Esikoululaisen siirtyminen kevätpukuun, milloin?

  • Viestiketjun aloittaja "Jaapa"
  • Ensimmäinen viesti
"Jaapa"
Kaverinikin kyseli minulta milloin meidän poitsu laittaa kevätpuvun talvihaalarin sijaan. En ajatellut vielä laittaa pitkään aikaan, kun maa on täysin lumessa täällä päin ja aamulla on yli kymmenen astetta pakkasta. Toki päivällä lämpenee ja tulee kuumakin, mutta tämä on niin hankala vuoden aika. Ovat kuitenkin monesti ulkona heti aamusta niin mielestäni kevätpuku on ihan liika ohut.

Tulisipa se kunnon kevät ettei tarvi arpoa milloin laittaa mitäkin :D
 
miunmau
Meillä on lapset olleet pääsiäisestä saakka välikausipuvuissa. Aamu-ulkoilussa alle laitetaan fleecepuku, niin ovat tarenneet.

Toppapuvuista oli pakko luopua, kun vanhin lapsi rupesi olemaan hiuksia myöten märkä hiestä hoidosta tullessaan.
 
"Jaapa"
Jep, nyt vaan oli kyse eskarista eikä pikkusista. Pienet meilläkin kyllä kulkee taatusti toppiksessa vielä pitkään jos se kevät nyt ei yks kaks tule. Täällon vielä ihan talvi.

Siitä vaan kävis niinkin, että poika laittas välitunnille vaan sen takin niin se oli syksylläkin, sai terottaa että myös ne housut, kun ei opetkaan välitä vaikka ois alasti :(
 
"jeps"
[QUOTE="Jaapa";28316220]Jep, nyt vaan oli kyse eskarista eikä pikkusista. Pienet meilläkin kyllä kulkee taatusti toppiksessa vielä pitkään jos se kevät nyt ei yks kaks tule. Täällon vielä ihan talvi.

Siitä vaan kävis niinkin, että poika laittas välitunnille vaan sen takin niin se oli syksylläkin, sai terottaa että myös ne housut, kun ei opetkaan välitä vaikka ois alasti :([/QUOTE]

Niin, siis eskarilaisella on toppaa,bpakkasta nytkin 11 astetta. Anteeksi jos vastaus ei miellyttänyt.
 
"vieras"
Kyllä meillä eskarilainenkin saa luvan kulkea topassa niin kauan kun lunta on maassa kinoksiin asti. Vaikka etelässä asutaankin on täällä metrien kinokset, joissa nuo lapset tykkää leikkiä. Vk-asu on tosi kylmä jos lumihangessa istuu.
Tosin paksuin toppapuku on laitettu säilöön, nyt on käytössä sellanen vanhempi puku jossa vanu on jo aikastalailla kulunut niin, ettei lämmitä kuten toppa yleensä.
 
Ei riitä
[QUOTE="vieras";28316230]Eikö ihmiset voi katsoa ikkunasta pihalle, minkälainen sää on vai pitääkö tuohonkin olla sääntö?!![/QUOTE]

Ei riitä pelkkä ikkunasta katsominen. Jos nyt katson ikkunasta, on siellä, ah niin ihanan aurinkoista ja lämmintä vaan mittarissa -12 niin kumpaa uskot ;)
 

Yhteistyössä