa ja katsotaan mulle ilmainen tarkistusultra et onhan mulla kaikki palautunu tän leikkaushomman jäljiltä ja sit katsotaan mitä tehdään.

Voi olla et menee elokuulle ennenkö seuraava hoito päästään toteuttaan, mut sit aion kyllä vaan nauttia kesästä täysin rinnoin ja hetkeksi unohtaa kaiken tämän ressin ja kerätä voimat syksyyn. :)
 
Aloitettiin tutkimuksia kyllä julkisella, mutta jäivät nyt vähän vaiheeseen koska painoa pitäisi pudottaa, bmi noin 30 tällä hetkellä.
Työterveydestä tietty voisi kysyä!

Kiitos paljon vastauksista
Onneksi on ystäviä jotka ymmärtää tätä tilannetta ja voi puhua, mutta ammattilainen saisi ehkä ajatuksia enemmän uusille raiteille.

Tuo suhteiden ylläpito vaatii kyllä itseltäkin jonkun verran ponnisteluja ja valitettavasti välillä joutuu pakottamaan itseään olemaan kiinnostunut ja kyselemään..

Vaikeita asioita, välillä on parempia päiviä ja välillä huonompia, yritän antaa luvan niille huonoillekin tunteille ja oloille. Eilen tuli kaksi raskaus ilmoitusta, toinen työkaverin ja toinen parhaan ystävän, niin oli aika raskasta.
Kiitos ja aurinkoista viikonloppua kaikille
Julkisella puolella bmi raja on 35, joten olette painon puolesta oikeutettuja hoitoihin.

Raskausuutiset pistää kyllä mieltä matalaksi. Voimia sinulle ja onneksi lähipiiriin kuuluu henkilöitä, jotka tukevat vaikeina hetkinä!
 
Mulla oli tänään aamulla naistentautienpolilla vihdoin se viimeinen tarkastus sektioarpiraskaudesta. Ja saatiin se virallinen lupakin yrittää uutta raskautta
Kahden viikon päästä olis ollut jo laskettuaika, että koko raskausaika tähän ”raskauteen” sitten hujahtikin!
Onnea virallisesta yritysluvasta!

Saako udella mitä sektioarpiraskaus käytännössä tarkoittaa? Jääkö alkio kiinni arpeen?
Miten kohtuasi tutkittiin?

Minulla on takana kaksi sektiota ja niiden jälkeen keskenmenoja (tästä kaikesta reippaasti yli10v).
 
Minulla ollut kyllä aika ristiriitaiset fiilikset nyt. Että pitäisikö yrittää vielä kolmatta vai ei. Lähinnä jännittää miten lasten kanssa menisi,nyt hyvä tasapaino meillä. Meillä on siis melkein 5v ja 2v. Se myös jaksaako uudestaan aloittaa kaikkea alusta. Toki uusi vauva varmaan menisi muiden juttujen ohessa eli sitä sopeutuisi tilanteeseen. Lisäksi meidän ikä. Täytän 35v ja mies 11v vanhempi niin ei kyllä kovin pitkään voi mietiskellä meinataanko aloittaa vai ei. No jospa mietteet selkeytyy kun miehen kanssa juttelee. Ehkä myös tämä kun kuukautiset vasta alkoi niin aina tämä fiilis alussa ja parin viikon päästä taas ihan eri jutut :D
 
V A U V A 2022

Ilmoitathan tietosi listalle ja päivityksesi PUNAISELLA. Jos väri ei toimi, voit myös @-merkitä listan kyseisen päivän päivittäjän.

Lista päivitetään kerran päivässä. Kuka vain voi päivittää listan, vaihdellaan vuoroa. Päivitä lista vastaamalla edellisen päivän viestiin, poista [ ]-sulut teksteineen alusta ja lopusta, lisää kierto- ja piinapäiviin yksi päivä lisää.

Kiertopäivä- ja piinalistalta voidaan poistaa, jos käyttäjä ei ole ollut aktiivinen vähään aikaan. Takaisin pääsee tottakai heti halutessaan!

★★★★★★★★★★★★★★★★★

18.4.2021 sunnuntai

Nimi yritys aloitettu monesko lapsi

83Keiju, 3/18, 1. lapsi
Aisha87, 12/18, 3. yhteinen lapsi
Minttuni, 2/19, 1. lapsi
Alinna86, 6/19, 3. lapsi (miehen 1.)
Kirjoh89, 6/19, 1. lapsi
Töppönen, 9/19, 4. lapsi
Irtokehys, 9/19, 1. yhteinen lapsi
Krippis, 11/19, 1. lapsi
Sinisilmät, 1/20, 1. lapsi
Petronella09, 4/20, 5. lapsi
Wbä, 4/20, 3. lapsi
Iinanen, 4/20, 2. lapsi
+Kuumeilija40, 8/20, 2. lapsi
Meemuli, 9/20, 1. lapsi
Suhveli,9/20, 4. lapsi
Mansikka_maanantai, 10/20, 1. lapsi
+Hulda_84, 10/20, 3. lapsi
Sandra B, ya 10/20, 2. lapsi
Skidi, 11/20, 1. lapsi
Scarletta, 12/20, 1. lapsi
Toiveikas1992, 1/21, 1. lapsi
Charrypie - 86, 1/21, 1. lapsi (miehen 2.)
Bubbu, 2/21, 1. lapsi
Leonida, 2/21, 1. lapsi
*Tähtipölyä*, 3/21, 1. lapsi
Pip83, 3/21, 3. lapsi (miehen 1.)
Sofialiina, 3/21, 1. lapsi
Heidisofia, 3/21 , 2. lapsi
Skyela, 4/21, 2. lapsi
Mirksukka, 4/21, 3. lapsi
Hulda91, 4/21, 2. lapsi
Daimiduu, 3. lapsi

★★★★★★★★★★★★★★★★★★

Nimi Kiertopäivä

Skidi.........................kp 39/35-36
Scarletta...........kp 24/27-28
Wbä.......................kp 21/27
Sinisilmät...........kp 21/29
Heidisofia..........kp 21/29-32
Töppönen.........kp 20/26
Kirjoh89...................kp 19/28
Keksi82...............kp 19/28
Hulda91...............kp 19/30
Krippis..........kp 19/25-28
Bubbu..............kp 18/28
*Tähtipölyä*............kp 18/30-33
Skyela....................kp 17/27
Iinanen..................kp 16/23-24
Sofialiina.............kp 16/23-24
Meemuli...............kp 14/35-43
Petronella09......kp 13/27
Toiveikas1992....kp 10/28
Suhveli....................kp 9/27
Irtokehys..............kp 7/28-32
Leonida................kp 3/29
Minttuni................kp 1/25
Alinna86.............kp 1/26

★★★★★★★★★★★★★★★★★

Piinailijat:

Skidi............................dpo 17
Scarletta...............dpo 10
Töppönen...........dpo 8
Krippis....................dpo 8
Wbä........................dpo 7
Sofialiina.............dpo 6
Iinanen................dpo 6
Kirjoh89.............dpo 6
Heidisofia..........dpo 4
Bubbu..................dpo 2
Petronella09.....dpo 0


★★★★★★★★★★★★★★★★★
 
Viimeksi muokattu:
  • Tykkää
Reactions: KirJoh89
vierailija
Julkisella puolella bmi raja on 35, joten olette painon puolesta oikeutettuja hoitoihin.

Raskausuutiset pistää kyllä mieltä matalaksi. Voimia sinulle ja onneksi lähipiiriin kuuluu henkilöitä, jotka tukevat vaikeina hetkinä!
Nojoo, ehkä kysyn uudelleen että voisiko jo aloitella vaikka paino pysynyt aika samoissa. Ymmärrän tietty heidänkin pointin tässä, että painoa olisi hyvä olla vähemmän ennen raskautta ja raskaus saattaisi alkaa pelkällä painonpudotuksellakin, mutta kyllä kilot tuntuvat olevan tiukassa ja aika vaan kuluu..
Kiitos ja jaksamista sinulle myös
 
  • Tykkää
Reactions: KirJoh89
Onnea virallisesta yritysluvasta!

Saako udella mitä sektioarpiraskaus käytännössä tarkoittaa? Jääkö alkio kiinni arpeen?
Miten kohtuasi tutkittiin?

Minulla on takana kaksi sektiota ja niiden jälkeen keskenmenoja (tästä kaikesta reippaasti yli10v).
Saa udella tottakai. :) Sektioarpiraskaudessa raskaus tosiaan kiinnittyy siihen arpeen. Minulla tämä huomattiin alkuraskaudenultrassa jolloin viikkoja oli jotain päälle 7. Koko raskaus kasvoi tavallaan ulkona kohdusta. Tai kohdussa, mutta oli venyttänyt itselleen pussin sektioarven kohtaan. Oli tosi onni, että se huomattiin ajoissa, edessä olisi muuten ollut väistämättä kohdun repeäminen. Minulle pistettiin metotreksaattia vatsan läpi suoraan kohtuun jolloin pienen sydän ja kehitys sammui. Kohtua ultrattiin ensin viikoittain, sitten pikku hiljaa harvemmin. Tämä tapahtui siis syyskuussa, tammikuussa hcg oli vihdoin alle 10 ja nyt viimein ”terveen paperit”. Raskauden kohdassa on edelleen jotain massaa, mutta sitä ei ultralla nää onko se arpea vai vielä jotain raskauden jäämi

Minulla on takana kolme sektiota, 14, 12 ja 4 vuotta sitten. Kahden sektion jälkeen onnistuin raskautumaan melko helposti. Nyt tämä neljäs tuntuu ottavan aikaa. Tosin huonoa tuuriahan minulla on myös matkassa kun ensimmäinen raskaus tässä yrityksessä oli tuulimuna ja toinen tämä sektioarpiraskaus.
 
Nyt on dpo 4 ja mulla on ollu huono olo tänää, samanlaista ku viime raskauden aamupahoinvoinnit.. ja hullu nälkä, joka johtuu varmasti mun vhh dieetistä. Mut aina voi salaa haaveilla johtuisko tää sittenkin raskaudesta. Oviksesta ei oo varmuutta niin on saattanu olla jo viikko sitten tai olla tulematta lainkaan. Ääää haluun jo testata :D samalla koitan asennoituu et menkat sieltä tulee kumminkin..
 
Jahas. Sunnuntain kunniaksi sitten hiivatulehdus. :poop: Ei olekaan ollut sitten muutama vuosi sitten korvatulehdukseen syödyn ab-kuurin jälkeen. Ja alavatsa edelleen outo. Näyttää kuin olisin nielaissut ilmapallon. Ei tällaista yleensä ole edes rautakuurista johtuen, yleensä ongelmana on ollut vatsatoiminnan vilkastuminen. En ole myöskään syönyt mitään erikoisempaa, mikä aiheuttaisi möyrimistä.

Ke varmaan aikaisintaan voi testailla. :X3:Pessimistinä varaudun negatiiviseen testiin.
 
Hulda91 ja Kirjoh89 kanssa näköjään samoilla kp menossa. Itsellänikin tänään huono olo hetkittäin. Hajuherkkyyttä ollut perjantaista asti. Junassa matkustaessa haisee kaikki nenään ja ahdistaa maskin kanssa hengittää. Vatsa myös sekaisin...

Kp19 ja dpo5 tai jopa 7. Ihan tuntemuksista, ei tikun perusteella :)

Tänään tuli pyyhkiessä ihan kirkasta verta liman seassa, sellainen pisara.
 
Viimeksi muokattu:

Yhteistyössä