G: Ottaisitko äitisi mukaan synnytykseen?

  • Viestiketjun aloittaja ||
  • Ensimmäinen viesti
"vieras"
Ehdottomasti en missään tapauksessa. Ihan väleissä ollaan, mutta äitini on silti viimeisiä ihmisiä, kenen "tukea" siinä tilanteessa tarvitsisin. Itseasiassa pahimpia painajaisiani olisi tuo.
 
EN
No EN !
Ex anoppi aikanaan koitti mukaan ängetä, onneksi silloin ei ollut kännykät niin yleisiä kuin nyt niin en antanut silloisen miehen alkaa soittelemaan että nyt mennään, hermothan siellä olis mennyt jos anoppikin olis vielä mukana.
 
[QUOTE="vieras";23325114]Ehdottomasti en missään tapauksessa. Ihan väleissä ollaan, mutta äitini on silti viimeisiä ihmisiä, kenen "tukea" siinä tilanteessa tarvitsisin. Itseasiassa pahimpia painajaisiani olisi tuo.[/QUOTE]

Samaa mielta olen itsekin.
 
"joo"
otinki! :) ja olen kiitollinen että oli sielä. meillä saman ikäluokan lapsia, ja hänestäki se oli hyvä juttu että oli sielä. vaikka kiroilin ja huusin ja kakkasin alleni ( ;) ) niin en kadu että juuri äitini oli tukenani.
 
Apua! En missään nimessä! Äiti on sitä mieltä, että jos päätä särkee yli puoli tuntia, niin pitäis lähteä lääkäriin ja muutenkin sellainen ylivarovainen ja terveysasioissa rasittava arvailija.. Mitähän se ois sitten synnytyksessä..

Ja anoppia en ottaisi vaikka maksettais nelinumeroisia summia!
 
lonlon
Äiti vois tulla oven taakse tsemppaamaan ja näkemään vauvan heti tuoreeltaan, mutta synnytyssaliin en häntä haluaisi. En ottaisi äitiäni synnytyssaliin, vaikka mies ei pääsisi mukaan, mieluummin olisin sitten yksin rauhassa ilman mutsin hössötystä.
 

Yhteistyössä