En haluis lähtee ajamaan :/

Hitsit ku inhottaa, puolentoista tunnin päästä pitäis lähtee ajamaan kouluun ja kammottaa jo ihan valmiiks. Tää "pienempi" tie on nimittäin ihan kauheessa kunnossa ja hiton liukas, enkä tosiaankaan oo mikään varma kuski talvisin.

Eilen jo jäin pois koulusta, koska oli vielä kauheempi keli ku tänään (mieskin meinas jo ojaan ajaa pari kertaa) ja nyt on vielä just uus jakso alkanu. :( Mitenhän sitä sais ittensä tsempattua?
 
No niinpä, ajon jälkeen täällä on tietty kamala keskustelu aiheesta: "Miksi täytyy ajaa autolla, jos ei uskalla ajaa rajoitusten mukaan?!" :LOL: Olen kyllä siis harrastanut tuota nopeuden alentamista, en vain ymmärrä mistä saisin silleen sopivasti varmuutta tuohon ajamiseen. Kotiin tultua niskat aina ihan jumissa ku jännitän niin paljon ja varmasti helpommin teen virheitäkin tuollaisessa stressissä.

Kerran oon ajanu talvella ulos tieltä, ehkä sekin osittain vaikuttaa. Aina ajaessa ajattelen, et jos kuolen niin sit kuolen, et en kuitenkaan enää sit tajuu mitään kuoltuani. Tervettä, eikö vain? :kieh:
 

Yhteistyössä