Emmaljunga duo S- rungosta kokemuksia??!

  • Viestiketjun aloittaja vaunuilija
  • Ensimmäinen viesti
vaunuilija
Onko hyvä? onko oikeasti ongelmallinen esim. talvisin?

Meillä on duo edget sport rungolla, muuten olen ollut super tyytyväinen, mutta nyt kun ipana painaa jo sen 13 kg niin alkaa olemaan vähän raskas työnneltävä. Muuten menis, mutta se jatkuva kääntäminen esim. kaupassa ois helpompaa jos etupyörät kääntyisi.

Ja sopiiko niihin sisaristuin? ovat tietty niin uudet, että tokkopa moni on edes ehtinyt testailemaan sisaristuimenkin kanssa.... Meillä kun ois tässä vauvakin suunnitteilla ja en haluaisi ostaa mitään sisarusvaunuja.
 
Kokeillut
Meillä oli se runko, osoittautui jo kesäkeleillä ihan sudeksi. Näppärä ja kiva työntää,mutta heti kun alkoi reippaasti kävellä niin etupyörät vispasi. Korjautettiin vissiin kolme kertaa ja viimeisellä kerralla vika oikeasti korjaantui, mutta siirtyi toiseen etupyörään. En voi mitenkään suositella kunnon ulkoiluun. Talviajosta ei ole kokemusta.. onneksi. Me meinattiin jo purkaa kauppa, mutta saatiin sitten Classic crome runko tilalle, on ollut todella hyvä.
 
vaunuilija
Vispasi?

Eikös ne saa myös lukittua menemään vain eteenpäin.. ? Sinänsä se ominaisuus riittäisi ulkona, ja sisällä tasaisella voisi käyttää ilman lukitusta.
 
Kokeillut
Siis renkaan akseli oli väljä ja rengas pääsi ikävästi vispaamalla ja koko vaunukoppa tärisi. Lukitseminen auttaa kyllä, mutta ei sit enää oo niin näppärät, eikä ainakaan sitä, mistä maksaa. Korjauksessa laitettiin prikkoja väliin, mutta ei se oikein auttanut asiaa kun useasti piti käydä. Meille sanottiin, että runko oli jostain erästä, jossa tätä ongelmaa oli. Aika monelta kuitenkin kuulin samaa.
 
"Nasu"
Muuten tosi näppärät ja ihanat mutta nuoska lumi meni meillä etupyörien lokareiden väliin ja pyörät eivät pyörineet olenkaan...hermot meinas mennä.Tosi kätevät kaupassa yms.
Ilmakennot tärisyttää myös aika paljon, ja harmittaa se ettei noihin saa vaihdettua niitä tpu-renkaita koska nyt vaunujen renkaat on ihan järkyttävän näköiset ja vasta 4kk vanhat vaunut.
 
vaunuilija
Harmi :/ noissa sporteissa on ainut vika tuo painavuus, nyt kun lapsi alkaa painaa jo enempi... (13 kg) niin yhteispainoa tulee aikalailla.

Miten muuten, meneekö duo edgeen sitten esim city cross rungot? Tietääkö joku?
 
vaunuilija
http://www.huuto.net/kohteet/emmaljunga-edge-duo-kombi-yhdistelma-lastenvaunut/303357643

Mikäköhän runko näissä on? :O ei löydy ainakaan enää emmaljunga sivuilta? Enkä kyllä ottanut sieltä sivuilta muutenkaan tolkkua, että meneekö se city cross runko duon koppaan ja istuinosaan...
 
Niissä on sama easyfix-kiinnitys joka tuli markkinoille 2006, eli ne käy yksiin. Edgen koppa on city crossin city koppaa hiukan isompi, kiinnitys sama. Ero noiden istuinosien välissä on kankaan leikkauksessa, ja edgen koppaon paremmin varusteltu kuin city koppa.
 
vaunuilija
Olen jo ihan sekaisin näiden vaihtoehtojen kanssa...

Täytyy jättää mietintämyssyyn. Joko pärjäillään noilla vanhoilla tai sit koitan jostain metsästää käytettynä noita tässä mainittuja runkoja... Mutta vähän pienempi ja kevyempi runko saisi olla kuin nykyinen sport cryptonite.
 
Meillä ollut reilun puoli vuotta käytössä ja tykkään! Lapissa asun ja silti en ole hermoja menettänyt edes talvella ;) Kaupoissa loistavat. Olen pukannut sorateillä, asfaltilla, lumessa. Toki en tykkää edes pitkille lenkeille lähteä ennenkuin aura on käynnyt -muutenkaan. Loistopeli. Ei vispaa meillä.
 
Duo-S
Huippuhyvä runko, ketterästi kulkee ja näppärät käyttää! Puoli vuotta rullailtu lumessa, loskassa, hiekalla ja asfaltilla; kävellen, juosten ja reippaillen, enkä vaihtaisi mistään hinnasta! Yliveto erityisesti ahtailla kaupan ja kerrostalon käytävillä ja hisseissä, kaupunkikäyttöön ehdottomasti hyvät! Etupyörät saa lukittua kun reippaammin kuljetaan. Puhkeamattomat renkaat, onhan se pinta joo kulunut mutta ei menoa haittaa. Tuoreessa nuoskalumessa kun aura-auto ei ole ehtinyt käydä kannattaa jäädä kotiin; yhden kerran kävi sellainen keli viime talvena ja etupyörään jää juuri sentyyppinen lumi jumittamaan. Isäntä työnsi loppumatkan! ;)
 

Yhteistyössä