Fanipala maksaa lähes 3 e. Lidlin vastaava 1.60 e ja painoa 50 g enemmän

  • Viestiketjun aloittaja "tupu"
  • Ensimmäinen viesti
"tupu"
"aito" fanipala maksaa lähes 3 e ja siinä on nykyään VAIN 170 g. Lidlin vastaava ( tehty samassa tehtaassa?) maksaa 1.60 e ja siinä on 220 g !!!!

Ihan samanmakuinen ja ehkä tuplasuklaa vielä parempi kuin mikään fanipala

KUKA vielä ostaa ylihinnoiteltuja Fanipaloja !!!
 
hyi
Fanipalalle en ole vielä löytänyt yhtä hyvää halpaversiota, ne halpposversiot maistuvat rasvalle ja ovat pahoja. Ei todellakaan ole samalla tehtaalla ja samalla resptillä tehtyjä.
 
suuri kusetus suomessa
Kyllä hintataso suomen K ja S kaupoissa on nykyään niin törkeä, että tämä ei ole ainoa esimerkki.

Tosiaan Fanipalojen pussi pienentynyt sen 50 g ja hinta nousee koko ajan. tuskin Lidlkään myy tuota tuotetta tappiolla ?

hinnat lskee vain jos lopetatte ylihintaisten tuotteiden ostamisen
 
No he, joilla ei ole Lidliä lähellä.

Ja he, joiden mielestä se aito Fanipala kuitenkin on parempaa.

Mä mietin itse tämän homman niin, että yleensähän se aito ja alkuperäinen on parempi...ei aina, mutta yleensä. Jos haluan herkutella, niin herkuttelen sitten kunnolla, eli ostan parasta. Ei niitä herkkuja kuitenkaan niin usein tule syötyä, että se koko kuukauden budjetin kaataa, jos siihen vähän panostaa :)
 
  • Tykkää
Reactions: Nap ja Aina Marina
höpöp höpö
Fanipalalle en ole vielä löytänyt yhtä hyvää halpaversiota, ne halpposversiot maistuvat rasvalle ja ovat pahoja. Ei todellakaan ole samalla tehtaalla ja samalla resptillä tehtyjä.
Tuo Lidlin versio on paljon parempi ? Oletko edes maistanut, ovat uusi tuote Lidlissä. Olen jokaiseta Fanipalamakua maistanut ja Lidlin tuplasuklaa hakkaa mennen tullen kaikki Fanipalan ihmeelliset maut. Fanipalassa on hinnoissa varmaankin 300 % kate
 
kamala kusetus
Favorini vohvelipala. Meillä töissä voitti makuäänestylsen 20-0

Fanipaloissa on tosiaan koko ajan vähemmän yhdessä pussissa - hinta nousee ja pussin koko pienenee
 
"plaah"
Ostan niin harvoin fanipaloja että silloin kun ostan, se on ihan sama maksaako se 1,69 e vai 3 e. Mutta kiitos kuitenkin vinkistä, ehkä pitää joskus ihan vaihtelun vuoksi kokeilla noita Lidlinkin vastaavia, jos on kerran hyviä!
 
v¡eras
Tuo hintavertailu Lidlin ja K-kaupan & S-marketin välillä on kaikkien tuotteiden osalta lähes samanlainen. Lidli hakkaa hinnoissa mennen tullen. Ja hintaero ei todellakaan ole muutamia euroja per kauppalasku, vaan rutkasti enemmän.

Nyt kaivoin netistä Lidlin ja S-marketin tämän hetkiset tarjoukset esille. Valitettavasti melkein kaikki on eri tuotteita. Yksi on sama: seitifilee. Se maksaa S-marketissa 2,99€/400g. Lidli myy 1,55€/400g.

Käykää itse katsomassa ja ihmetelkää miten kuukauden jälkeen jää ylimääräistä :)
 
gozaimasu
Oisko nuo Lidlin olleet Vanajan, vai muistanko väärin?

Sellainen tieto tähän, että ainakin leipomo ym. tuotteissa ei todellakaan aleta käyttämään erikseen heikkolaatuisempia aineita vaan samalta "hihnalta" tulee niin valmistajan X kuin Lidlinkin pullat. :)
 
Laatumaksaa
nyt tuli fanipala himo :)
ja kun himo iskee niin en todellakaan ala ostamaan mitään halpoja kopioita ;)
Lisäksi on hyvä että on vähemmän syötävää koska syön sen koko pussin illan aikana vaikka väkisin :)
 
Vierasmies
Ne lidlin ovat aivan järkyttävän makuisia, meillä meni roskiin
Joo näin, useinkin herkut ja muut pullat menee palstamammoilla roskiin kun ovat niin kauheita. :LOL:

onko tuo asia sama kuin lounasruokailu? Huudetaan kitarisat pitkällä kuinka joku herkku on pahaa eikä sitä voi syödä, onneksi ettei lihota. Ja silti on painoa aina vaan entiseen malliin...
 

Yhteistyössä