Great!! rakkausmuumilakanat värjääntyi pesussa!

Tai tarkemmin sanottuna toinen tyynyliina ainakin. Oli ihan vaaleanpunainen kun kuivuriin laitoin, muita en vielä tarkemmin katsunut! Kyllä ottaa päähän, ne oli vielä ekaa kertaa pesussa!!! Onko muille käynyt noiden lakanoiden kanssa näin? Täytyy varmaan laittaa reklamaatiota!
 
juuh
Jos vain yhdestä tyynyliinasta lähtenyt väri, mutta lakanat ok, niin tietysti tuo on reklamaation paikka. Muutenkin, jos olet pessyt pesuohjeen mukaan, niin reklamaatio finlaysonille vaan!
 
Juu ihan ohjeen mukaan 60asteessa pesuaineella joka ei sisällä valkaisuainetta. Tyynyliina oli mennyt toisen pussilakanan sisälle. En tiedä onko sillä vaikutusta asiaan, mutta ei se silti sais mielestäni siitä värjääntyä, koska eihän tuollaista asiaa mitenkään pysty välttämään. Tarvitsee tarkastaa nuo pussilakanatkin kun kohta tuolta kuivurista saan ulos. Toinen tyynyliina näytti ainakin ihan oikean väriseltä.
 
[QUOTE="vieras";23046897]Kannattaa reklamoida. Vai lukeekos pesuohjeessa, että saattaa päästää väriä tai pestävä samanväristen kanssa tai jotain? Minkäväriset ne lakanat on?[/QUOTE]

Vaalenpunaiset joissa muumit on valkoiset ja nyt nekin on vaaleanpunaiset.
 
[QUOTE="vieras";23047112]Kannattaa valitella, siellä teknisissä tiedoissa luki, et puolen vuoden reklamaatio-oikeus.[/QUOTE]

Juu huomasin saman asian. Nyt sain noi kuivurista ulos ja muut on ihan entisellään, onneksi! Täytyy laittaa reklamaatio.
 

Yhteistyössä