Galluppia: Millaisissa ulkovaatteissa teidän lapset tällä hetkellä ulkoilee?

Vieläkö on toppaa vai välikautta?

Meillä on tytöllä välikausihousut ja toppatakki, ohuehkot toppahanskat (jotka alkaa pikkuhiljaa olla liikaa), kevätpipo, talvinen kaulaliina, jalassa yleensä kumpparit tai sitten talvi-goret. Kevätlenkkareita ei olla vielä otettu käyttöön.

Pikkuveljellään on vielä ihan toppahaalari, alla ohuet trikoovaatteet, jaloissa kumikärkiset talvikengät, käsissä ohuehkot toppahanskat ja päässä fleece-kypärähattu tms.
Kuravaatetta siihen päälle tarpeen mukaan...
 
Mulla 6-vuotiaalla kevyttoppahaalari ja sen alla pitkät kalsarit , aluspaita ja fleece. Kurahousut, kumpparit ja villasukat. Kurarukkaset, joiden alla neulesormikkaat.

12-vuotiaalla college-housut, sukat ja mun vaalenapunaiset kumpparit (poikalapsi), NHL-pipo, toppatakki ja jotkut kummalliset neuletumput.
 
Toppaa, kevyttoppaa ja välikautta sekaisin. Riippuen lämpötilasta, tuulesta, siitä paistaako arska vaiko ei...

Kenkinä talvigoret, varrelliset vaelluskenkätyyppiset vk-goret odottelevat jo eteisessä valmiina.
 
fs
Täällä ollaan ihan toppavaatteissa päiväkodissa aamulla ovat laittaneet ihan villapukua alle ulkoillesssa... Ens viikosta en tiedä pitääkö siirtyä jo kumppareihin ja kuravaatteisiin ja pikkuhiljaa miettiä vähentääkö altakin jo kerroksia=)
 
"Kara"
Toppapuku, kauluri, hattu, rukkaset, kurahousut ja hanskat. Kumisaappaat ja villasukat tai kuomat.
Villa ja fleecepuvut jätetty pois. Puvun alla trikoopaita ja sukkahousut. Tarpeen mukaan collegehousut, trikoot ym. ja paksumpaa paitaa. Tyttö 4-vuotias.
 
Ihan talvihaalarissa, topparukkaset kädessä ja toppatöppöset tai kengät jalassa. Lapsi on 11kk niin ei hirmuista vauhtia vielä mene, lähinnä konttailee maassa.

Alla ei ole kamalasti vaatetta, yleensä body, sukkahousut ja esim. velourtakki. Päässä ollut kypärämyssy ja pipo, tänään ostin ohuemman pipon, joka tulee nyt käyttöön.
 
Viimeksi muokattu:
miekkis
Pojalla 1v Tretornin fleecevuorillinen kumihaalari tms joka vaikuttaa ihan sukelluspuvulta tai tähtijonathan toppapuku, käsissä reimatec ja jaloissa jonkin sortin vikingin goret.

Tytöllä 3v joko vk-puku, kurikset, kumpparit tai vedenpitävä toppis ja talvikengät. Hanskoina fleecevuorilliset kurahanskat.
 
"täti"
6 v ohueksi kulutetussa viimevuotisessa toppatakki&housut yhdistelmässä. ohuen rukkaset ja ohuempi hattu alla kypärä hattu.kenkinä vuorelliset kumpparit.

kuitenkin 15 astetta aamulla pakkasta vaikka päivällä ei oliskaan kun 0 nii lumi kylmää ja kylmä tuuli
 
itse laitan lapselle kun ulkoillaan: Reimatecin toppapuku, vikingin coretex-kengät, raimatecin hanshat. Päikkärissä laittavat: reimatecin toppapuvun, kurikset, kurakintaat ja kumisaappaat. Ja välillä lykkäävät vielä villapuvunkin sinne toppahaalarin alle, vaikka on nollakeli :O
 
"vieras"
toppavaatteet ja alla vielä melkein joka päivä ollut villaa, älyttömän tuulista ja kylmää ollu :( kevätvaatetta on pidetty lähinnä kauppa- ja kyläilyreissuilla! :) ja täällä turun seudulla asustellaan...
 
Lassien suprafill toppapuku, on sellainen kevyttoppa, suprafill toppahanskat jotka vaihtuu pian suprafill keväthanskoihin joihin alle ohut lapanen ja karvavuoriset kumpparit. Noiden alla on paita, sisähousut ja sukat, aamulla jos on pakkasta tai 0 keli ja vaikka tuulee niin noiden lisäksi sukkahousut ja collegetakki. Eikä ole poika hikinen kun tullaan sisälle.
 
,,,,
Tällä hetkellä ovat nukkumasssa, eivät ulkoilemassa :p mutta tänään oli toppaa päällä ja kevyt vaatetus alla. Ei vk-vaatteita vielä kun on lumikin maassa ja kylmä tuuli
 
.....
Suomi on melko iso maa, joten riippuu vähän asuinpaikasta kuinka puetaan. Kaakon kulmalla tänään oli parivuotiaalla sukkikset ja paita, reimatec vauvapuku, vikingin talvigoret, lapaset, keväthattu ja pyöräilykypärä. Ei vaippaa lämmittämässä.
Normaalisti on aamuisin villapuku ja -sukat, sekä päiväkodissa vaippa ulkoilun aikana. Iltapäivällä lyhythihainen paita, sukkikset ja villapuku toppapuvun alla.
 

Yhteistyössä