Ennen Fingrid ajoi sähköpulassa alas teollisuuden sähkörohmut nyt kotitaloudet - Mikä agenda?

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Ennen Fingrid ajoi sähköpulassa alas teollisuuden sähkörohmut nyt kotitaloudet - Mikä agenda?

Suomessa ei voi tapahtua sähkökatkoksia yllättäen tai "sähköpulasta" johtuen. Suomessa tuotantoa ja kulutusta valvoo Fingrid. Fingridin lakisääteinen tehtävä on turvata sähkönjakelu ja Fingrid irroittaa kantaverkosta teollisuutta hyvissä ajoin ennen mikäli tuollainen vaara on.

Kotitaloudet ja liiketilat vievät vain alle puolet verkon kuormasta. Yli puolet on teollisuutta.

Jos Suomessa tulee talvella sähkökatkoksia, ne ovat täysin tarkoituksella aiheutettuja ja Fingrid on laiminlyönyt sen lakisääteisen tehtävänsä.

Saksan voisi irrottaa Suomen verkosta. Ovat muutenkin syypäinä sähkön hintaan ja idiotismistaan joutaisivat maksaa sen laskun sähkökatkoina Suomen sijaan.

Eli minusta OMA MAA ENSIN!

Tuomas Malinen kertoo Kemppe podcastissa, miten paljon sähköä käyttävää teollisuutta alasajetaan hallitusti jo vuosikymmeniä käytössä olleen varustautumisstrategian mukaan, kun sähkö uhkaa loppua, eikä sähköä saataisi tarpeeksi siirtoverkkoja pitkin Ruotsista ja Norjasta Pohjoismaisesta sähköpörssistä (Nord Pool Spot). Malisen mukaan sähköä kyllä löytyy Pohjoismaista aina tarpeeksi ja siirtolinjojen pullonkaulakin on epätodennäköinen. Se on erittäin outoa ettei valtamedia/energiateollisuus ole kertonut tästä, vaan pelottelee ihmisiä ainutlaatuisilla kotitalouksien sähkökatkoilla, joka on kuulemma täysin poikkeuksellinen keino Suomessa toimia tässä tilanteessa. Jonkin agendan takia (TGR) ihmisiä siis pelotellaan ja opetellaan toimimaan täysin uudella tavalla, jolla luodaan uutta todellisuutta erikoisesta hätätilasta, jonka varjolla voidaan tehdä lähes mitä vaan. Kuten yhtiöiden ja niiden omistajien jättivoitot ym.
 
  • Tykkää
Reactions: Lispetti

Yhteistyössä