G: Lastenvaatteista!

  • Viestiketjun aloittaja yhden pikkutaaperon äiti
  • Ensimmäinen viesti
yhden pikkutaaperon äiti
Eli kertokaahan mieluisimmat lastenvaatemerkkinne, minkä tyyppisiä vaatteita yleensä lapsillenne ostatte. Kuvalinkitkin ois kivoja esim viimeaikaisista ostoistanne/suosikeistanne.

Itse pidän mm.Småfolkin vaatteista; ovat ihana kirjavia ja etenkin paidoissa materiaalia on tosi hyvää ja laadukasta. Meandilla on ihan nättejä myös, mutta pidän silti enemmän Småfolkista,Dunsista, Snoozysta. Villervalla on myös kiva merkki. Yleensäkin värikkäät lastenvaatteet saavat huomioni.

Keltainen Kettu - Sm

Keltainen Kettu - Sm

https://www.metsola.co/metsola-collection/bodyt/metsola-vauvan-kokopuku-turquoise-tractor-56-86-cm
 
Missä asteessa pesette Småfolkin vaatteet? Olen itse pessyt nurinpäin käännettynä 40 ja mielestäni värit ovat kuluneet nopeasti : / Ohjelämpötila on 30 astetta, mutta kun siinä lämmössä en oikeastaan pese mitään muuta niin en ole jaksanut muutamaa paitaa alkaa erikseen pesemään. Kuinka te muut toimitte?
 
Mieluinen lastenvaatemerkki on sellainen, johon rahat riittää ja joita sattuu kirpparilta löytymään kohtuuhinnalla :D En suosi mitään tiettyä merkkiä vaan valkkaan pelkästään ulkonäön perusteella. Useimmiten uusretrokuosiset lähtee meille.
 
yhden pikkutaaperon äiti
Tiinuliini: Pesen yleensä 40 asteessa,joskus 60:säkin. Ei ole menneet miksikään. Nimenomaan etenkin paidat pysyvät todella hyvinä. Bodyt haalistuvat ja nukkaantuvat herkemmin..
 
småfolk on kyllä herkkä haalistumaan pesussa. Meiltä löytyy kyllä vähän kaikkea, sillä herkut löytyy vähän sieltä täältä eri kausina. Pop, duns, snoozy, aarrekid, kameliont design, molo, nova star, ej sikke lej, shampoodle, metsola, geggamoja, villervalla. Varmaan yksittäisiä muiltakin merkeiltä. Oonkohan unohtanut jotain tärkeää. Marimekkoa löytyy jokunen vanhempi huppari ja paita. Juhlavaatteet mayoral, timberland, kinderit eli tälläisiä konservatiivisia.
 
2:n lapsen äiti
Omat lempparini lastenvaatteissa ovat Småfolk (pieni haalistuma pesussa ei haittaa, tuo vain enemmän "retrohenkisyyttä" niihin), Pop, Snoozy, Villervalla, Duns (tosin "levähtävät" hiukan pesussa), Timberland, Esprit, Cupcake, LegoWear, Meandi...Nämä mielestäni laadukkaimmat ja kivoimmat kuoseiltaan.
 
"vieras"
meillä tykätään tietyn tyylisistä, juuri meidän pitämistä vaaatteista, joita kerätään eri merkeiltä :D
småfolk, po.p, meandi, molo, marimekko, tuossa ehkä tärkeimmät merkit =) mutta paljon muutakin tulee hankittua, mua voi sanoa jonkunnäköiseksi alan harrastajaksi.. hmm, viimeaikaiset hankinnat? no esim nämä takit =)
http://www.bodenimages.com/productimages/ZoomLarge/11GAUT_35068_GRN_M01.jpg
 
meillä
Maxomorrat on kivoja,löytyy myös Dunsin sekä Meandin vaatetta---laidasta laitaan eri merkkejä.Mitään halpa-hallin tai Citymarketin rättejä ei meillä ole,ne nimittäin hajoo jo ekassa pesussa.Netistä saa kivoja erilaisia vaatteita.Meillä tykätään.
 
yyhoo
Mieluinen lastenvaatemerkki on sellainen, johon rahat riittää ja joita sattuu kirpparilta löytymään kohtuuhinnalla :D En suosi mitään tiettyä merkkiä vaan valkkaan pelkästään ulkonäön perusteella.
Kuta kuinkin näin meilläkin. :D Sattuneesta syystä kuitenkin tuota Reimaa ja Lassieta aika paljon ulkovaatteiksi tulee ostettua uutena, mutta muissa vaatteissa laidasta laitaan. ;)
 
Suzyanne
Mulla on pitkälti samanlainen maku kuin ap:llä. Ykkösinä paidoissa ovat Småfolk, Duns ja Me & I.

Katselin juuri parn merkin tarjonnan läpi , ja ainakin nämä saatan hankkia syksyksi pojalle.

scooters everywhere

Keltainen Kettu - Sm

Ai niin, olihan mulla vielä yksi tyylisuuntaus josta tykkään lastenvaatteissa- rock. =) Eli tykkään bändipaidoista, farkuista, tennareista, nahkatakeista, maastokuosihousuista yms. pojallani. Mutta tulevana syksynä ei kyllä ainakaan farkut ja nahkarotsit tule olemaan ahkerassa käytössä kun poika menee päiväkotiin. Voisi näyttää hiekkalaatikolla melko erikoiselta prätkärotsissa, kulutetuissa farkuissa ja pappalippiksessä. :LOL:
 
Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen:
Suzyanne
småfolk on kyllä herkkä haalistumaan pesussa. Meiltä löytyy kyllä vähän kaikkea, sillä herkut löytyy vähän sieltä täältä eri kausina. Pop, duns, snoozy, aarrekid, kameliont design, molo, nova star, ej sikke lej, shampoodle, metsola, geggamoja, villervalla. Varmaan yksittäisiä muiltakin merkeiltä. Oonkohan unohtanut jotain tärkeää. Marimekkoa löytyy jokunen vanhempi huppari ja paita. Juhlavaatteet mayoral, timberland, kinderit eli tälläisiä konservatiivisia.
Tuosta Småfolkista, en ollut uskoa silmiäni kun hankin ekani, ja pesin ne. Paidat haalistuvat jo ekassa pesussa todella paljon, ja tokassa tai kolmannessa jo nyppyyntyy pahasti. Meillä on keväällä ostettuja ko. merkin paitoja jotka ovat jo vanhemman näköisiä kuin H&M:n samaan aikaan ostetut, juuri katselin eilen että kehtaako niitä edes päiväkotiin pojalle laittaa päälle kun ovat niin nuhjaisen näköisiä. Kuosit mieleeni mutta tuo kyllä ihmetyttää että kangas on noin surkealaatuista. PItävät kyllä hyvin muotonsa.

Duns menettää muotonsa parin pesun jälkeen. Me & I on ainakin minusta ihan mielettömän hyvänlaatuista, ei mene pesuissa miksikään. Melkein voisin ottaa kuvan samanikäisistä, erimerkkisistä vaatteista, mutten jaksa. Meandin ja Småfolkin ero on kuitenkin kuin yöllä ja päivällä Meandin eduksi, vaikka hintaluokka on sama.
 
"annika"
mäkin haluaisin kovasti ostaa noita räikyvn värikkäitä vaatteita, mutta ensinnäkin olen vietävän pihi ja ostan melkeen vaan kirpparilta, toiseksi tyttö on melkko kalvakka ja täysi blondi niin sille oikeesti sopii nuo pastellit pinkit sun muuta paremmin ku räikeet värit.
huoh. joskus minä vielä ostan noita.voipi olla että pian. tänään käytiin kattelemassa parivuotiaalle neidille sisähousuja syksyksi ja voi saakutti kun kaikkien ketjumerkkien housut on niin leveitä ettei niistä oo mihinkään. nyt varsinkin kun sillä ei oo vaippaa enää niin eihän ne pysy ylhäällä!

mutta siis, ilmeisti meandilla ainakin on noita kapeempia velouripöksyjä, vai mitähän sitä kannattais tilata?
 
Polarn o. Pyret on suosikki, Metsolalla myös kivoja vaatteita. Sitten tulee hankittua eri merkeiltä muita omaan tyyliin sopivia. Pian tutustun ekaa kertaa Meandiin, joka näyttää nettikuvissa kivalta!
 
"vilja"
Metsola taitaa olla yleisin merkki lapsen vaatekaapissa, lisäksi löytyy me&i, h&m, Duns, Jny- design, Po.p, Moonkids ynnä muuta ynnä muuta. Me &i :lta löytyi kivoja silloin kun lapsi oli vauva, mutta nyt parin viimeisen vuoden mallistot ovat olleet aika tylsiä ja laatu on huonontunut. Ainoa hyvä mitä niiltä saa on kapeat velourhousut, trikoot haalistuu jo parissa pesussa. Yllättäin hennesiltä on tänä vuonna löytynyt paljonkin kivoja vaatteita kun on ollut nopea (häviävät äkkiä liikkeistä) ja laatukin tosi hyvä hintaan verrattuna.

ja "annika" meilläkin on hyvin vaaleaihoinen ja vaaleatukkainen tyttö ja minusta taas ne hempeät pastellit tekevät lapsesta vain entistäkin hailakamman. Voimakas keltainen, ruskea ja vihreä sekä mustavalkoiset vaatteet sopii minusta hienosti meidän tytölle, kirkkaanpunainen ja pinkki taas ei ollenkaan. Ja tsoiaan niitä Me&i veroushousuja voin suositella kapealle tytölle, tosin värit on taas tosi tylsät.
 
Tuosta Småfolkista, en ollut uskoa silmiäni kun hankin ekani, ja pesin ne. Paidat haalistuvat jo ekassa pesussa todella paljon, ja tokassa tai kolmannessa jo nyppyyntyy pahasti.
Musta Småfolkissa on ollut yksilöeroja kovasti. Joku on säilynyt kohtuu hyvin, joku toinen haalistunut herkästi. Olen sama mieltä että pysyy kuosissa. Duns on tosiaan herkkä levähtämään. Tosin kumpikin minusta on yhä parempi kuin esim Lindex, jonka uusretropaidat ovat järjestäin surkeita. Trikoosta parhaimpia ovat olleet Marimekko, PoP ja Aarrekid. Ihan täyttä kymppiä en anna myöskän Kameliont Designille, leviää hieman. Toki aika pieni nukka reilun vuoden käytön jälkeen. Snoozy ei ole ollut meillä niin paljon, että tietäisin miten hyvin kestää esim vuoden käytön. Villervalla on yllättävän hyvänlaatuista vaikka on edullisempaa (esim collegehousut ovat parempia kuin lindex/hm).

Froteet ja velourit toki kestää merkillä kuin merkillä paljon paremmin kuin trikoo. Sen takia Metsolat ovat ahkerankin käytön jälkeen erittäin hyvässä kunnossa. Paidat ovat vaan meille turhan kapeita (t-paitoja käytän, kun voi ostaa reilusti isomman koon).
 
Maxomorra on hintalaadultaan hyvä. Varsinkin velourhousut! Kierrätetään pikkusisarukselle uudenveroisina vaikka kovassa käytössä ovat. Mun mielestä vielä parempia kuin meandin vastaavat. Meandin laatu on tosi vaihtelevaa. Osa kestää ja pitää värinsä, toiset kulahtaa välittömästi.

Ticketin sisävaatteet on kivoja, samoin legon. Minymota ja name it:ä ostan myös usein koska vakkarivaateliike niitä myy.
 
viilu
Tykkään Småfolkin ja Dunsin kuoseista ja väreistä, harmi etten enää niitä viitsi ostaa kun ne haalistuu niin nopsaan. (Paidan tulee kestää pesua ja käyttöä ilman pelkoa että se on muutaman viikon päästä vain kotipaitakunnossa.)

Rakastan Mini Rodinin robottipaitaa, ja varmaan ostan sen tytölle jos löydän vielä jostain oikeassa koossa alessa.

H&M saa plussaa perusvaatteiden kestävyydestä, siis ihan farkut, t-paidat ja leggingsit tulee helpoiten sieltä. (Ostan kaks kertaa vuodessa kaappiin täydennystä.)

Lindexin tähtivelourhousut on aina kaapissa oikeassa koossa useassa värissä. Mukavat tytöllä päällä, ja viime talvi menikin näitä käyttäessä.

Vertbaudet on uusi tuttavuus, leppoisan rauhallista. Ehkä on tulossa rauhallisempi kausi meillä kun viime vuosi on ollut värien sekamelskaa ja en olisi voinut kuvitellakaan osaa noista vaatteista meille aiemmin...

Cupcake imelän söpö. Silleen hyvällä tavalla.
 
Suzyanne
Tykkään Småfolkin ja Dunsin kuoseista ja väreistä, harmi etten enää niitä viitsi ostaa kun ne haalistuu niin nopsaan. (Paidan tulee kestää pesua ja käyttöä ilman pelkoa että se on muutaman viikon päästä vain kotipaitakunnossa.)

Rakastan Mini Rodinin robottipaitaa, ja varmaan ostan sen tytölle jos löydän vielä jostain oikeassa koossa alessa.

H&M saa plussaa perusvaatteiden kestävyydestä, siis ihan farkut, t-paidat ja leggingsit tulee helpoiten sieltä. (Ostan kaks kertaa vuodessa kaappiin täydennystä.)

Lindexin tähtivelourhousut on aina kaapissa oikeassa koossa useassa värissä. Mukavat tytöllä päällä, ja viime talvi menikin näitä käyttäessä.

Vertbaudet on uusi tuttavuus, leppoisan rauhallista. Ehkä on tulossa rauhallisempi kausi meillä kun viime vuosi on ollut värien sekamelskaa ja en olisi voinut kuvitellakaan osaa noista vaatteista meille aiemmin...

Cupcake imelän söpö. Silleen hyvällä tavalla.
Tuo Vertbaudet on minusta aika hyvänlaatuista. Ja värikkäämpien vastapainona ajattomat ja klassiset mallit toimivat hyvin. Meillä on noita jonkin verran.
 
28v.
Gymboree, Elle, Kenzo, Catimini, BF, Lili G, Cupcake, T2H, Minymo, Unq, Mimpi, Oilily, Me Too, Paul Frank, Gap, Me&i ja TF tuli nyt äkkiseltään mieleen. Noita vaatteita meiltä löytyy mutta ei nekään aina ole kivoja, jotkut mallistot kolahtaa.:)
Uutena tuttavuutena Pimpam!
Muutama inhokki on myös mainittava eli Burberry ja Lindex:n Bamse vaatteet (vaikka eri "sarjassa" painivatkin) :)
 
"kissa"
Nyt tuntuu ettei mistään oo löytyny mitn pitkää aikaa.. Paitsi KappAhlista ruutupaita ja punaset sammarit.
Mut tällä hetkellä kaaapista löytyy Moonkidsiä (en taida ostaa enääku on kallistunu nii paljo), normi KappAhl-Lindex vaatteita (KappAhlista löytää parhaat housut rimppakintulle, harmi vaa ku valikoima suppea), Jny Design, Småfolk (laatu surkea), Paul Frank, Marimekko, Elle, Esprit..
Vaikee nimetä mitääerityistä lempparia.
 

Yhteistyössä