Ennenaikaisesta synnytyksestä kysyttävää

  • Viestiketjun aloittaja "vieras"
  • Ensimmäinen viesti
"vieras"
Eli nyt on rv 24+5 ja välillä tulee supistuksia (ainakin luulisin niin, kun maha ja selkä jännittyy) ja on kirkasta vuotoa. Vauva kuitenkin liikkuu lähes koko ajan. Oliko se niin, että kun synnytys lähestyy, niin vauvan liikkeet loppuu? Eli jos vauva liikkuu, niin ei pelkoa että syntyis jo?
 
Sulla voi ihan hyvinkin olla vain harjoitus supistuksia =) eli tuskin on hätää. itse odotan kolmatta ja mulla on jokaisen kohdalla alkaneet supistelut jo reilu 20+ viikoilta, mut lapset syntyneet kuitenki vasta viikoilla 38+ :) että ei huolta, siinä vaiheessa kun supistukset tulevat kivuliaiksi, jonka kyllä huomaa, niin sitten yhteyttä sairaalaan.
 
Mitä tarkoitat kirkkaalla vuodolla? Oletko varma, ettei se ole lapsivettä?

Supistuksen huomaa kyllä sitten kivusta. Jos nyt noi supistukset on sellaisia, hieman vatsa kivistyy ja ehkä selässä tuntuu jollekin, niin ne on todennäköisesti vain harjoitussupistuksia. Mutta koska sulla on noin aikaiset viikot, niin lapsivettä ei saa tihkua, eikä niitä kivuliaita supistuksia saisi kyllä oikein tulla (eli pitäisi tarkistaa kohdunkaulan tilanne siinä tapauksessa, koska voivat laittaa sut jopa vuodelepoon, jos kohdunkaula alkaa pehmiään/avautuun supistuksien vuoksi).
 

Yhteistyössä