Evorel conti hormonilaastari

  • Viestiketjun aloittaja Aloittanut juuri..
  • Ensimmäinen viesti
Aloittanut juuri..
Aloitin kaksi viikkoa sitten hormonilaastarin, muuta en ole vielä huomannut paitsi päänsärkyä päivittäin. Kuinka kauan teillä jotka olette käyttäneet on mennyt ennen kuin vaikuttaa?
Ohjeissa sanotaan että vaihtopäivät pitäisi olla saunapäivät, mutta eihän se aina ole mahdollista, mitä haittaa saunomisesta on? Ainakin pysyi kun eilen kävin saunassa.
Toinen asia mikä ihmetytti kun haittavaikutuksissa oli "seksuaalinen haluttomuus" eikös estrogeenin sitä pitäisi juuri parantaa, oli yksi syy miksi aloitin hormonikorvaushoidon kun ei ollut haluja enää ollenkaan.
Muutkin kokemukset laastarista otan mielellään vastaan, kiitos1
 
Estradot
Heh, painoin liian nopeaan - ei tullut vastausta mukana, pelkkä lainaus :).
Tuo seksuaalinen haluttomuus sivuoireena johtuu varmasti siitä, että pakkausselosteeseen päätyy kaikki ne sivuoireet, joita lääkkeen käyttäjät ovat itsellään käytön aikana todenneet.

Koska vaihdevuosi-ikäisillä naisilla usein on seksuaalista haluttomuutta, on se näin päätynyt myös pakkausselosteeseen. Samaan tapaan kuin erään ssri-lääkkeen sivuoireena on todettu poskiontelotulehdusta (!).
Jälkimmäiseen korrelaatioon en oikein usko, mutta saattaa myös olla, että hormonikorvaushoito vähentää haluttomuutta, mutta ei välttämättä poista sitä kokonaan.
 
Paras luontaistuote vaihdevuosiin - https://nuvialab.com Helpotti alkavia vaihdevuosi oireita,mm. kuumia aaltoja yöllä ja hikoilua päivisin. Vaikutti myös mielialaan myönteisesti. Lieneekö tuotteen ansiota että olen pysynyt terveenä koko talven vaikka lähipiirissä ollut flunssaa. Olen erittäin tyytyväinen! Suosittelen!
 
Viimeksi muokattu:

Yhteistyössä