Ettekö mammat voisi järjestää lasten synttärit viikonlopulle eikä keskelle viikkoa?

  • Viestiketjun aloittaja "vieras"
  • Ensimmäinen viesti
"Heh"
[QUOTE="Remppareetta";25699952]Meillä myös pieni asunto, joten ei ajatustakaan että meille tulis tarhaikäisiä useampi kerralla. Kutsut viikonloppuna olleillesynttäreille lähti reilu 2vk etukäteen, ja kekkerit oli taloyhtiön kellarissa. Ensin aattelin, että kehtaako, mutta tosiaankin, ei muksut välittänyt erikoisesta paikasta (koristeltiin tila etukäteen), sitten tarjosin ruuan (sekä aikuisille että lapsille) ja käveltiin uimaan (vajaa km), ja uimisen jälkeen oli jäätelöä ja muita herkkuja. Nekin oli helppo ja nopea hakea kotoa, vaik ylimmässä kerroksessa asutaaankin.[/QUOTE]

No kuulostaa tosiaan joo vaatimattomalta ja ihan ihme paikkakin. Hyi hitto miten kehtasitkin. :D
 
Me ollaan aina järjestetty viikonloppuna, koska en jaksa viikolla enää töiden jälkeen oikein...
Toisaalta meillä on molempien lasten kaikki harrastukset tällä hetkellä juuri viikonloppuna, joten usein menee niiden kanssa päälletysten kavereiden synttärit :( Siksi oon iloinen aina jos joku pitää viikolla.
 
"vieras"
Ensinnäkin noissa paikoissa on yleensä kalliimmat hinnat viikonloppuisin ja aikojakin on rajallisesti tarjolla. Lisäksi monilla on muita menoja viikonlopulle suunniteltuna. Meillä esim. sukulaiset tulevat synttäreille pitkän matkan takaa, heille pidetään ne synttärit viikonloppuna, ei silloin niitä kaverisynttäreitä pidellä.
 
"..."
EI VIIKONLOPPUNA!!!

Viikonloppusynttärit on paskamaisinta, mitä tiedän. Sukulaisten ja ystäväperheiden juhlat, joihin koko perhe menee on kiva viikonloppuina, mutta ei mitkään koulukaverin 2h juhlat, jotka pilaa sen päivän osalta kaikki suunnitelmat. Viikonlopuille osuu myös tietysti kaikki pelit ja turnaukset, arkena olevat treenit voi jättää väliin mutta ei noita pelejä.
 
No nii-i!
Viikolla tosiaan mieluten!
Meidän esikoisen luokkakavereilla on tapana järjestää synttärit mahdollisimman huonoaa ajankohtana, kuten isänpäivänä, äitienpäivänä, vappupäivänä jne.
Aivan hanurista, ettenkö sanois!
 
3 lasta
Mielummin arki-iltana kuin viikonloppuna!
Viikonloppuna sitä haluaa olla ilman aikatauluja ja mennä ja tulla tai olla tekemättä yhtään mitään.

Ja kutsu VÄHINTÄÄN viikkoa aiemmin, kiitos!
 
"vieras"
just tään takia meillä ei järjestetä koko kaverisynttäreitä kun aina jollakin on ajankohtaa tai tarjottavista sanottavaa. helpommalla pääsee kun ei pidä koko juhlia.
 

Yhteistyössä