En kääntynyt koska

Hyökkäyssota ja lasten aivopesu jatkuvat, joko Eurooppa heräsi Venäjän uhkaan? Suorassa lähetyksessä Pekka Toveri klo 12.15
IS EXTRAProfessorin mitta täyttyi – lataa nyt suorat sanat Suomen terveydenhuollon tilasta: ”Olemme kehittäneet helvetinkoneen”
TV & ELOKUVAT
Kommentti: Tässä on The Voice of Finlandin tylsin tähtivalmentaja – missä ammattitaito?
The Voice of Finlandin uudella tähtivalmentajalla olisi nyt korkea aika näyttää, että osaamista löytyy sieltäkin päästä, kirjoittaa elokuvakriitikko Taneli Topelius.
JAA
TALLENNA
KOMMENTOI
Arttu Wiskari aloitti The Voice of Finlandin tähtivalmentajana tammikuussa 2024. Ensimmäiset viikot eivät ole menneet putkeen. KUVA: SAKU TIAINEN / NELONEN
Taneli Topelius
8:10
LAULUKILPAILU The Voice of Finlandin tämän kevään ytimekkäin tähtivalmentaja on ehdottomasti Arttu Wiskari. Hän ei sano paljoa, ja silloin kun hän puhuu, sanoissa ei ole kovinkaan paljoa sisältöä.
Wiskarille tyypillisiä tähtivalmentajan kommentteja ovat olleet haljut lausahdukset ”arvostan”, ”jutellaan tästä lisää myöhemmin”, ”tykkäsin tosi paljon vedosta” ja ”alku oli vähän epävarma”. Ne kuulostavat fiksuilta, mutta eivät laulua arvioidessa oikeasti sano juuri mitään.
Perusteluja häneltä on kuultu usein vasta jälkikäteen nauhoitetuissa inserttihaastatteluissa – jos on.

Siinä missä Elastinen, Maija Vilkkumaa ja niin ikään Wiskarin kanssa tänä keväänä uutena tähtivalmentajana aloittanut Sanni ovat nähneet kääntyvissä tuoleissaan selvästi vaivaa analysoidessaan kilpailijoiden onnistumisia ja epäonnistumisia, heikkouksia ja vahvuuksia, Wiskarin kommentit ovat olleet tylsän lyhyitä ja kovin sisällyksettömiä.

Kun Wiskari ei ole aloittanut laulajien arviointikierrosta, hän on usein tyytynyt kertaamaan muiden jo sanomia asioita.
The Voice of Finlandin tämän kevään tähtivalmentajat: Sanni, Elastinen (takana), Arttu Wiskari ja Maija Vilkkumaa. KUVA: SAKU TIAINEN / NELONEN
TÄHTIVALMENTAJILLA on The Voice of Finlandissa oikeasti monta roolia: pitää olla paitsi musiikin ammattilainen myös musiikkikriitikko, laulunopettaja, monen eri musiikkigenren asiantuntija, psykologinen tsemppaaja sekä kaupan päälle esiintyjien innoittaja ja roolimalli. Puhumattakaan tv-ohjelman katsojien viihdyttämisestä.

Arttu, nyt on jo kiire kääriä hihat ja ryhtyä oikeasti tähtivalmentajan töihin. Kisan kaksintaisteluvaiheessa valmentajan pitää pystyä perustelemaan mielipiteensä erityisen hyvin. Kilpailijat kaipaavat varmasti selkeitä esimerkkejä asioista, joilla he voisivat tehdä laulustaan ja esityksistään parempia.

Kenties jopa tehdä laulamisesta itselleen ammatin.

Monta hittiä omalla urallaan tehneellä Wiskarilla olisi nyt aika näyttää, että ammattitaitoa löytyy sieltäkin päästä.arttu ja elastinen on parhaat. maija vois mennä jo museoon sieltä ja sanni on yksinkerainen, jonka yleisin lause on, en kääntynyt koska tunnen että minulla ei ole sinulle mitään annettavaa
 
  • Vau!
Reactions: m1es

Yhteistyössä