En halua olla passiivinen koronatupakoitsija - painukaa mettiin polttamaan!

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
En halua olla passiivinen koronatupakoitsija - painukaa mettiin polttamaan!

Keuhkojen läpi vedetty savukkeiden aerosolipisarasavu tai sähkötupakan aerosolipisarahöyry ovat tehokas keino levittää koronavirusta ilmaan aerosolipisarapilvenä, joka yltää kauas ja pysyy minuutteja ilmassa muiden hengitettävissä keuhkoihinsa.

Tupakansavun ja sähkötupakan höyryn puhaltaminen ilmaan on jopa suoraan päin yskimistä tai aivastamista pahempi tapa levittää koronavirustartuntaansa.

Menkää metsiin polttamaan, en halua nyt yhtään tupansavunhajua tai sähkötupakan höyryä nenääni. Nyt viimeistään nämä pitäisi kieltää, mikäli tupakoitsijat eivät osaa poltella muita koronaviruksella altistamatta.

En halua olla passiivinen koronatupakoitsija!
 
viisas vierailija
EI EI EI METSIIN!!!! Ei saa pilata ilmaa sielläkään, ja sytyttävät nuo tyhmeliinit vielä metsäpalojakin.

Tehköön hitaan itsemurhansa kellarissaan ja nauttikoon vaan ihan yksin myrkyistään
 
vierailija
Polliisi tuli ja käännytti. Sain sakot, kun ne luuli, että yritän puikahtaa ohitte mettän kautta. Ei auttanut, vaikka näytin tän ketjun.
Kalliiksi tuli, mutta hauskaa oli! Polliisilta sulle muuten nihkeät terveiset.
 
vierailija
Missä savut on puhallettu sua päin?
Viimeksi hautausmaan parkkipaikassa vajaa viikko sitten 70v mummeli, jonka pitäisi pysyä hallituksen oheiden mukaan kotona poltti röökiä kymmenien metrien päässä ja tuuli toi sen paskanhajupilven perheemme päälle.

Sen jälkeen jokunen päivä sitten liikennevalossa rinnalla olleen auton kuskin sivuikkunasta pari-kolmekymppinen jolppi puhalsi muutaman superhöyrypilven sähkätupakastaan ja se paska tuulilasiin pääosin osuessa tuli osin takuulla ilmastointilaitteen kautta sisälle. Auton ilmansuodarin tuskin suodattaa pieniä koronaviruksia.
Nämä supertartuttajat eivät välitä paskan vertaa muista.
 
vierailija
Ajatelkaapa tupakointihuoneita ravintoloissa, jotka olivat vielä viime viikolla auki, sekä työpaikkojen tupakointitiloja. Ihmiset puhaltavat keuhkoistaan savua ja aerosolipisaroita tupakkatilan ilman täyteen. Voiko vaarallisempaa paikkaa ajatellakaan koronavirustartunnan kannalta? USA:ssa yksi kuoron harjoitus sairastutti 60 kuorolaisesta 45 koronavirukseen ja tappoi ainakin kaksi, vaikka kaikki olivat oireettomia ennen kuorotreeniä. Yksi harjoitus! Mitä tapahtuu tupakkahuoneessa, jonka ilma on sakeana keuhkojen kyllyydestä puhallettua savua? Eiköhän ravintoloissa nimenomaan suljetut tupakkatilat ole se koronaviruksen nro 1 levityspaikka.
 
vierailija
Keuhkojen kautta kulkeutuneen ja suusta/nenästä puhalletun tupakansavun seassa on aerosolipisaroita, eli se on sanainmukaisesti "aerosolipisarasavua". Ja aerosolipisarat sisältävät koronavirusta, mikäli hönkijällä on tartunta.
Pitääkö kaikki selittää, eikö järki jo sano?
Ei röökin savun arseeni tappaa pöpöt. Mut huomenna itse lopetan sauhuttelun
 
vierailija
Koronavirustaudin sairastanut saattaa tutkimusten mukaan erittää keuhkoistaan koronavirusta vielä pari viikkoa, vaikka on jo testeissä terve. Joten sairastunut (myös vielä oireeton koronaviruksen saanut) puhaltaa sitä koronavirusta moninkertaisesti ilmaan tupakoidessaan.