gallup:minkälaisia autoja teillä joilla 3 lasta

  • Viestiketjun aloittaja spirre harmaana
  • Ensimmäinen viesti
\
Alkuperäinen kirjoittaja 26.02.2007 klo 19:32 EI IKINÄ kirjoitti:
<ikinä EI SAA asentaa turvaistuinta paikalle jossa airbag edessä. voi laueta kolari tilanteessa vaikka olisikin "laitettu" pois päältä :attn:
Riippuu kuinka sen ottaa päältä pois. Jos avaimesta pois otettava, niin tiedä häntä kuinka käyttäytyy kolaritilanteessa. Toki onhan niitäkin testailtu. Mein kaarasta kun sen ottaa pois päältä, niin ukko vielä varmistaa sen ottamalla pois sen osan sieltä mikä täyttää sen turvatyynyn. :whistle:
 
Meillä kaksoset vielä mahassa mutta autoa jo vaihdettiin. Nyt löytyy Chevroletin Trans Sport, 7hengen TILA-AUTO jossa kaikki penkit erikseen poistettavissa, tavaratilaa on vaikka ois kaikki penkit käytössä ja istuimet mahtuu kunnolla. Esim. tuohon zafiraan ei ois noita meidän istuimia ees saanut, oli niin lyhyet penkkien välit... Ja tuon kokoiseksi autoksi ei niin kamalasti kulutakaan, seka-ajossa näin talvella menee 10l/100km ja koneena on 3,4litranen V6.
 
meillä on citroen xsara break (farmari) ja takan korokeistuin, graco duo ja turvakaukalo... hyvin mahtuvat vaikka tiivis tunnelma onkin... ja keskipaikalla on vaan sellanen lantio vyö... alkukesästä siirretään vauva keskelle gracoon ja poju saa korokeistuimen....
 
Meillä volvo v70,hyvin ollaan mahduttu kolmen lapsen kanssa ja aivan tarpeeksi tilaa kaikille,neljäs tulossa...ja isompaan pitäisi vaihtaa,ollaan kateltu voyageria myös mutta mielestäni siinä on ihan surkee takakontti tila,pitäisi saada mahtumaan esim.tupla rattaat ja kuuden hengen viikonloppu kamat??Kokemuksia tämän tila ihmeen takatilasta??
 
meillä myös chevyn transport joka on oikeasti TILA-AUTO. hyvin mahtuu taakse tavaraa ja lapset kyytiin. eikä se oikeesti niin kauheesti kuluta (n.11l/100). niin ja meillä 3 lasta ja nelosesta haaveilen...
 
Kertokaahan tosiaan vielä, ketkä tietää, miten saa tuplarattaat mahtumaan ja mihin merkkiin/malliin?!

Meillä myös auton vaihdos edessä, kun kolmonen syntyy ja nykyiseen S40 ei mahdu todellakaan enää mitenkään päin =)

T: Sapsu
 
Löytyyhän noita, 7 hengelle esim. Ford S-Max, Toyota Avensis Verso, VW Touran, Opel Zafira; Chrysler Voyager.. Taitaa kaikkia saada 5:lle hengellekkin. Pienempiä 5 hengelle rekisteröityjä löytyy Fordin C-Max, Toyota Corolla Verso, Renault Scenic.. Renaultilta löytyy myös seitsemän hlön versio Espace. Näistä ainakin Renaultin ja Opelin autoja löytyy 90-luvun loppupuolen malleja kohtuuhintaan. Fordin S-Max on tullut markkinoille vasta viime vuonna, Galaxy nimellä taitaa löytyä Fordiltä vanhempi malli.. Toyotan Versot myös 2000-luvun autoja. Hintahaitari esim. -95 Renault Espacesta uuteen Fordin S-Maxiin n. 5000-35000 euroa.. Taitaapa kaikissa autoissa olla jotain "pieniä" tyyppivikoja, ite ajelen Fordin C-Maxilla ja sitä voin lämpimästi suositella. Kolme lasta mahtuu takapenkille mukavasti ja tavaratilaakin on kohtuullisesti, ainakin pehmeällä kantokassilla olevat yhdistelmät mahtuu kyytiin eikä silti ole täpötäynnä tavaratila...
 
Tipiko
MEILLÄ 7 HENKGEN Mitsubuishi SPACE WAGON tosi hyväksi todettu kun lapsia itsellä kohta 3 ja miehellä kaksi ja kaikki mahtuvat kivasti istumaan ja tilaa sivullekkin päin riittää vaikka koroke turvaistuin ja kaukalo ovat vierekkäin.
 
Kuule spirre! Capriceen mahtuu upeasti ja on mielettömän hyvä ajaa. Kannattaa vaan nykyisillä bensan hinnoilla hommata diesel ja vielä 2+3 pakuksi rekisteröity, niin on halpa ylläpitää. Meillä oli pitkään haussa joko tuollainen tai vani, mutta vani sitten löytyi. Parempi niin, koska tarvitaan tilaa isoille koirille ja korkeus on luonnollisesti vanissa parempi kuin Capricessa.

Joten vastaus itse kysymykseen. Ensi kesänä (toivottavasti...) ollaan kolmelapsinen perhe ja meillä on satanen Audi sekä tuo vanha 80-luvun vani (eli vielä kunnon vani, ei mikään kiinalainen muovirysä :LOL: ) Molempiin mahtuu, mutta vaniin luonnollisesti paremmin... Ja kumpaakaan en vaihtais uudempaan! Näissä on kaikki kohdallaan, itse saa huollettua kun siitä hommasta kerran molemmat tykätään ja nää vielä näyttää ja kuulostaakin autoilta.
 

Yhteistyössä