Esikoista yrittämään 2011

Morjens!!
Päivittelen hieman omaa tilannetta, vaikka aika paljon olenkin taustoilla notkunut muutenkin. Kp 34 tänään ja testi negatiivinen eli menkkoja odotellessa, missä sitten lienevätkään. Hieman alkaa tuntumaan siltä, että mussa on jotain vikaa, kun kiertojen välinen ero voipi olla jopa kymmenen päivää. Sitten, kun olen tällainen maalaistollo kaupungissa, niin en oikein ole käsittänyt kenen puoleen kääntyä näissä asioissa. :confused: Neuvola? TK? Yksityinen? Siis, jos haluaa selvittää, onko kaikki hyvin.
 
Kristiina84
Pahottelut kaikille negoista testeistä :hug: Kyl se saa tuntua pahalta, ei kait tässä touhussa muuten mitään järkeä olisikaan. Toivotaan, että menkat alkaisivat pian, jotta pääsis sitten uuteen kiertoon.

millimolli kiva kuulla taas sinustakin, jo meinasin alkaa huhuilemaan että missä oot ja mitä kuuluu :) Täällä myös flunssa, en jaksais olla koko aikaa kipeenä! Tsemppiä kovasti siihen vakkaripaikan hakuun, kyllähän se helpottaisi elämään monelta osin, jos sellaisen joku kaunis päivä saisi.

Tänään tulee taas Sydänääniä, jee :) Tosin en tiiä pahentaako vai helpottaako nuo ohjelmat vauvakuumeiluani...
 
Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen:
Kristiina84 mukavaa taas kirjoitella :) Veikkaan kyllä, että tässä vakkariasiassa ollaan taas hyvävelikerhoa ja en saa sitä JÄLLEEN kerran. Tosin sitten otan loparit :)

Tänään tapahtui seuraavaa: ovislimoja. Tai niin luulen. Siis sellaista sinkuvaa, todella sinkuvaa. Ja ruskehtavaa. Mietinkin siis onkos se kiinnittymisvuotoa vai ovis vai mitähän se on. :)
Jotenkin tuli semmoinen mahtava olo, että jes nyt olen paksuna. Että JES!

Tosin mulla on myös närästäny melkoisesti, ja oksettaa. Sitten äitillä o ollu valemenkat ku alko mua odottamaan. Niin aloin tässä sitten pähkäilemään josko tekis testin. Tosin jos se o plusssa niin sitte se o jo pari kuukautta ollu. Mutta mitenkäs ne eiliset lihasrelaksantit siinä tapauksessa. Että Damned if do and damned if I don't :)
 
Heipähei, täällä uusi kuumeilija 23v, pillereistä vihdoin joulukuun alussa luopunut :) Nyt meneillään yk3 ja kp42/39-45? eli jänniä aikoja eletään... Pillereitä ehdin syödä 7vuotta ja nyt sitten opetellaan kuuntelemaan kehoa ilman niitä...
Kaikenmoisia oireita ollut kahdessa edellisessä kierrossa, mutta ne osottautuivat oman mielen kuvitelmiksi... Tässä kierrossa oireina ollut oudot mahanippailut, vessassa ramppaaminen, makeannälän lopahtaminen, närästys yhtenä aamuna yms... Ovista en ole testaillut vielä eikä oikeastaan edes tiedossa tämän kierron... Muutaman testin jo malttamattomana tein kp36 ja kp39 ja negaahan se näytti. Huomenna ehkä taas :) Kovasti toivon, että kierrot ei venyisi ihan älyttömän pitkiksi...
Kiva kirjoitella ja lukea muiden tilanteesta täältä :) Itse olen ensimmäinen lasta yrittävä kaveripiirissäni, joten mukava jakaa tuntemuksia teidän kanssa :)
 
häitä meinattiin siirtää ens vuodelle jotensitä myös sitten vauva haave. kun enhän minä hääpukuni mahdu jonka hankkisin jo jos nyt elokuus tulisin raskaaks :) mut voi olla et edelleen mennään kirkos vihille ja ehkä joku mini kahvitus läheisille niin sit ei tarvii vauva haavet siirtää. mulla rupes päänahka, nenän ja suu peileen tulee ihottumaa ja nahka lähee tuosta stressistä joten hiukan himmaame nyt sit kaikkea stressattavaa. josko ihottuma rauhoittuis. jos sitten maanantaina ilmoitan poistetaanko minut listalta vai ei.. riippuu onko häät nyt elokuus vai ei.
 
Tää vielä kommentoi...

millimolli, teretulemasta takaisin :) Toivotaan, että sulla olis tässä kierrossa tärpänny!! Plussatuulia sinne oikein kovasti.

Tervetuloa uusille kuumeilijoille :) Onhan tää ihanaa, että voi täällä muiden kanssa purkaa tuntojaan ja miettiä kaikkia asioita. Ei tarvitse yksin pähkäillä.

Pahoittelut kaikille, joille testit ovat näyttäneet negaa :( Eilen, kun hyvä ystäväni tuli töissä kysymään, että miten kävi, niin itkuhan siinä tuli. Pettymys oli niin suuri! Paljon suurempi kuin edellisellä kierrolla, mutta ei auta. Eteenpäin on mentävä.

Namppis86, hienoa, että menkat alkoi! :) Nyt vain uutta yritystä kehiin :) Meillä näyttäisi sun kanssa menevän nämä kierrot aika lailla yksiin.

sansu86, ilmoittelehan sitten, mitä päätätte häiden suhteen :)

ON: Itselleni tuli eilen jotenkin rauhallinen olo, kun illalla tajusin, että todennäköisesti mun elimistö vain hakee sitä hormonitasapainoa. Luin myös Meliane-pillereiden pakkausselosteen ja ne eivät onneksi ole olleet niin tujua tavaraa. Josko se kierto tästä joskus tasaantuisi? Tosin selosteessa myös luki, että pitkäaikaisella käytöllä voi tulla myös HPV-muutoksia eli olisko ne mun lievät solumuutokset johtuneet ihan noista pillereistä? Tiedä sitten. Pääasia, että pysyvät poissa :LOL:

Täällä nyt odotellaan menkkoja ja toivotaan, että päästäisiin uudelle yrityskierrolle :) Miehelle eilen sanoin, että kyllä se vauva saadaan aluille vielä tämän vuoden puolella :)

Nyt siis menossa kp 43 ja toivon, ettei tämä kierto veny sinne 70 päivään... :)

Nyt voin hyvin mielin siirtyä taustailemaan ja palaan kirjoittelemaan, kun jotain on taas mahdollista tapahtua. Oikein paljon plussatuulia kaikille ja pidetään lippu korkealla vaikeuksista huolimatta! Emme onneksi ole yksin :)
 
Heips taas pitkästä aikaa!
Tervetuloa uusille!

Täällä jännitys tihenee päivä päivältä, vaikka oikeasti jänniin päiviin on vielä yli viikko aikaa. Testasin ovistestiin plussan ke aamuna jolloin oli siis kp17. Eli jos ovis on ollut to (kp18) niin joko loppukierto on tosi lyhyt tai sitten kierto kokonaisuudessaan venyy sinne 30 tai yli. Nyt kun muutama viimeinen kierto on ollut 26-27 niin toivoisin kovasti ettei tämäkään venyisi ja aiheuttaisi vain lisää turhaa jännitystä. Nyt tarvittaisiin vain sitä kuuluisaa malttia.
 
hellou!

Uusille teretulemast!

Tällä o jännäpäivä 22.4 ! eli oviksesta se 14 päivää ja kierto o silloki se 26 päivää. Kuinkas kivaa, että minä olen kellontarkka tässä asiassa. MUTTA eipä se kellontarkkuus minua tässä raskautumisessa ole auttanut :)

Täällä podetaan niskajumia edelleen ja viikon särkeny sen johdosta päätä, että ei kovin ihania juhlafiiliksiä siis :)
 
Kristiina84
Tervetuloa joukkoon -Liv- :wave: Plussatuulia sinne ja kerrohan kuulumisia jännäpäiviltä :)

millimolli oon niin kateellinen tuosta kellontarkasta kropasta, vaikka toisaalta kuten itsekin totesit, ei se aina auta tulemaan raskaaksi. Itseni kohdalla on tavallaan "helpompi" (ja todellakin lainausmerkeissä helpompi), kun kierto on mitä on ja syykin sille löytyi, joten tiedän että tässä voi mennä pitkään. On varmasti rankkaa, kun kaikki toimii kuten pitääkin ja esim. ovis tapahtuu jne. mutta ei kuiteskaan tärppää. Paljon tsemppiä sinne ja toivotaan, että sulla on nyt SE kierto :) Ja jaksamista säryn kanssa, toivottavasti sulla on siis kunnon kipulääkkeet tuohon vaivaan.

milizzalle myös paljon plussatuulia sinne!!! :)

ON: entistä enemmän paheneva flunssa uhkaa häiritä vauvaprojektia, eikä puolikuntoisena ensimmäisenä mielessä ole makkarihommat ;) Noh, en oo valmis luovuttamaan tästä kierrosta(toistaiseksi viimeinen terolut-kierto ennen taukoa), joten kaikki peliin vaan nyt. Eli tänne ei ihmeempiä, terot aloitan ens viikolla ja senpä jälkeen on taas arvausleikki alkaako vuoto parin viikon sisällä vai olisiko jopa ovista tapahtunut tässä kierrossa, ja jotain muutakin...

Ihanaa viikonlopun jatkoa kaikille!
 
Lauantai 9.4.2011

Vauvantekohommissa jo :

nimim............ikä.................YK.................KP...........jännäpäivä

Laku91.........19...............2................65/?.........................?
Namppis88...22................4.................47/28-60..................?
Hennu86.....25...............2...............43/?.........................5-7.4
-Liv-...........23...............3................43/39-45...............?

Mehiläinen 83..27.............3...............38/29-44............1-14.4.
Katharsis.........26............2........ ......35/26-28..............1-4.4.
Ngale..............23............3...............35/30-36..............4-10.4.
Renesmee......29..............5........ ......30/28.....................7.4.

Laurelle.......23................1............ ..30/28......................7.4
kaisla86_......24................5................25/30-35.....................?
milizza.........25................3................20/25-34..............14.-23.4
Syksy2010.....30...............6.............18/31-35..............22.-26.4.

Line.............30................6................15/28.....................22.4.
millimolli......25................8..... ..........15/26..........................22.4
Juliane.........24................5...............14/33.........................29.4
Kristiina84....26...............4............ ...12/30-40.........................?

pikkumy.......25................7................11/28..........................?
Santsi..........28................2...............7/31......................
Jo...............30...............3(KM yk2)..........7/37..............10.5.
Mircea.........21................9...............6/32............5.5.
Manda86.......24..............5................6/27-28.........2.5.

jjuuli............19.................2.... ...........6/27.........................?
Avocado.......29...............7................6/25-31...........27.4.-3.5
Someoldsong..20..............13..............5/?......................?

PikkuMyy87....23.............1............................?...................?
Syysmyrsky.....?.............1(KKM yk 12)............?..................?
LeenaT........25...............4(KKM yk3)..............?/28..............?


Taustalla:
navi (tjot)
Tupu_
Aliissa
sindi^^

Vauvantekohomman myöhemmin aloittavat:
nimim....................ikä........... ...................yritys alkaa

sansu86..................24..................................huhtikuu 2011
Tuanni....................26..................................toukokuu 2011
Susimieli.................22..................................kesällä 2011
bellabambini..................................................elokuu 2011
tryffeli89.................21...................................2011


:heart:Plussanneet 2011:heart:
nimim...........ikä...........plussa. ...........LA...........monennesta tärppäsi

Leeniliini...........27............22.2............?................YK1
Epa_88...............22...........24.2..............?.............YK4
köppiäinen.........24................7.3...............?..........Yk4
Kirskis..............25...............31.3...........28.11........YK3


Plussanneiden oma ketju: http://kaksplus.fi/keskustelu/lapsen-saaminen/odotusaika/1951378-esikoista-yrittamaan-pinosta-plussanneet-kevaalla-ja-kesalla-2011-a/

Listan päivittäminen onnistuu "lainaa"-napin avulla Poista "quote" viestin alusta ja lopusta.
 
Jospa tuli nyt kaikki oikein. Ja taas on toivottavasti vähän selkeämpää noitten tyhjien rivien takia. + uus plussanneiden pino vaihdettu.

Täällä vietetty hiljaiseloa. Migreeni tuli heti alkukiertoon, että tiedä tässä sitten tuleeko taas joku ylilyhyt kierto mihin ei ehtinyt edes varautua vai onko sitten kierto sekasin. Allergiaoireiden vuoksi en pitäs mahdottomanakaan, toivottavasti nyt löytyi se oikea aine kerralla kun aikansa sai päätellä ja lukea tuoteselosteita, niin alkais taas vointi paranemaan. Näyttää osa väsymyksestä ja lähes kokonaan ihon ongelmat olleen tuon allergian syytä. Jos tämä nyt vihdoin tästä taas tasapainottuis.
 
Kristiina Joo ei tästä kellontarkkuudesta ole kamalasti ollu tässä hyötyä :) Ne kirjoitti sirdaludia 2millistä, jolla ei kyllä tee yhtään mitään, tuntuu vaan, että menee entistä pahemmin jumiin vaan. Pitänee kokeilla taktiikkaa: selätän tämän urheilulla. Jos kävis tänää kävelemässä ku pääsee töistä.

Sitä ennen tilaan kuitenkin jonkun koirakuiskaajan tänne pitämään kurinpalautuksen koiralleni. Se kusee joka paikkaa ja paskoo kanssa. Ko hällä o pennut hän saa tehä mitä vaan... Alkaa palamaan taulu tuon olennon kanssa. Onneks ne pennut o edellee suloisia :)
 
ON: Tänään menossa kp44 eikä mitään erikoista, välillä vihlaisee alaselästä ja alavatsasta, mutta ei muuta... Eilen tein apteekin omalla testin ja negaa näytti edelleen :( No nyt tosiaan toivon, että täti kurvaisi kylään, jotta pääsis uutta kiertoa ja yritystä aloittamaan :) Jospa tämäkin niitä ovistikkuja rupeais käyttämään, niin olis edes vähän tietoinen, missä päivissä mennään...

Plussatuulia kaikille tasapuolisesti ja aurinkoista kevätpäivää! :cool:
 
Sunnuntai 10.4.2011

Vauvantekohommissa jo :

nimim............ikä.................YK.................KP...........jännäpäivä

Laku91.........19...............2................66/?.........................?
Hennu86.....25...............2...............44/?.........................5-7.4
-Liv-...........23...............3................44/39-45...............?

Mehiläinen 83..27.............3...............39/29-44............1-14.4.
Katharsis.........26............2........ ......36/26-28..............1-4.4.
Ngale..............23............3...............36/30-36..............4-10.4.

Laurelle.......23................1............ ..31/28......................7.4
kaisla86_......24................5................26/30-35.....................?
milizza.........25................3................21/25-34..............14.-23.4
Syksy2010.....30...............6.............19/31-35..............22.-26.4.

Line.............30................6................16/28.....................22.4.
millimolli......25................8..... ..........16/26..........................22.4
Juliane.........24................5...............15/33.........................29.4
Kristiina84....26...............4............ ...13/30-40.........................?

pikkumy.......25................7................12/28..........................?
Santsi..........28................2...............8/31......................
Jo...............30...............3(KM yk2)..........8/37..............10.5.
Mircea.........21................9...............7/32............5.5.
Manda86.......24..............5................7/27-28.........2.5.

jjuuli............19.................2.... ...........7/27.........................?
Avocado.......29...............7................7/25-31...........27.4.-3.5
Someoldsong..20..............13..............6/?......................?
Namppis88...22................5.................3/28-60..................?
Renesmee......29..............6...........1/29........8.5. (äitienpäivä)

PikkuMyy87....23.............1............................?...................?
Syysmyrsky.....?.............1(KKM yk 12)............?..................?
LeenaT........25...............4(KKM yk3)..............?/28..............?


Taustalla:
navi (tjot)
Tupu_
Aliissa
sindi^^

Vauvantekohomman myöhemmin aloittavat:
nimim....................ikä........... ...................yritys alkaa

sansu86..................24..................................huhtikuu 2011
Tuanni....................26..................................toukokuu 2011
Susimieli.................22..................................kesällä 2011
bellabambini..................................................elokuu 2011
tryffeli89.................21...................................2011


:heart:Plussanneet 2011:heart:
nimim...........ikä...........plussa. ...........LA...........monennesta tärppäsi

Leeniliini...........27............22.2............?................YK1
Epa_88...............22...........24.2..............?.............YK4
köppiäinen.........24................7.3...............?..........Yk4
Kirskis..............25...............31.3...........28.11........YK3


Plussanneiden oma ketju: http://kaksplus.fi/keskustelu/lapsen-saaminen/odotusaika/1951378-esikoista-yrittamaan-pinosta-plussanneet-kevaalla-ja-kesalla-2011-a/

Listan päivittäminen onnistuu "lainaa"-napin avulla Poista "quote" viestin alusta ja lopusta.
 
Viimeksi muokattu:
Sunnuntai 10.4.2011

Vauvantekohommissa jo :

nimim............ikä.................YK.................KP...........jännäpäivä

Laku91.........19...............2................66/?.........................?
Hennu86.....25...............2...............44/?.........................5-7.4
-Liv-...........23...............3................44/39-45...............?

Mehiläinen 83..27.............3...............39/29-44............1-14.4.
Katharsis.........26............2........ ......36/26-28..............1-4.4.
Ngale..............23............3...............36/30-36..............4-10.4.

Laurelle.......23................1............ ..31/28......................7.4
kaisla86_......24................5................26/30-35.....................?
milizza.........25................3................21/25-34..............14.-23.4
Syksy2010.....30...............6.............19/31-35..............22.-26.4.

Line.............30................6................16/28.....................22.4.
millimolli......25................8..... ..........16/26..........................22.4
Juliane.........24................5...............15/33.........................29.4
Kristiina84....26...............4............ ...13/30-40.........................?

pikkumy.......25................7................12/28..........................?
Santsi..........28................2...............8/31......................
Jo...............30...............3(KM yk2)..........8/37..............10.5.
Mircea.........21................9...............7/32............5.5.
Manda86.......24..............5................7/27-28.........2.5.

jjuuli............19.................2.... ...........7/27.........................?
Avocado.......29...............7................7/25-31...........27.4.-3.5
Someoldsong..20..............13..............6/?......................?
Namppis88...22................5.................3/28-60..................?
Renesmee......29..............6...........1/29........8.5. (äitienpäivä)

PikkuMyy87....23.............1............................?...................?
Syysmyrsky.....?.............1(KKM yk 12)............?..................?
LeenaT........25...............4(KKM yk3)..............?/28..............?


Taustalla:
navi (tjot)
Tupu_
Aliissa
sindi^^
Kirskis

Vauvantekohomman myöhemmin aloittavat:
nimim....................ikä........... ...................yritys alkaa

sansu86..................24..................................huhtikuu 2011
Tuanni....................26..................................toukokuu 2011
Susimieli.................22..................................kesällä 2011
bellabambini..................................................elokuu 2011
tryffeli89.................21...................................2011


:heart:Plussanneet 2011:heart:
nimim...........ikä...........plussa. ...........LA...........monennesta tärppäsi

Leeniliini...........27............22.2............?................YK1
Epa_88...............22...........24.2..............?.............YK4
köppiäinen.........24................7.3...............?..........Yk4


Plussanneiden oma ketju: http://kaksplus.fi/keskustelu/lapsen-saaminen/odotusaika/1951378-esikoista-yrittamaan-pinosta-plussanneet-kevaalla-ja-kesalla-2011-a/

Listan päivittäminen onnistuu "lainaa"-napin avulla Poista "quote" viestin alusta ja lopusta.
 
Minä palaan takaisin tänne kuumeilun puolelle, tosin taustalle joksikin aikaan. Siksi listan päivitys uudemman kerran tänään.

Meidän vauva ei jaksanut loppuun asti mukana. Minulla alkoi pienellä vuodolla viikko sitten, joka runsastui ja paheni nyt loppuviikosta. Lääkärissä kävin ja siellä totesivat keskenmenon tulleen, kuten itsekin sen jo arvasin. Nyt odotellaan, että kroppa palautuisi normaaliksi ja lääkärin mukaan yrittäminen voidaan aloittaa heti seuraavien kuukautisten jälkeen. Pää on sekaisin tapahtuneesta ja suru on valtava. Katsellaan, minne elämä taas kuljettaa.

Tsemppiä jokaiselle yrittämiseen! :heart:
 
Voi ei Kirskis, tosi ikävä kuulla! Suuret pahoitteluni ja paljon voimia ja jaksamista sulle! :hug:
Juuri eilen ajattelin, että mitähän sulle kuuluu ja nyt tulin katsomaan pinon kuulumisia sillä ajatuksella,e ttä onkohan joku plussannut. Nyt olikin uutiset täysin päinvastaisia :(
 
Kirskis Voimia sinne! tuo on niin paska tilanne. Mutta ainakin mulla helpotti kun kroppa alkoi toimimaan taas normaalisti, alkoi taas haluamaan yrittää. Alussa olin sitä mieltä, että lopetan homman siihen. Nyt taas haluan yrittääkin.

Jossakin oli tutkimus, että valoisimpaan aikaan vuodesta alkaa useimmat raskaudet. Siksi lapsia syntyy alkuvuodesta tilastollisesti eniten. Eli nythän meillä on se valoisa aika käsillä!!!
 
Voi Kirskis, voimia sulle paljon! :hug: Mä niin tiedän ton tilanteen. Kuuntele ihan rauhassa omia tuntemuksiasi. Kenenkään ei tarvitse aina olla iloinen.

ON: Mulle voi päivittää jännäpäivän 23.4. Ovis on mitä luultavimmin bongattu tähän viikonlopulle. En kyl tiiä ehdittiinkö ajoissa. Ovistesti näytti plussaa pe ja la, ja lauantaina olikin koko alavatsa kireänä. Lauantai-iltana oltiin sitten lastentekopuuhissa. Siitä en tiedä sitten toimiiko kroppa ihan normaalisti, kun tyhjennyksestä on nyt kuitenkin vasta se tasan kolme viikkoa. Tuli vielä oltua vähän hiprakassa eilen. Vietettiin miehen kanssa romanttista kotimaan kaupunkilomaa.

Mulla on varmaan joku pakkomielle tulla raskaaksi. Välillä on sellainen fiilis, että en ole vielä surrut tarpeeksi. (Tosin kai se on myös niin, ettei ole tarkoituskaan unohtaa tapahtunutta.) Näiden keskenmenojen jälkeen on aina vaan vahvempana halu saada lapsi, vaikka silti pelottaa hirveästi. Samalla musta on tullut sellainen kaikkimullehetinyt-ihminen. Varmaan raivoan miehellekin taas, jos ei tästä kierrosta tärppää, että "miksei voitu perjantainakin puuhailla" (ja sit ihmetellään miksi sanotaan, että naiset vaan nalkuttaa :whistle:). Tuntuu, että yhdenkin kuukauden viivästyminen vesittää koko homman. Sit vielä kun ajattelee, että jos eka ei olis menny kesken, ni nyt olis jo viikko n.20 ja tästä viimeisimmästäkin tulisi jo ensi viikolla maagiset 12 viikkoa täyteen.
Äh, jospa huomenna olisi jo positiivisempi mieli. Sunnuntai-illan masis vissiin menossa.

Niin ja tervetuloa uusille, ja parempaa ensi viikkoa kaikille.
 

Yhteistyössä