Että voi ottaa päähän!! *digiboksiin liittyvää valitusta*

  • Viestiketjun aloittaja "vieras"
  • Ensimmäinen viesti
"vieras"
Huomaat tulevia ohjelmia selatessasi kiinnostavan ohjelman jota et syystä tai toisesta pysty katsomaan silloin kun se tulee. Ajastat digiboksin tallentamaan ohjelman. Tarkistat boksin ajastusluettelosta että asettamasi ajastus on ok. Myöhemmin,sopivana ajankohtana teet eväät,otat kaukosäätimen käteesi ja mukavan asennon sohvalla.. avaat digiboksin ja tallennettujen ohjelmien listan - ja ajastamaasi ohjelmaa ei ole. Se ei ole tallentunut. NIIIIN RAIVOSTUTTAVAA!!
 
"samma här"
Sama homma, etenkin jos erehdyt laittamaan jo edellisenä iltana jonkun seuraavan päivän ohjelman tallennukseen - jättää n. joka kolmas kerta tallentamatta. Useampia boxeja ollut, kaikissa sama homma. Lisä-ärsytys; ohjelmien viimeiset minuutit eivät tallennu melkein koskaan. Ihana digiaika joo. Ja jos pidennät asetuksista että nauhoittaa vielä 10min ohjelman jälkeen, saattaakin nauhoittaa niin kauan kuin boksilla tilaa.. Ja useampi ihminen testaillut tätä (eli kyse ei vaan mun osaamattomuudesta ole ;) )
 
Outoa... Meillä ollut humaxin boksi varmaan seitsemän vuotta sitten. Ehkä kaksi kertaa on jäänyt ohjelma tallentamatta, silloinkin syynä on ollut että ohjelmat ovat menneet "ristiin" mutta tämäkään ei normaalisti aiheuta ongelmaa. Tallennusten alkuun ja loppuun saa lisättyä normaalisti aikaa. Ei se ole tallentimen vika, jos ohjelmat alkavat ja loppuvat myöhässä.
 

Yhteistyössä