Emman sitterin pesu

Heissan! Apuja kaipaisin seuraavassa: Emman sitterin kangasosassa lukee pesuohjeena käsinpesu 30 asteessa. Onko kukaan pessyt tällaisia koneessa ja millaisin lopputuloksin? Meillä sitterit käytössä kaksosilla ja pesutarvetta niin usein, että käsin en puuhaan harkitse edes ryhtyväni. Uskaltaisikohan sitä vaan suoraan kokeilla koneessa hienopesuohjelmassa?
 
Meillä oli aikoinaan emman tummansininen sitteri, ( pari vuotta sitten ) kangas tuntui ihan normaalilta joten pesin 40 asteessa eikä mennyt mitenkään huonoksi. Eiköhän uskalla ihan reilusti pestä jos siinä ei nykyisin ole jotain "erikoiskangasta"
 
Meillä nallekuvioinen Emma-sitterin kangas kesti hienopesun 40 astetta hyvin, toisen Emma-sitterin tummanpunainen kangas kesti 40 asteisen pesun myös, mutta haalistui jonkinverran. Kuivasin molemmat vielä kuivausrummussa matalassa lämpötilassa. Pesin sitterien kankaat muutamaan kertaan, silloin kun olivat käytössä.
 
...kovasti kaikille vastaajille! :flower: Pesin meidän tummansinisten sittereiden kankaat sitten koneessa, 30 asteen "käsinpesu"-ohjelmassa. (Tällä voi pestä esim. myös villavaatteita eli hyvin hellävarainen käsittely.) Eivät näytä kärsineen yhtään, ei kankaat eikä toppaukset. Kuivausrumpuun en sentään rohjennut niitä laittaa kutistumisen pelossa, mutta ihan nopsasti kuivuivat muutenkin. Hyvä juttu, näin säästää suuren työn!
 

Yhteistyössä