G: Ketä äänestät presidenttivaaleissa?

  • Viestiketjun aloittaja "aloittaja"
  • Ensimmäinen viesti
"aloittaja"
Itse äänestän Haavistoa. Ykkösvaihtoehto olis Arhinmäki, mutta saa luultavasti niin vähän ääniä että kannattavampaa äänestää Haavisto toiselle kierrokselle :)
 
Onks tolla Haavistolla muka oikeesti jotain mahiksia? Mä en oo viel ehtinyt perehtymään tähän pressavaali-asiaan, mut oli aatellu et annan protestiäänen Haavistolle, mutta jos sillä on jotain mahiksia niin tarttee varmaan muuttaa suunnitelmaa. Niinistöä en ainakaan äänestä ikinä, ja vannon muuttavani pois suomestä jos Niinistöstä tulee pressa.
 
"vieras"
Arhinmäkeä äänestän. Hän on minusta parasta ehdokas. En äänestä sen mukaan kenen uskon pääsevän toiselle kierrokselle, vaan sen mukaan kenen uskon olevan parhain hommaan.
 
"möhömaha"
Taidan äänestää tyhjää protestiäänenä valtaoikeuksien kaventamista vastaan. Muuten ehkä Soinin vois äänestää. Pysyspähän poissa päätöksenteon tieltä ja onhan sillä nyt melko keulakuvamainen olemuskin.
 
"vieras"
[QUOTE="vieras";25227907]Kaksplussan perusteella (tän ja muiden ketjujen mukaan)

Suomen seuraava pressa on Haavisto - Soini ja Värynen varalla[/QUOTE]


Suomen eka homopresidentti, yäk, onneks kaksplus palsta ei oo suomen yleinen mielipide...
 
"vieras"
Arhinmäkeä mitä luultavammin, vaikka ei kauheen hyvin pressaksi sopisikaan (parempi muissa tehtävissä), koska sen kanssa menee eniten mielipiteet yksiin. Kakkoskierroksella katotaan sitten uudestaan, riippuen vähän siitä, keitä siellä on. Jos vaihtoehtoina on Niinistö tai Soini niin jääpi varmaan ääni antamatta...
 
"vieras"
[QUOTE="vieras";25228029]Niinistö :heart: rules.[/QUOTE]

Niinistö on eurokatastrofin arkkitehti.

Niinistö on Putinin puoluetoveri.

Niinistö kuolaa tyttöjen perään.

Niinistöstä ei tule presidenttiä.
 

Yhteistyössä