Esikoiselta lähti tänään hammas

  • Viestiketjun aloittaja ritulii
  • Ensimmäinen viesti
Meidän viisvuotiaalla on lähteny jo kolme maitohammasta ja rautahampaat tullu tilalle ja taakse on tullu kaikkiaan neljä uutta rautahammasta.... joita en ois ees huomannu, mut viisvuotisneuvolan yhteydessä oli hammaslääkäri joka sano et ootko huomannu et tääl on tämmösiä.... :eek: Poika ei oo valittanu yhtää et on ollu kipeitä tai ees sanonu uusista hampaista mitää... :D
Ite hammaslääkärille ihmettelin et kuinkas nyt noin nuorelta maitohampaat tippuu, mut sano et on kuulemma ihan normaalia... :) :)
 
3xpoika
Meillä esikoinen täyttää helmikuussa 7-vuotta ja kaikki hampaat on vielä tallella. Taakse on tullu jo alkusyksystä neljä rautahammasta, mutta maitohampaat vaan on ja pysyy. Poika ihmettelee, kun on eskariryhmän vanhin, mutta yksikään hammas ei oo vielä lähteny niinku muilla. Että meillä näin päin! :D
 
ritulii
Tarhassa täti sanoi että on semmonen vanha "sääntö": jos hampaat tulee aikaisin esim 5 kuukautisella vauvalla, niin sitte maitohampaat alkais lähtee n.5 -vuotiaana :)
Paikkansa ainakin esikoisella pitää =) Saas nähdä kuinka juniorilla käy kun muistaakseni oli jo 8 kk:tta kun tuli eka hammas ;)
 
Aurora-
\
Alkuperäinen kirjoittaja 02.12.2004 klo 19:30 Riinukka 79 kirjoitti:
meidän ensimmäinen hammas tulivasta 11 kuukautisena joten odotettavissa hampata ei vielä pitkään aikaanko ton neuvolatädin mukaan?
meillä esikolla tuli eka hammas 7 kk.
 

Yhteistyössä