Gallup: Monetko alushousut omistat?

  • Viestiketjun aloittaja "vieras"
  • Ensimmäinen viesti
En ole laskenut. Osa on pareja liivien kanssa ja alan niitä käyttämään, kun taas lopetan imettämisen. Nyt mitä mulla on käytössä, alkaa suurimmalta osalta olla roskiskamaa, joten pitäisi vissiin joskus käydä vaatekaupassakin.
 
"Anne"
Muutaman kappaleen, ehkä 10. Nyt ostin onneksi toiset 10lisää. Luulin omistavani moniakin, kunnes tyhjensin laatikollisen liian isoja tai lapsen mallisia alkkareita roskiin.
 
"vieras"
Kymmenet on nyt. Tiedän, koska ostin ne juuri. Nakkasin kaikki vanhat roskiin. Ajattelin hakea vielä kolmet mustat hipsterit lisää. Sitten taitaa olla ihan sopivasti kalsonkeja.
 
"vieras"
Heitin juuri kymmenet parhaat päivänsä nähneet pois. Sit totesin et jäljelle jäänet 12 ei riitä. Joten kiitos henkkamaukan alen, hain tänään 8kpl lisää :) Jospas parikyt riittäis.
 
En osaa sanoa, ehkä 20..? Käytössä niistä on vissiin 10. Tylsää sillon ku joutuu ne kehnommat laittamaan jalkaan. Vois koittaa ite tehä pöksyjä, joistaki hyvistä ottaa malli. Kaupasta ostaessa on niin arpapeliä että tuleeko hyvänmalliset pöksyt vai ei. Ukolle oon tehny yhet pöksyt, ja niistä tuli sen lempparit. :)
 

Yhteistyössä