G: Minkä kokoinen on 5 vuotiaasi?

  • Viestiketjun aloittaja "Äitsykkä"
  • Ensimmäinen viesti
"Äitsykkä"
Meillä vasta neuvola tulossa. Tarkkoja mittoja en tiedä. Huolettaa, kun lapsi on niin pieni, melkein saman kokoinen kuin jotkut kolme-neljä vuotiaat. Pituutta noin metri ja painoa noin 18kg.
 
iso tyttö
[QUOTE="vieras";23183371]Oho, meidän tokaluokkalainen painaa 24kg ja on 128cm pitkä...[/QUOTE]

Tyttö on pyöreä, ei kuitenkaan lihavaksi voi sanoa, monet kuitenkin luulee koululaiseksi koon puolesta.
 
"VIIVI"
[QUOTE="vieras";23183588]122cm ja 29kg meidän kesällä 6v täyttävä.Kookas on ja luullaan koululaiseksi,menee eskariin syksyllä.[/QUOTE]

Sanoko painosta mitään??? Meidän juuri 7v on 122cm ja 28kg. ens kuussa ollaan menossa kouluunlähtötarkastukseen. Jännää vaan sanooko painosta mitään, ei olla 5v nvl jälkeen käyty missää tarkastuksissa.
 
"vieras"
[QUOTE="VIIVI";23183627]Sanoko painosta mitään??? Meidän juuri 7v on 122cm ja 28kg. ens kuussa ollaan menossa kouluunlähtötarkastukseen. Jännää vaan sanooko painosta mitään, ei olla 5v nvl jälkeen käyty missää tarkastuksissa.[/QUOTE]

Pituuden suhteen on aina mennyt + käyrillä.Viisivuotis tarkastuksessa oli painossa iso notkahdus ylös ja kilpirauhas arvot tarkastettiin ja niissä ei ollut mitään.Eli ihan syömällä tuo on kasvanut,ruokahalu loputon.Nyt ollaan kiinnitetty huomiota syömisiin,paino täytys saada pidettyä suht saman niin pituuskasvu korjaa.
Ei ole silmiin lihava,vanttera kylläkin ja ikäisiään isompi myös pituuden puolesta,mutta tässä iässä viel helppo puuttua tuohon painoon kun pituutta tulee nopeaan tahtiin.Teillä ikää kuitenkin 1,5 vuotta enemmän kuin meillä joten mun silmiini tuo sun lapsen koko tuntuu ihan ok:lta.
 
ihmettelevä äiti
Kauhean isoja lapsia suurin osa :eek: Meidän poika oli 112,5 cm ja 17,5 kiloa. Paino oli ok ja pituus pikkuisen plussalla. Silti tuntuu olevan pieni näihin muihin verrattuna, jopa tyttöihin. Mistä moinen johtuu?
 

Yhteistyössä