G: Isoin tuntemasi vastasyntynyt?

  • Viestiketjun aloittaja Mami
  • Ensimmäinen viesti
vieras
Esikoisen aikaan huonekaverilla oli 4,9kg/55cm poika. Näytti aika jättiläiseltä meidän tytön vieressä, kun esikoinen syntyi 2,7kg/46cm. Mutta pian ero tasaantui. Olemme edelleen (lapset nyt jo 6v) tekemisissä ja meidän lapsi on ollut vuosia se isompi lapsi.
 
Miehen kummipoika 6050g, pituus 56cm. Oli pitkään sairaalan suurin syntynyt. Syntyi alateitse rv42. Ilmeisesti kyseessä oli raskausdiabetes jota ei kyllä raskauden aikana ollut todettu. Ihmetystä on vain aiheuttanut tuo että miksi synnytystä ei käynnistetty aikaisemmin vaan annettiin mennä noin paljon yli vaikka lääkärit tajusi että iso lapsi on kyseessä. Miehen siskolla ei mitään muistikuvaa koko synnytyksestä, ilmeisesti "hieman" kipeetä teki
 
Oma poika, rv39+6 syntyi mitoin 5110g ja 54cm.
Eikä ollut raskausdiabetestä ja alateitse syntyi.

Lisään vielä, että 5 päivää aikaisemmin ultrassa annettiin painoarvioksi 4kg, että "hiukan" heitti..

 
asdasd
Mun isä painoi yli viisi kiloa (tarkkaa painoa ei tiedossa), syntyi perätilassa maatilan makuukammarissa 40-luvulla. Oli kuulemma niin lihava, että silmät ei näkyneet muutamaan päivään!
 
Wursti Makkaravarvas
Omat pojat 4250g ja 54cm rv 42+2 sekä 4290g ja 52,5cm rv 42+1, molemmat käynnistetty ja siis alakautta tulleet, ei diabetesta. Eipäskun tutun tyttö painoi hippasen päälle 5kg.
 
js
Alkuperäinen kirjoittaja HelloShitty:
no just ehin kirjoittaa sitä että tuleeko helposti sitten loputkin kun se pää on jo tullu niin näköjään ei. :| no..hyvä vaan että näillä kaikilla sujunu hyvin se synnytys. onneks nykyään katotaan tarkemmin minkäkokoinen sieltä tulee ja mahtuuko edes.


2 vuotta sitten kuopus arvioitiin ultrassa (viikolla 36) 3,5 kiloiseksi jos menee laskettuun aikaan. Syntyi viikolla 40+3 ja painoi 4620 g.
 

Yhteistyössä