Ettäs näin kävi

  • Viestiketjun aloittaja Iskiaksen uhri
  • Ensimmäinen viesti
Iskiaksen uhri
Laitoin tytön nukkumaan. Sitten Tuntui helvetinmoinen polte, vihlaisu ja nyt oikea jalka läpsyy kun kävelen. Sattuu niin helvetisti selkään häntäluusta 5 cm ylöspäin. Jalkaterä ihan puutunut. Lähin naapuri 10km päässä. Autoa ei ole kun mies lähti työmatkalle. Koskee niin että en pääse tästä ylös. Ja toi jalka ei tottele ja peräaukon seutu ihan kuin sitä ei olis. Mitä helvettiä teen . Lähin sairaala 150km päässä. Muksu nukkuu eikä se apua osaa soittaa vaikka neuvoisin.. Saati portaat ylös nousta. Puhelin on yläkerrassa eikä kukaan avunpyyntö sähköposteihini vastaa. On tämä helvettiä.
 
"vieras"
[QUOTE="hei";23672377]Laita sähköpostiosoite tai kirjaudu niin joku voi kysyä sulta osoitteen, jonne soittaa ambulanssi.[/QUOTE]

Jep ja minnehän attelit, että nukkuva lapsi laitetaan? Eli eiköhän pitäs järjestää joku muu apu ensin paikalle ja sitten saikkuun, kun lapsen hoito on kondiksessa.
Mutta ap. tuo puutuminen ja peräaukon tunnottomuus on hälyttäviä oireita ja niiden vuoksi sun on lähdettävä päivystykseen. Apu on siis järjestettävä jotenkin.
 
........
[QUOTE="vieras";23672430]Jep ja minnehän attelit, että nukkuva lapsi laitetaan? Eli eiköhän pitäs järjestää joku muu apu ensin paikalle ja sitten saikkuun, kun lapsen hoito on kondiksessa.
Mutta ap. tuo puutuminen ja peräaukon tunnottomuus on hälyttäviä oireita ja niiden vuoksi sun on lähdettävä päivystykseen. Apu on siis järjestettävä jotenkin.[/QUOTE]

Eikö lasta saa ottaa mukaan sairaalaan ambulanssin kyydissä? Ei avun saaminen voi olla siitä kiinni. :O
 
No kyllä ne ambulanssihenkilöt hakee kännykän ylhäältä/antaa soittaa omastaan sukulaiselle, joka tulee sitten lapsenhoitajaksi. Mutta oikeasti noilla oireilla pitää päästä leikkaukseen 12h sisällä, joten ei kannata kauaa pähkäillä.

Jos ap ei pysty konttaamaan tai menemään istualtaan portaita ylös, niin vaihtoehtona on herättää lapsi huutamalla, lähettää ilmainen tekstari netistä tai tosiaan laittaa s-postia palstalaiselle.
 

Yhteistyössä