G:parasta krapulassa?

  • Viestiketjun aloittaja hajulukko
  • Ensimmäinen viesti
tahra
-Nukkuminen. Jos krapulassa ei saa nukkua rauhassa niin se on kärsimystä.
-Jos on lievempi krapula ja vielä vähän hiprakka olo, niin sitten parasta on hyvän komedian katsominen (Frendit :heart:) tai sitten kaverin kanssa höpöttäminen ja nauraminen.
-Syöminen ja juominen. Siis veden, mehun ja limpparin juominen ja jonkun hyvän roskaruoan syöminen.
 
  • Tykkää
Reactions: vartooja
nooo
koko päivän vötkyily. Eli köllöttäminen, jääkaapilla vierailu, seksi, elokuvat ja päiväsauna. Se ettei tartte oikeasti tehdä mitään. Edellisestä kerrasta noin 4 vuotta aikaa, kiva olis kyllä viettää tuollainen päivä siipan kanssa.
 
"hmmm"
Mikä siinä on, että ihmisiä panettaa krapulassa? Ei mua vaan. :D

Parasta on pizza ja muutenkin rasvanen ruoka ja limppari. Nukkua en osaa ollenkaan, niin katkonaista unta, jos yrittää.
 
tuossapa noita
- Vissyvesi <3
- Kaikki ihana mättösapuska
- Nukkuminen ja rötväily (saa mennä monta kertaa nukkumaan ja silloin kun on hereillä saa laahustella ja zombeilla ihan rauhassa)
- Seksikin on ihan jees
- Joskus sattuu kohdalle se ihana kikatuskäkätysdarra, kaikki on olevinaan ihan järjettömän hauskaa ja kaikki naurattaa (yleensä tietty vaatii sen samassa olotilassa olevan kaverin seuraksi)
- Uuteen nousuun (Tätä tosin tapahtuu todella harvoin, ehkä sen kerran-kaksi vuodessa. Se vain on välillä hauskaa, tätäkään tosin ei yksin tule harrastettua, eli vaatii ne samaa tekevät kaverit mukaan)
- Ja viimeisimpänä mutta ei vähäisimpänä, krapulapaska. :D Vaikka olisi miten jäätävä olo, niin sen jälkeen olo paranee huomattavasti. :D


Eli yleisesti ottaen darrapäivät ovat ihan mukavia. Silloin ei tietenkään ole mukavaa jos jostain syystä vain kiukuttaa. :)
 
Ei niin mikään!
Todella harvoin iskee krapula, mutta kun se iskee pätee sannonnat:

Jos olisin eilen tiennyt, kuinka hyvältä vesi maistuu, en olisi muuta juonutkaan.

Krapulakeiju on se hammaskeijun velipuoli, joka yön aikana käy paskomassa suuhusi, lyömässä pajavasaralla takaraivoosi ja siunatuksi lopuksi vaihtaa kaikki isot setelisi isoon kasaan pikkukolikoita tai vaihtoehtoisesti tunkee lompakkosi täyteen pankkikorttikuitteja.
 
Mun krapula kestää yleensä muutaman päivän ja saattaa olla etten pysty kahteenkaan päivään syömään yhtään mitään, parasta on siis se että yleensä laihdun kilon pari :D
Jostain syystä en kamalan usein uskalla juoda niin paljoa että ois pelkoa krapulasta... Viimeks oli oikea krapula joulukuussa, makasin, oksensin ja paastosin kolme päivää, ihan hirveetä.
 
Joo,tietenkin SEKSI.Krapulassa himottaa kokoajan,vaikka olisi äskettäin peukuttanut.Sänkykin joskus ihan lätäköllä,mut mitä haittaa kun on kivaaaaahh.Joudun vaan valitettavasti leikkimään nykyään yksin.
 
Sooloseksikin on kivaa krapulassa.Vaikka äsken sain orkun,niin kohta taas himottaa.Ja sänky kastuu.Onkiva panna tyynyä,tai peittomyttyä.On kaikki vuodevaatteet polyamidisatiinia,ihguu.
Mitä enempi pökkyrässä,niin on kiva antaa pissinkin tulla,sänky vähän pilalla,mut mitähaittaa kun on kivaa !Tv: Mikko
 

Yhteistyössä