Gallup: Missä vaiheessa laitoit vauvalle valmiiksi vaatteet, sun muut tavarat?

Esikoisen kanssa hätäilin ja laitoin KAIKKI valmiiksi jo puoles välis :D
Toisen kohdalla aloin puolesta välistä asti kans laittelemaan,mutta pikku hilijaa... Sänky ja muut isommat kamat laitoin noin 30 viikolla jne... Sairaalakassikin pakattiin aika aikasin, mutta kakkosen kohdalla pelättiin koko ajan että vauva syntyy aivan liian aikasin. Neuvolassa annettiin noin 24 viikolta lähtien viikko kerrallaan toivoa.... Raskaus meni kuitenkin loppuun asti :D
Nyt on kolmas tulossa ja tuntuu että ei MIKÄÄN kiire! Vielä 4kk jälellä.....vielä 3kk jälellä...vielä 2kk jälellä jne....... :D
Kuopus syntyy joulukuun alus:heart:
 
Viimeksi muokattu:
Esikoisesta en muista, kakkoselle ne oli aika valmiina kun ikäeroa tuli vain 1v4kk. Nyt tälle kolmoselle on lakanat, harsot ja kestovaipat pestyinä, vaatteet odottaa laatikossa pesemistä. Sänky laitettu reilu 1kk sitten, kuten myös hoitopöytä. Samalla hankittiin myös vaunut ja kaukalo hetkeä ennen sitä. LA on syyskuun lopussa.

-Santtu 31+4
 
Toukokuun loppupuolelta on kaikki oikeestaan ollu valmiina odottamassa vauvaa :D Sillon jäin töistä pois, niin oli sitten aikaa laittaa. Ja tuleehan noita vaatteita yms. aina välistä ostettua lisää, niin sitten niitä sitä mukaa taas pestään.. Sairaalakassikin on ollu pakattuna jo aikaa ja samoin vauvan laukku, sen sisällön oon tosin vaihtanut jo useaan otteeseen :LOL:

Sajeva ja rakas 39+6
 
Ekasta tosi ajoissa, onneksi koska rv 36+ lähti syntymään.
Kahden muun kanssa myöhemmin, mutta kuitenkin niin että 36 oli kaikki valmiina sängyn petaamista lukuunottamatta :)

Nyt neljännestä en ole vielä mitään laittanut valmiiksi. Vaunut, sitteri ja muutama lelu löytyy, muut hommaan pikkuhiljaa ;)
 
Lortsy
Ekaa odotellaan ja meillä ei ole isäntä antanut laittaa vielä mitään valmiiksi. Turvakaukalon hankin reipas viikko sitten ja äitiyspakkaus tuli tällä viikolla. Ajattelin rauhassa aloittaa ja kunnolla sitten vasta kun jään kesälomalle parin viikon päästä. Mutta jos tulee äkkilähtö sitä ennen niin eiköhän me selvitä.

Lortsy ja Raikku 29 + 2
 
me saatiin kaikki valmiina tutuilta vaatteet,sitterit,vaunut,pinnikset ym. joten sitä mukaa oon viikannu ne tuonne kaappiin ja laittanu lastenhuoneeseen odottamaan. Melkeen kaikki on valmiina, paitsi tietenkää pinnistä ei ole vielä koottu mutta ne ehtii sitte viimeisen kuun aikana duunata..

Karoliina 26+2
 

Yhteistyössä