erikoisia pakkoja missä seksiä harrastanut

Ewi
Alkuperäinen kirjoittaja aikaa parisuhteelle:
puijon tornin ylätasanne...puijon hyppymäen juurella.....suonenjoen grillin veski, junan veski, rappukäytävän ylätasanne

sormileikkiä harrastettu uimahallin altaalla, rannalla ihmisten keskellä (pyyhe päällä),, discossa, linja-auton takapenkillä
ootte te savolaiset ihania :hug:
 
Metsässä puun runkoa vasten eräässä saaressa ja ohi kulki aika paljo veneitä..
auton konepeltiä vasten yleisen tien varrella olevalla pikku tienpätkällä ( sellanen 5m pitkä tien alku )
veneessä
suihkussa
saunassa
porealtaassa, paljussa

suuseksiä olen antanu miehelle kun ajanut autoa, mutta se piti lopettaa kesken ettei aja metsään :whistle:
 
jenmo
Oli hiukka kylmä, mut kutoskerroksen parvekkeella tässä jokunen viikko sitten olin röökillä miehen kans ja yllättäin vetäsin miehen housut alas..loput voitte päätellä :whistle:

Eli miekkonen sai suuseksiä niin et aikas moni naapuri näki :xmas:
 
Mulla ei mitään kovin erikoista mutta:
Bileissä useamman kerran kaikkien silmien alla, Yhden miehen isovanhempien auton takapenkillä (farmariauto oli ja penkit kaadettiin nätisti alas) , kaverin mökissä. ei mulla mitään sen ihmeellisempiä tuu nyt mieleen. ainaiin mpuiston penkillä alkukesästä kun oli pimeät illat
 
Kehä III:n varrella autossa
Hartwall-areenan katsomossa
Kaverin keittiössä (kaveri perheineen kotona)
kaverin lastenhuoneessa (lapset ei sentään kotona).

melkeinpä harmittaa että ukko on niin suppea että mennään tyyliin pimeässä peiton alla. Suurinta extremeä on suihkussa/saunassa tyyliin :p
Samassa duunissakin ollaan niin hyvin pystyis kokeilemaan ties mitä :snotty:
 
en pidä kiinnijäämisestä, koska silloin seksi jää usein pahasti kesken... mutta monet paikat ovat hyviä sulkemisajan jälkeen kun ketään ei ole paikalla. on kokeiltu toimistot, kaupat, kuntosalit, pukuhuoneet, takahuoneet, baarit. yksi upeimmista oli limusiini, suosittelen kokeilemaan jos tilaisuus tulee ;)
 
Riski kiinnijäämiseen oltava, muttei liian selvä sillä on vaarana että hommat keskeytyy...
Erillaisia paikkoja on kokeiltu, mm kauppakeskuksen pääoven katos *yläpuolella*, autossa monesti, luonnossa, ravintolan vessassa, laivalla portaiden yläpäässä mistä on kai pääsy henkilökunnan tiloihin kuitenkin lähellä discoa mikä oli kerrosta alempana, uimarannalla iltahämärässä...Suuseksiä tuli harrastettua sinkkuaikoina paljon, kiitos actiivisille naisille sillä en yleensä edes ehdottanut :p
Nyt perheellisenä joutuu hieman varomaan liian julkisia paikkoja sillä kiinnijäämisen riski vaimolleni on erittäin korkea :saint:
 
Kyllähän tuota on tullut kokeiltua joskus ja sytyttää kyllä tämän pojun. Uimarannalla pienen kaislikon suojissa, leffateatterin vessassa, työpaikalla, koulussa, samassa huoneessa parin nukkuvan kanssa ja monet kerrat autossa tulevat ensimmäisinä mieleen. Sovituskopista on monet kerrat haaveiltu, mutta vielä toteuttamatta. Ehkäpä juuri se sponttaanius, mikä tollaseen (puoli)julkiseen puuhailuun liittyy, kiihottaa. Yleensä ainakin meillä ollut aika pikainen pano ja sit molempia hymyilyttää kuin naantalin aurinkoa -yhteinen salaisuus.
 
Hmmm...
Autossa etupenkillä, konepellillä, ottanut myös suihin niin miehen ajaessa, ja toisella kertaa joskus kaverin ollessa kuskina. Uima-altaassa, järven rannalla, takapihalla nurtsilla, pyörätiellä taisi siinä muutama autokin ajaa ohi.
Kaverin sängyssä niin et kaveri heitettiin partsille siksi aikaa, ykissä bileissä vessassa, miehen työpaikan kahvihuoneessa ja pomon pöydällä.
Siinä kai ne ns "hurjimmat" jutut olikin...
 
Kahden eri baarin pöydissä, bussipysäkillä, uimahallissa altaassa, uimahallin yksityissaunassa, Tikkurilan juna-asemalla autossa. Tossa oli ne mitkä tuli äkkiseltään mieleen ja listan jatkoksi olisi tarkoitus saada joitain paikkoja rakennustyömaalla.
 
PKS
Yhen avo-vankilan tapaamishuoneessa (iso sali), Oulu-Kokkola-tien varrella (autot näkyi hyvin), grillikota, leikkikentän katoksen pöytä (tielle 10m, lähin talo 40m), autossa, konepellillä, pyykkituvassa.. voi voi, onhan noita... B)
 
Parveke, suihku, juna, laiva... Meillä ei nuo hommat yleensä ole mitään puolenminuutin juttuja niin taitaa jäädä nuo hissikokeilut yms ihan haaveisiin vain:( ellei sitten änkätä hissiin touhuamaan johonkin semmoseen aikaan kun ei varmaan enää naapurit hissiä käytä:D
 
Hissi, leikkipuisto (jossa siis ei lapsia tuolloin), rappukäytävä, kerrostalon rapun edusta, baarin vessa, koululuokka, taxi, omakotitalon piha kun naapurit ulkona.. Ei kovin erikoisia mutta kivoja paikkoja.
 

Yhteistyössä