Englannissa on piru irti monikulttuurisuuden takia. Poliisijoukot joutuvat usein pakenemaan kivittäviä ja tulipaloja sytytteleviä mamumassoja.

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Suomalaiset tyytyvät juomaan kotona kaljaa harmitukseen, kun talouspolitiikka ei toimi. Mamut joissakin maissa sentään osoittavat mieltään talouspolitiikan epäonnistuessa.
 
vierailija
Suomessa oli 5 vuotta sitten kamala joukkotappelu maahanmuuttajien kesken. En vieläkään uskalla mennä siihen paikkaan uudestaan. Se on jossain Helsingissä. T. rasisti metsän keskeltä 1000 kilometrin päästä Helsingistä
 
vierailija
Miksi palstavassari vaikenee, eikä kommentoi idoliensa tekemisiä?

Samoin "vastuullinen media" vaikenee.
Huhuilemasi kirjoittaja luovutti palstan kulkukorttinsa eli avaimen tämän palstan persuille. Heidän Ilmastonmuutoksen takia pohjoisnavalta lohjennut jäälautta koko ajan hupenee ja sulaa jälkojensa alla. On isänmaallinen teko luovuttaa heille Kaksplus av-palsta mt-paineiden purkua varten. Hallituksen Turku-junaratahanke tyssäsi, mutta säästyneet rahat ohjataan kaikkeen muuhun kuin terveydenhoitoon. Oireilevat ja apua tarvitsevat neuvotaan tälle ja muille internetin palstoille tappelemaan keskenään.
 
Ei pitäisi olla enää kenellekään yllätys, että nämä tuovat paskansa mukanaan ja levittävät sitä ympäriinsä.

Ikäväksi oli Leeds mennyt. Olen käynyt siellä viime vuosituhannen lopulla ja oli kiva työläiskaupunki.
 
  • Tykkää
Reactions: Echo

Yhteistyössä