Financial Times ilmoittaa tukevansa Työväenpuoluetta Britannian parlamenttivaaleissa

vierailija
Financial Times ilmoittaa tukevansa Työväenpuoluetta Britannian parlamenttivaaleissa
The Financial Times, The Economist ja Sunday Times ovat kertoneet tukevansa Työväenpuoluetta Britannian parlamenttivaaleissa.

The Financial Times on viimeisimpänä vaikutusvaltaisena lehtenä imoittanut tukensa Työväenpuoluetta Britannina parlamenttivaaleissa. Aiemmin tuestaan ovat ilmoittaneet The Economist ja Sunday Times.

– Konservatiivit ovat ajaneet ulos tieltä. Työnväenpuolueen on saatava mahdollisuus hallita, Financial Times kirjoitti pääkirjoituksessaan maanantaina.

– Äänestäjät vaikuttavat päättäneen, että konservatiivien aika on ohi 14:n, usein turbulentin vuoden ja viiden pääministerin jälkeen.

Financial Times kirjoittaa, että konservatiivien vuosia ovat värittäneet talouskriisi, koronapandemia ja Venäjän hyökkäyssodan aiheuttama inflaatio. Sen mielestä konservatiivit ovat kuitenkin aiheuttaneet tuhonsa itse.

Britannian parlamenttivaalit järjestetään torstaina 4. heinäkuuta. Mielipidemittaukset lupailevat rökäletappiota konservatiivipuolueelle.

Lähde: AFP


Thatcherilaisista fiskaalikonservatiiveista ja uusliberalisteista on saatu Britanniassa tarpeeksi, niin aletaan saada Suomessakin.
 

Yhteistyössä