G:miten usein teillä lapset yökylässä niin että pääsette viihteelle?

  • Viestiketjun aloittaja hei
  • Ensimmäinen viesti
meillä
Alkuperäinen kirjoittaja kruunu se kiiltää ja kiiltää:
Alkuperäinen kirjoittaja meillä:
ei koskaan. kävin viihteellä tarpeeksi silloin, kun ei vielä ollut lapsia.
hah...jepjep :D
tuo nyt oli tarpeetonta ja kertoo siitä, että näet asioita vain omalta kantiltasi.
vaikkei asia sulle nyt mitenkään kuulu, niin toistanpa, että kävin todella tarpeeksi silloin, olin aika deekiksellä. jotkut meistä elävät ensin nuoruuttaan tarpeeksi ja tekevät vasta sitten lapsia.
 
No tyttö vasta vajaa 6kk, eikä ole ollut vielä kertaakaan hoidossa saati yön yli. Mutta tulevaisuudessakaan ei varmaan kovin montaa kertaa vuodessa tule olemaan yökylässä jo ihan siitä syystä, että meidän kaikki läheiset asuu satojen km päässä... :/
 
syklis harmailee
Ootas kun mä mietin...ollaan miehen kanssa viimeksi oltu kahdestaan jossain viime kesänä. Jos nyt ei paria joululahjaostosreissua lasketa mukaan.
Hiukan toivoin, että oltais huomenna, kun on hääpäivä, päästy kaksin syömään. Nooh, ehkä sitten ensi vuonna :)
 
Kerran ovat olleet viiden vuoden aikana yökylässä, kun ollaan menty juhlimaan. Muulloin ollaan saatu "parin tunnin iltaloma" leffareissun tms vuoksi.

Työn tai remontoinnin vuoksi ovat olleet muutaman kerran yökylässä.
 
vieras
Ei olla oltu miehen kanssa kahdestaan sen jälkeen kun vauva syntyi, siitä on nyt reilu 3 vuotta.
Eli en ole ollut viihteellä eikä ole tarvis mennä, lapsi ei ole ollut koskaan yökylässä.
 
Noin kerran vuodessa lapset on yökylässä jossain (yleensä hajasijoitettuna) ja me miehen kanssa saadaan olla kahdestaan. Eikä todellakaan lähdetä minnekään baarehin tms. aikaa tuhlaamaan. Ollaan kyllä silleen aika tiiviisti kahdestaan kotona :heart: Laitetaan hyvää ruokaa, saunotaan, nautitaan rauhasta ja toisistamme.
 
Saraldo
Noin kerran kuussa, kesällä harvemmin. Periaatteessa meillä olisi mahdollisuus saada lapsi yökylään melkein joka viikonloppu, mutta ei ole tarvetta.

Meidän viihteellemeno tarkoittaa syömistä ravintolassa ja mahdollisesti elokuviin menoa. Mutta kun lapsi on yökylässä, me ollaan yleensä vaan kotona ja nautitaan hiljaisuudesta :D .
 

Yhteistyössä