G: Kuka tulee OIKEASTI toimeen anoppinsa kanssa?

  • Viestiketjun aloittaja Anopin miniä
  • Ensimmäinen viesti
Ihan hyvin tullaan toimeen ja nähdään melko paljonkin. Jutellaan kaikennäköisiä. Ei me nyt mitään ylimpiä sydänystäviä olla mutta läheisiä toisillemme. Tiedän että anoppi olisi valmis taipumaan vaikka minkälaiselle mutkalle meidän perheen onnen ja hyvinvoinnin edessä. Ehkä meidän toimivan suhteen a ja o on että ymmärretään molemmat että olemme erilaisia ja annetaan toisillemme tilaa tehdä asiat omilla tavoillamme.
 
Kaippa me ihan ok toimeen tullaan, mutta en mä tunne anoppia ollenkaan. Vaikka vajaa 3 vuotta sitte hänet ekaa kertaa tapasin ja tosi usein (viikottain, joskus jopa päivittäin) anoppilassa käydään mutka. En oo ikinä hänen kanssa oikeasti jutellu. Se ei koskaan kysele mitään, eikä juuri kommentoi. Tuntuu ettei sitä kiinnosta. En sit minäkään osaa puhua, huono puhumaan muutenki...kyllä mä puhuisin jos jotain kysyis/kommentois... :|
Anoppilassa jännitän kaikista eniten just anoppia.
 
Mirkku
Tulen toimeen todella hyvin. Ollaan ihan kavereita jos niin vois sanoa. Asutaan jopa saman katon alla toistaiseksi. Sääliksi käy niitä jotka ei voi sietää anoppiaan. Mutta anoppeja on monenlaisia. Tiedän monia jotka ei tule toimeen keskenään. Oma anoppini on tosi rento tyyppi eikä siitä voi olla pitämättä, aivan ku appeniki.
 

Yhteistyössä